Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem /Szkoła ;//

Xenoxik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo załatwie sobie teleskopa i jak zacznie juz na mnie biec to wyjme rozloze i po nogach .

Jeżeli wolisz takie hardkorowe rozwiązania, to wal teleskop, po szkole sprowokuj go do gonienia, schowaj się w bramę(niech do niej wejdzie) i napierdol mu nogą od stołka(takową możesz wziąć ze szkoły :D )

W razie czego powiesz, że miałeś to do samoobrony, bo ostatnio wydaje ci się, że ktoś Cię śledzi, każdy chce cię pobić i cię nagle zaczął gonić...

W przypływie adrenaliny nie myśląc wyciągnąłeś narzędzie, które służyć miało do obrony i go pobiłeś.

Tylko to jest ryzykowne - źle uderzysz i zgon, ale jedno z najlepszych wyjść jak chcesz mieć spokój do końca szkoły (będą uważać Cię za lekkiego psychola, tzn. spoko gościu ale lepiej nie zadzierać ;)

Później będą się podlizywać )

Możesz mieć za to sprawę, ale nawet kuratora nie dostaniesz - prędzej On.

Powiedz, że bardzo żałujesz, ale miałeś tego dość, nawet myśli samobójcze Ci po głowie chodziły, bo nie mogłeś wytrzymać.

Ja chyba pojebany jestem.

EDIT:

Yoooj dobrze piszę, to nie jest Twoja wina że masz popierdolca w klasie, pedodresa postów to nawet nie czytaj, On myśli, że to dżungla - typowy dres.

52287137559562145640.png

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak to jest jego wina, bo przeciez wszystkich nie zaczepia. DLACZEGO ON ?

@homo Gdyby chciał by pieprzyl sie z kobietami, albo z nikim. Jesli juz tak bardzo homo chcialby byc pedałem, to przynajmniej niech ukrywa i sie nie chwali.

Dobra nieważnie zapomniałem, że najprawdopodobniej podst. jeszcze nie skończyłeś. Dorośniesz... Zrozumiesz. Bo takie głupoty piszesz, że aż głowa boli.

@TEMAT

Ale się rozwinął temacik no no...

Opublikowano

Zapisz się na MMA

2 msc. treningu i Cb żaden gruby nie zaczepi.

Bądź przez cały czas w ruchu i spróbuj mu na plecy wskoczyć i zacznij dusić.

Tak się załatwia grubasów.

BTW: Niektórych postów szkoda czytać...

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

Narazie na Muay Thai pochodzę i pogadam z trenerem o MMA bo cos takowego było ze mozna sie zapisać .

A co do teleskopa .

Czy trudno tym zlamac piszczel ?? nie to ze chce mu zlamac bo bd mial przejebane tylko chodzi o to zebym mu nie zlamal.

xenoxik.png

Minecraft <333

Opublikowano

Wez sie 12 latku nie wypowiadaj bo najlatwiej napisac na forum "zrob unik" o kurwa gdybys ty mial isc do takiego grubasa to prędzej bys spierdalal niz w ogole do niego podszedl.

Grubasowi trudniej najebac, chociaz z nikim takim sie nigdy nie bilem. Przypuszczam ze Xenoxxik by dostal takiego gonga w ryja ze by sie poplakal... w koncu to sila jest.

xD:D

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Najlepiej JEBNIJ MU JAKĄŚ PAŁĄ! Najwyżej do poprawczaka pójdziesz. /end of sarcazm

Opublikowano

Najlepiej JEBNIJ MU JAKĄŚ PAŁĄ! Najwyżej do poprawczaka pójdziesz. /end of sarcazm

Za co ?

Że mu jakiś śmieć niszczy życie ? Że nie może spokojnie sie uczyć ?

Po Twoim ostatnim poście sądzę, że najlepiej by było jakbyś go na psy zgłosił - nie jesteś człowiekiem który okłada kogoś pałami nie licząc się z konsekwencjami.

Muszą mu kuratora dojebać, (podobno) jest sprawiedliwość na tym świecie.

52287137559562145640.png

Opublikowano

ja pierdole w jakim świecie żyje autor tematu? kurwa, w jakim kraju? u mnie w szkole nic takiego sie nie dzieje -.- nie ma w szkole żadnego grubasa kozaka czy ki chuj -.- są tylko "cieniasy" tj. normalnie wyglądający -.- -.- i kozaczą bo są starsi o rok :O typowe gimnazjum.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

To jak, jest potrzebna dalsza dyskusja, czy po prostu uczysz się (tylko) obrony przed tym pajacem i idziesz na policje ?

Gadałeś o tym z rodzicami ?

Jak mu nawet sprawę założysz, to Cię zostawi.

Na początku gdy go poznałeś, to ignorowałeś jego wykręcanie rączek, prawda ?

Jakbyś od razu warknął 'wypierdalaj bo cie zaraz dojebie' to by nie było dzisiaj tego tematu, z Twoimi kolegami też próbował - ale nie dali sobą pomiatać.

EDIT:

ALe jaki śmiech ? Od czego są rodzice do chuja pana ?

Pozbądź się tego debila.

@EDIT2:

To mogłeś od razu, że nie nęka Cię od dawna smile.gif

Czyli jeszcze nie jest za późno, namów na niego kolegów.

Zacznij go wyzywać od grubasa, mów na niego gruby(jako ksywa), ty zaczniesz, to zaczną inni - tak samo jest ze znęcaniem się.

Taki człowiek musi mieć kompleksy, nikt nie chce być grubasem - zaboli go to, więc się może odpierdoli.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Nie chcę Ci nic mówić, ale za pałkę/podanie dostaniesz jeszcze gorszy wpierdol.

A jeszcze większy za "inteligentne pociśnięcie"

Wpierdol mu po prostu. Gaz pieprzowy w oczy i jazda.

logo.png

Wkrocz do świata Fantazji - Azathia.com RELOAD

Opublikowano

Po jaka kur.... ci bron wtedy to odrazu masz przesrane , no wiesz tez jestem chudy , ale zeby komus zajeb... to juz nie problem , wystarczy umiec sie ciulac

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Napierdalaj go po nogach, żeby glebę zaliczył i zęby powybijał -.-

Teraz na serio powiedz tacie i będziesz miał spokój :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...