Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem /Szkoła ;//

Xenoxik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość malutki688
Opublikowano

jedyne, najprostsze wyjście ----> rodzice

no tak...a moze nauczyciel jeszcze>_<

Opublikowano

Sory, ale mam tylko jedno określenie na takich ludzi jak ty... Ciota... Błagam nie obrażajcie się, a szczególnie ty. To są podstawowe decyzje życiowe i każdy musi rozwiązywać sam swoje problemy. Mi nikt nie pomagał w takich gównianych sprawach więc proszę nie proś nas o pomoc. OK każdy może pomóc i powinien pomóc, lecz myślę, że będziesz bardziej "samodzielny" gdy rozwiążesz problem sam. Pozdrawiam i pamiętajcie ja tylko doradzam :/

Opublikowano

Taktyka na grubasów jest prosta, rzucasz się całym ciałem z rękami na jego nogi a kiedy się przewróci to szybko wstajesz i kopiesz, lub dusisz go od tyłu. Ale do duszenia musisz mieć silny odruch chwytu. Fajnie by było jak byś się go nie bał. Warto trochę więcej jeść i robić jakieś ćwiczenia. Ja ćwiczę od poprzedniego roku ( październik) na hantelkach (teraz 10 kg )i naprawdę jestem dużo silniejszy, dużo się rozciągam i mam worek w piwnicy w który ćwiczę kopy. Teraz spokojnie mogę kopnąć osobę o wzroście 1,80 w twarz.

Ćwicz i ćwicz. W końcu naprawdę dojebiesz temu gnojowi : )

@PS. Tylko nie piszcie mi komentów, że ze mnie w necie taki fajter a w rl pizda. To prawda, ja nie biję się prawie w ogóle. W klasie zadaję się z fajnymi osobami a to że robimy sobie z siebie jaja na wzajem to mi nie przeszkadza. Z tym, że wg mnie jak ktoś kogoś bije to bez przesady, odwet zrobić trzeba!: )

Opublikowano

Dobra nieważnie zapomniałem, że najprawdopodobniej podst. jeszcze nie skończyłeś. Dorośniesz... Zrozumiesz. Bo takie głupoty piszesz, że aż głowa boli.

Nie znam osoby która by lała bez zaczepki ani powodu. Jesli ma sie szacunek nigdy sie nie oberwie.

Nie bede Ci tu pisal jaki to kurwa stary jestem bo podstawowke skonczylem, wiec ten temat zostawie.

Opublikowano

Nie znam osoby która by lała bez zaczepki ani powodu. Jesli ma sie szacunek nigdy sie nie oberwie.

Nie bede Ci tu pisal jaki to kurwa stary jestem bo podstawowke skonczylem, wiec ten temat zostawie.

Wiesz co, jeżeli nad jakąś osobą znęca się cała szkoła bo tak dla żartów koledzy w zerówce się z nim nie bawili to raczej nie możliwe, żeby 1 osoba postawiła się tym 400 osobom i zrobiła im na dodatek z dupy leguminę. Niekiedy ludzie pastwią się nad innymi ( słabszymi) dla popisu. Zauważ, że nikt nie robi sobie jaj i nie naśmiewa się z silniejszych od siebie.

Opublikowano

lewy sierpowy + wyjeb mu z pół obrotu. Tylko uważaj, żeby jego tłuszcz Ci nogi nie złamał.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Opublikowano

Wiesz co, jeżeli nad jakąś osobą znęca się cała szkoła bo tak dla żartów koledzy w zerówce się z nim nie bawili to raczej nie możliwe, żeby 1 osoba postawiła się tym 400 osobom i zrobiła im na dodatek z dupy leguminę. Niekiedy ludzie pastwią się nad innymi ( słabszymi) dla popisu. Zauważ, że nikt nie robi sobie jaj i nie naśmiewa się z silniejszych od siebie.

Znam kilku kumpli ktorzy nie gadaja z innymi (z poza klasy) i nikt ich nie zna = nikt ich nie zaczepia = nikt ich nie bije, pomimo tego ze 90% by potrafila im najebac.

Wiec wszystko jest mozliwe.

Opublikowano

Człowieku, znajdź sobie kolegów którzy nie będą Cię bronić tylko

nauczą jak się samemu bronić -.-

Zacznij ćwiczyć i nie chodź na żadne karate itp. To udawane walki

i nic z tego nie przyda Ci się w życiu. Jedyne co Ci to da to treningi.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

To ile Ty masz wzrostu? :D

@TOP:

Nie ma chuja. Musisz mu się postawić.

Wzrostu mam cos około 1,83 - 1,86. Nie chodzi mi o tak wysokie podniesienie nogi przy wyprostowanym ciele. 1 Noga na ziemi, górna część ciała wychylona do tyłu i kop w twarz z prostej nogi. Ale jak się uprę to chyba wyskoczę tak, żeby kopnąć takiego gościa 1,75 w klatę.

Opublikowano

Idź na wolną amerykankę albo boks (tajski :D) Naucz się czegoś... są chwyty, które obrócą jego zalety (waga, siła) w wady. Np. użyjesz jego siły do przerzutu itd. Słyszałem o tym coś, nie próbowałem sam nigdy O_o. Mieszkam w W-wie i jestem dość inteligentny by iść do dobrej szkoły i nie obracać się w towarzystwie takiego dna społecznego.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Powiem Ci, że wystarczy tylko mieć kastet i jak bedzie Cie chciał znowu pobić to szybko go załóż i nawalaj wszedzie gdzie wlezie. :P

Old and retired gamer WarRock.

Opublikowano

Są tzw. punkty nacisku.

Google : Punkty nacisku

Pobier z chomikuj (niestety nie mam dostępu teraz , a szkoda.)

Jak kogoś walniesz w taki punkt nacisku , będzie go tak boleć ,że ci może mało zrobić .

Ale mniej więcej ,one sa tam gdzie zginasz rękę albo nogę(jest ich więcej)

Lub weź sobie przyśpieszony kurs karate/kung fu czy coś .

Edit@

Staraj się go unikać , jak razem z sql wychodzicie , staraj się 5 min poczekać i wyjdź.

Lub staremu powiedz by w krzaczorach się schował i wyskoczył na niego. Wystraszy się

Lub zapłać dresowi jakiemuś by mu wjebał i będziesz miał spokój (problem będzie , gdy ten dres będzie chciał kase albo wpierdol ;D )

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

kurwa co za idiota xD trzymajcie mnie.

Mozesz sobie chodzic na te sztuki walki gdzie naucza Cię techniki kopania i po roku bedziesz w miare dobry na treningach, a nie w szkole. W rzeczywistosci jest tak ze albo srasz w gacie albo lejesz się. Nie zwracasz uwagi na technike tylko sie napierdala piesciami/nogami gdzie popadnie. Uppsik widac w tym doswiadczenia nie ma.

Na treningach nabierze sily, zwinnosci + inni beda wiedzieli ze na cos chodzi (+10 do respektu :(). Napierdala sie piesciami/nogami, tak? Wiec moze sam siebie jebnij w glowe, mam nadzieje ze to ci pomoze. Widac ze gowno wiesz, wiec po co mnie wyzywasz od idioty? n/c

;)

Opublikowano

Zacznij ćwiczyć i nie chodź na żadne karate itp. To udawane walki

i nic z tego nie przyda Ci się w życiu.

sam jesteś udawany, ja swego czasu chodziłem na karate i nie uważam tego za czas stracony, a to, ze ciebie uczyli tam jak zawiązać buta to już inna sprawa.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Gadalem z trenerem .

Frontkick pozniej lowkick lekko nad kolanem, kolanem w brzuch kilka razy i powinien paść

tak tak kurwa myslisz ze przeciwnik to jakis manekin ze go bedziesz napierdalał tak jak sobie uroiłeś wczesniej w głowie? noga ci sie osunie, w ryj dostaniesz, albo pod wpływem emocji zapomnisz i gówno z twojego planu O_o

nie żebym ci skrzydła podcinał ale taka prawda :x

EXPmIpC.gif

Opublikowano

nie wiem nie mialem nigdy problemu takiego ze musial bym sie pytac nieznanych ludzi z forum u mnie byla rozmowa z ziomkiemz osiedla ktorego znalem od dziecka i normalnie jak nie dasz rady sam dasz we dwoch :D albo orasz go palka teleskopowa:D

wogole nie no bez kitu ktos sie was zapytal o problem a wyskakuje mu

"Polecam nóż sprężynowy, bez niego na przerwie ani rusz! Oczywiście chodzenie z takim nożem jest zgodne z polskim prawem (naprawdę :) ) "

co z tego ze jest legalny a czy on sie cb zapytal o Wyposazenie jakie powinien miec rzeznik zeby pociac typa szkody narobi sie tylko to dopiero szkola jest szlajanie bd po sadach lepiej przedluzyc zasieg np reki tak jak palka teleskopowa da sie kupic na necie za chyba najtaniej 30-50 zl

Opublikowano

Mnie tu tylko zastanawia co motywuje go do bicia ciebie...

No sory ale to jest jakas patologia kurcze...

Moze pobaw sie z nim w ganianego...

uciekaj w kolko i wykorzystaj to ze jest gruby i mu naprzykrzaj...

smiej sie z niego... koledzy kolo ciebie moze tez beda a mu sie zrobi ciezko na sercu (moze)

(caly czas sie "hihraj" <- dobrze napisalem?

Na koniec spytaj sie czy bicie ciebie to forma chudniecia bo innego ruchu sobie zafundowac chyba nie umie?

Ja bym sobie tak na wszelki przypadek scyzorek zalatwil... Ale takie cos nie zawsze dziala:D

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

@RelaxBoy, jak ty coś pierdolniesz to Amen.

To nie jest dobry sposób żeby go wyzywać tylko dlatego że jest gruby.

Podejdź do niego sam i się po prostu zapytaj, dlaczego Ci dokucza.

A jeżeli nie poskutkuje to po prostu mu powiedz tak "z daleka" że prędzej czy później i tak nauczyciele się o wszystkim dowiedzą i będzie miał sporo nieprzyjemności typu komisja wychowawcza.

p o m a t u r z e c h o d z i l i ś m y n a k r e m ó w k i

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...