Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

można...nawet życie stracić wiesz?

czytaj temat a nie głupie pytania zadajesz.

• Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie.

Czy dzięki temu expbotowi moja postać będzie stała w miejscu lurowała moby i zabijała i tak w kółko ?

Opublikowano

Po pierwsze to jest MH (Mutihack). Po drugie nie będzie stała w miejscu tylko chodziła za mobami (może że w wersji 1.8.6 jest opcja lurowania co ileś sekund i można czas lurowania ustawić - działa tak jak pelerynka) ale co do zabijania w kółko to z tym się zgodzę.

Pomogłem?? - Daj LUBIĘ TO :D

Opublikowano

Super multihack ,a do tego ma już ponad 2 lata i jeszcze chodzi na serwerach takich jak PandoraMT2,iMetin czy VirtualMT2 Super + leci

Opublikowano

Mi włącza się Gra a bot nie. zrobiłem to co było w pliku: Read Me i dalej się nie włącza. Co zrobić aby działał ? Jeżeli komuś to pomorze to gram na ravia.

Opublikowano

1308765548-U105386.png

Metin2 Multihack  1.8.5

1308765487-U105386.png

http://metin2mod.tk/multihack.html

1308765590-U105386.png

https://www.virustotal.com/file/c3f41c074c2895f9dd6cc2db0761a9ec9bb5270c48667d82c2802c8725ced12b/analysis/1330507295

1308765441-U105386.png

działa na priwach
Funkcje:
speed hacki,
zoom/fog hack,
ghost mode,
automatyczne potowanie,
oddawanie expa do gildi,
book reader,
przyciąganie potworów,
exp bot,
wykrywacz kamieni metin,
wykrywacz gmów,
i więcej...
jest to alternatywa dla kamer moda.
multihack będzie stopniowo rozwijany.

mh185.png

1284282093-U138092.png

1308765779-U105386.png

E, a jak wpisze swój nr. telefonu, to mi zabierze kase???

Opublikowano

Kamer powiem ci tyle :

Jak zawsze jestes pro .

I będziesz pro.

Pozdrawiam.

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...