Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem /Szkoła ;//

Xenoxik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

(...)

@pedores, czy jak ci tam (chuj mnie to). Nie wiesz o czym gadasz. Moze w minecrafcie wystarczy walnac piescia, ale mu chodzi o real. Widac ze nigdy sie nie biles. Nic nie wiesz, wiec po chuja sie wypowiadasz?

Nie wiem z kim Ty sie bijesz, pewnie z dziewczynami albo z mlodszymi skoro takie glupoty wypisujesz.

Napierdalalem sie ostatnio 3x pod rzad z roznymi osobami (tak zeby sie sprawdzic) i jeden nawet oczy zamknal... napierdalał gdzie popadnie. Nic mu nie mogłem zrobić, bo szedł na mnie z tymi piesciami i nie dosięgałem do niego. Kilka razy dostal w klate ale nic wielkiego to nie bylo.

Opublikowano
Nie wiem z kim Ty sie bijesz, pewnie z dziewczynami albo z mlodszymi skoro takie glupoty wypisujesz.

Oj wiem duzo. Bilem sie wiele razy.

Napierdalalem sie ostatnio 3x pod rzad z roznymi osobami

chyba w metinie

Nic mu nie mogłem zrobić, bo szedł na mnie z tymi piesciami

nie znasz sie to nic nie zrobiles. juz ci mowilem.

ja wiem swoje i ty wiesz swoje. niech tak pozostanie, ok? eot

;)

Opublikowano

Oj wiem duzo. Bilem sie wiele razy.

Chyba w minecrafcie.

nie znasz sie to nic nie zrobiles. juz ci mowilem.

Bo nie mogłem nic zrobić. Gdybym pierwszy na niego poszedł z piesciami to ja bym wygrał.

Wiec najlepszym sposobem jest nie pozwolenie przeciwnikowi na jakikolwiek ruch w swoją stronę.

Opublikowano

Chyba w minecrafcie.

Bo nie mogłem nic zrobić. Gdybym pierwszy na niego poszedł z piesciami to ja bym wygrał.

Wiec najlepszym sposobem jest nie pozwolenie przeciwnikowi na jakikolwiek ruch w swoją stronę.

oho kolejne multi malutkiego JP na 100% :D. Jaki to kozak , ze chuuuuuuuuuuuuuuuj ! Jesteś normalnie kurwa mastahem ! Ile jeszcze multi zrobisz cwaniaku ? Popisufa przed mpc jaki to dzielny i bohaterski bo zajebales 3 osoby. Pff ja zarabalem 100 osob na 1 bombe i co nupku ?

@ TOPIC

Sprobuj trenowac jakies walki (karate odpada bo chuja daje) i musisz rozbudowac nieco miesnie wiec jedz duzo wiecej bys nie byl chudy -.- . Facet nie ma byc chudy ani gruby..

jqeuR.png

Opublikowano

sam jesteś udawany, ja swego czasu chodziłem na karate i nie uważam tego za czas stracony, a to, ze ciebie uczyli tam jak zawiązać buta to już inna sprawa.

true, jak ma się dobrego partnera (do walk...) można wiele się nauczyć.

Wcale nie jest to udawane, wpierdol na takich treningach o dziwo dostaje się na prawdę. Nie raz miałem rękę w gipsie, całe posiniaczone ciało.

kurwa co za idiota xD trzymajcie mnie.

Mozesz sobie chodzic na te sztuki walki gdzie naucza Cię techniki kopania i po roku bedziesz w miare dobry na treningach, a nie w szkole. W rzeczywistosci jest tak ze albo srasz w gacie albo lejesz się. Nie zwracasz uwagi na technike tylko sie napierdala piesciami/nogami gdzie popadnie. Uppsik widac w tym doswiadczenia nie ma.

o kurwa ale mam beke. W dupie byłeś, gówno widziałeś. Czerwony krzyżyk w prawym górnym rogu dla pana <3

@topic

kurde bron sie. nie rob rispektu, ze komus innemu najebales, bo bedzie gorzej. Bron sie, nawet jak Ci najebie to i tak dostaniesz wpierdol jak mężczyzna, nie jak jakaś cipka.

Opublikowano

dobra ten temat trochę wygląda jak pokazówka <udam cipeczke a potem go najebe będę sławny> no ale cóż, skoro jak to nazwałeś go najebałeś to nie widze sensu dalszego trzymania tego tematu ale w pogaduszkach rzadko kiedy jest cos zamkniete

co do takich spraw to trzeba sobie zapracować na szacunek, najeb kogoś kto się do Cb rzuca a widzisz że jest pipą :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym walczyl = cios + unik ( jak jestes zwinny a on gruby ) to nie widze zadnego problemu ;)

chyba ze koles gra mentalem to bedzie problem.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...