Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

reffff

na xenoxie używam wszystko działa pięknie ale po 5 min po prostu wyłącza się gra i wyskakują "??? ???" i tyle.

potrzebne programy mam ten net4 i Virusal C++ ale i tak sie wyłącza.

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi ciagle pokaze sie error coudlnt find bromskw. dll czy cos takiego :/

mca.png
Opublikowano

Mógłby ktoś podać bezpośredni link. Bo strona metin2mod.tk nie działa.

Ok już działa : 0

AWPRazeR

GG-39924897

Opublikowano

exp bot przestaje atakowac gdy zoabaczy zwykła postac, innego gracza, a nie jest to gm :/ - wiecie jak to naprawic ?

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

Mi coś nie działa zrobiłem wszystko nawet zainstalowałem te 2 programy podane w paczce i po uruchomieniu balmora nadal nic sie nie pojawia pomoże ktoś?

Opublikowano

Miał ktoś problem, że .mix się usuwał po rozpakowaniu automatycznie? Jakieś pomysły, co zrobić, żeby nie usuwało?

1517585546.png

Daj + za internet :D

Opublikowano

ktoś wie jak zmienić w tym id potków ? bo używam innych niż te co są ustawione.

i jak wyciągnąć id od tych potków co własnie używam ?

peind.png

Opublikowano

jest mały problem:

mam win8 , gram na xenomt2, próbuję odpalić grę już z tym hackiem i wyskakuje błąd o takiej treści :" c:\windows\microsoft.net\framework\v4.0.30319\mscorwks.dll could not be loaded ". . nie wiem o co b, ten 1 programik zainstalowałem , ale net frameworks nie da rady gdyż mam nowszą wersję. no też nie chcę grzebać na wyczucie bo jeszcze coś bardziej spierdole. nwm poradźcie coś

Opublikowano

Mam problem z uruchomieniem go anty wirus wykrywa mi trojany te co są na skanie właśnie jest tu wiele pochlebnych komentarzy ale co mam robić jeżeli wykrywa mi te wirusy mam anty wirusa AVG 2013 darmowa wersja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...