Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

POMOCYY ... na  4Death uruchamia się ale nie dziala atak/bieg i mobber :( a na promt2 i amarena sie nie wylancza

Mam pewien problem. Gdy próbuje odpalić multihacka to wyskakuje: Failded to find mobPointer, Failded to find attackPointer, Failded to find Battle Packet
jak to mozna naprawic ?

Mam to samo jak naprawic !?

-------------------------------------------------------------------------------

Nowy nick : zuqq / zuqq00

Pomogłem daj +

Pomogłeś mi dam +                              ;3 :3 ;D :D ;P :P

--------------------------------------------------------------------------------

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 637
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Włącza mi się pięknie Ładnie a Potem Ustawiam np Attack Speed na 250 albo obojętnie ile daje On albo Of to mi 

Wyskakuje Błąd O Treści :Wystapił nieobsługiwany wyjatek w aplikacji jeśli klikniesz przycisk Kontynuuj aplikacja 

ignoruje błąd i podejmie próbę kontynuacji Jeśli Klikniesz przycisk Zamknij Aplikacja Zostanie natychmiast Zamknieta 

i Mi nie chce Działać :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi działa lecz po odpaleniu wyskakuje kilka komunikatów z błędami i brakuje kilku opcji np. nie mam opcji przywoływania mobów ;/

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko ładnie działa,tyle że nie mam paru opcji,typu mobber. Za pomoc daje + :>

Domyślam się, że powodem jest stara wersja multihack'a a nowszej wersji nie ma. Serwery są lepiej zabezpieczone i musiał byś szukać czegoś nowego.

di-HLXD.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm polecam, tylko szkoda ze dziala on na starych serwerach.. teraz sa lepszy juz w pythonie hacki niz ten od kamera, ale wazne ze jeszcze gdzies tam dziala

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To działa na starych serwerach typu Elite / pandora ( nie wszystkie funkcje ale niektóre działają ). Kiedyś to było coś , szkoda że nie działa na te nowsze serwery ^^ 

ilidian2p_wnreqaq.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Może być to głupie ... Ale czy trzeba używać injectora do tego ? Wrzucam to do folderu mt2 i jak odpalam to nie działa .

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie działa Link wrzuci to ktoś na inny hosting typu zippyshare lub speedyshare, z tym linkiem chodzi o to że jakieś przeciążenie proszę !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...