Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DL Epic Save - Gotowa mapa na serwer - Miasta , Parki , Sklepy , Boiska , Plaże itp.

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 174
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Świetny save, namęczyłeś się... Dokańczaj go dalej. Mam takie pytanie, można go użyć na serwer?

Opublikowano

ładna mapa, ale za dużo tych cudów nie widów;/

Dużo rzeczy jest ,bo to miasto miało być :D A w miastach realnych jest jeszcze więcej budowli ^^

Świetny save, namęczyłeś się... Dokańczaj go dalej. Mam takie pytanie, można go użyć na serwer?

Oczywiście ,że tak czemu nie?

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Zarąbisty save. Fajnie by było jak byś dalej kontynuował prace nad tą mapką tzn. Cos jeszcze dobudować itd. Oczywiście plusik się należy ;]

Jak pomogłem to daj "lajka".

To nie boli,a mnie motywuje do pomocy

:)

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

Powiem tyle mapa świetna ale jest jeden problem każdy na serwerze chce swój własnoręcznie wykonany dom...Ale za staranność i przyłożenie się do pracy łap plusa :).

unledqjn.png

mpcubar.png

Mój Spis Plików Serwerowych Do Minecraft

http://www.mpcforum.pl/topic/569552-110-i-dalejspis-plikow-serwerowych-do-minecraft/

Opublikowano

Powiem tyle mapa świetna ale jest jeden problem każdy na serwerze chce swój własnoręcznie wykonany dom...Ale za staranność i przyłożenie się do pracy łap plusa :).

Nie rozumiem za bardzo o co ci chodzi mozesz napisac... Działki sa i kazdy moze sam zrobic domek od podstaw starannie po swojemu a te domki to po poprostu taka dzielnica zeby domki sprzedawac. O to chodziło?

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

fajna mapka :) polecam dzisiaj ją wgrałem na serwer i all sie podobała ;D

#karaczanmoimbogiem

Opublikowano

sam robiłeś mapke? Wielofunkcyjna ta mapa.

Sam tego nie robił, bo połowe z tego widziałem już gdzieś w osobnych projektach, ale szukać mi się nie chce.

Sam wszystkiego nie zbudowałem nie ,które elementy zostały przeniesione.

przenoszenie jest łatwe trudniej wpasować je w otoczenie sporo czasu poświecilem aby wpasowac budowle w otoczenie

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Znam serwer na którym jest ta mapka ale jeszcze przed wstawieniem jej tutaj :D grałem na tym boisku i mam ten żółty domek nie powiem który ^_^

Opublikowano

w MC EDIT to nei ma żadnej zabawy , Tylko robienie w minecraft przynosi rezultaty i przyjemność

nigdy nie używałem mcedit... jedynie single player commands ^^

nie wiem nic o mcedit nawet nie wiem do czego on jest... a uwierz kilkanaście dni po kilka godzin męczyłem się przy mapie...

Znam serwer na którym jest ta mapka ale jeszcze przed wstawieniem jej tutaj :D grałem na tym boisku i mam ten żółty domek nie powiem który ^_^

Jaki serwer?

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

odświeżam

Tak się zastanawiam czy kontynuować tą mapę czy zacząć nową.

Druga mogłaby być w innym stylu ^^

np. średniowiecze czy coś w tym stylu

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Mapa Extra!! Wielka że trzeba trochę pochodzić żeby wszystko zwiedzić.

Co do twojego pomysłu z Mapą w stylu średniowiecza powiem jedno Rób bo naprawdę jak wyjdzie ci taka jak ta teraz to będzie coś pięknego.

thumb1gh.jpg

Kliknij

Lubie to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...