Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem /Szkoła ;//

Xenoxik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja dzieciak popacz na siebie potem komentuj innych jak wypowiedzi z wojownikiem body że dodaj sobie siłe i coś tam ja tylko staram się pomóc mam już dawno 18 lat smarku

Co najwyżej 10. To że masz ogrom postów nie tworzy ci reputacji, a tak samo ja mogę powiedzieć że mam 20 lat a mam 12. Nie obrażaj go bo jest dojrzalszy od ciebie, chyba że masz 18 lat i nie zdążyłeś dorosnąć.

@TOPIC

jeśli jest gruby to jest i powolny, gdy będzie chciał cię uderzyć, zrób unik i wal go po brzuchu i szczękę ( uważaj możesz mu wybić zęby albo uszkodzić szczękę ) aż do skutku, powinien paść, to naprawdę bardzo boli.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Co najwyżej 10. To że masz ogrom postów nie tworzy ci reputacji, a tak samo ja mogę powiedzieć że mam 20 lat a mam 12. Nie obrażaj go bo jest dojrzalszy od ciebie, chyba że masz 18 lat i nie zdążyłeś dorosnąć.

@TOPIC

jeśli jest gruby to jest i powolny, gdy będzie chciał cię uderzyć, zrób unik i wal go po brzuchu i szczękę ( uważaj możesz mu wybić zęby albo uszkodzić szczękę ) aż do skutku, powinien paść, to naprawdę bardzo boli.

Wez sie 12 latku nie wypowiadaj bo najlatwiej napisac na forum "zrob unik" o kurwa gdybys ty mial isc do takiego grubasa to prędzej bys spierdalal niz w ogole do niego podszedl.

Grubasowi trudniej najebac, chociaz z nikim takim sie nigdy nie bilem. Przypuszczam ze Xenoxxik by dostal takiego gonga w ryja ze by sie poplakal... w koncu to sila jest.

Opublikowano

Tzn to jest tak ze on raczej wykreca ręce albo wywala na ziemie ; //

Wiec jakby nawet chcial mnie z prostego jebnac to nie trafil by

xenoxik.png

Minecraft <333

Opublikowano

Tak jak cheatek mówił, nie siedź na kompie tylko się na coś zapisz...

Może boks ? Waleniem od razu po ryju szybciej mu wbijesz do głowy, że nie jesteś jego workiem niż jakimś przytulaniem się.

Po ok. roku będziesz potrafił wyprowadzać ciosy, ruszać się i trochę ci się cios polepszy.

Poza tym może przestanie Cię napierdalać jak się dowie, że trenujesz boks - ale powiadom o tym kogoś dopiero jak będziesz coś potrafił, bo jak po trzech treningach wyskoczysz mu z gardą jak przedszkolak i Ci najebie, to już ni gdy nie będzie miał do Ciebie szacunki.

Z takimi debilami nie ma co sie pierdolić, znalazł kogoś do bicia, bo ma kompleksy przez to, że jest otyły i chce zrobić z siebie koksa.

Ew. jak wolisz komputer, to szukaj porad 'jak bez bicia pozbyć się prześladowcy' i czekaj aż do twojego kolegi dołączy się pół szkoły.

EDIT:

Wez sie 12 latku nie wypowiadaj bo najlatwiej napisac na forum "zrob unik" o kurwa gdybys ty mial isc do takiego grubasa to prędzej bys spierdalal niz w ogole do niego podszedl.

Grubasowi trudniej najebac, chociaz z nikim takim sie nigdy nie bilem. Przypuszczam ze Xenoxxik by dostal takiego gonga w ryja ze by sie poplakal... w koncu to sila jest.

Zależy jak na to patrzeć - niby jest to masa, siła i mniej go bolą ciosy, ale z drugiej strony jest powolny, może mieć problemy z oddychaniem przez otyłość, a wtedy jebniesz mu z całej pizdy w klate (środek), pobiegacie i po 3 minutkach nie będzie mógl oddychać ;D

Bez jakiejkolwiek wiedzy do niego nie podchodź, ani nie zaczynaj - jebnie Ci raz i tyle ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

A który ma level ?

###

Nie którzy to jebią nieźle, na sztuki walki ma iść... To co ? Ma około 2 miechów albo nawet i dłużej, chodzić na te jebnięte lekcje i wytrzymywać te jego Zaczepki ?

Jak jest spasiony, to i słabo się bije, wystarczy trochę samemu sobie potrenować, TZW. sierpowe itd... Jak jesteś chudy to raczej nie zmienia faktu, że możesz być silny ( nie jak pudzian, ale możesz przyjebać [ chyba że jesteś uzależnione neo, które ma bica tylko w palcach ] ).

A i do Only Head Shot, jaki ty jesteś chuj.

Mówisz, że on ma problemy w szkole a ty nie masz. Na taką szkołę trafił, a że ty SZCZĘŚLIWE zdałeś Polski ( z takim orto ) to nie masz prawa go wyzywać, że ma problemy w szkole...

Mógłbyś tak pisać, jakby miał problemy z ocenami a nie z grubasami.

fb.com/myrodj

Opublikowano

To dobrze, a teraz poproś admina o bana na miesiąc, usuń minecrafta, przetnij kabel od neta, napełnij poszewkę od poduszki jakimiś starymi ciuchami(ew. kup worek i wypełnij), zawieś gdzieś na strychu/ w piwnicy i trenuj.

+ bieganie, pompki, a6w.

Powinno pomóc.

Poza tym może spróbuj go zgasić ? Ale nie chodzi o zgaszenie typu 'twoja stara' tylko przy całej klasie powiedz co myślisz o jego zachowaniu, nawet przy nauczycielce - może zrozumie(jak nie jest debilem).

52287137559562145640.png

Opublikowano

Jest Wytrzymały i nie męczy sie szybko ;/

Masz 3 wyjścia.

1. Jak Cię uderzy to mu po prostu spróbuj mu oddać, niezależnie od tego czy dostaniesz mocniej. Chyba, że lubisz życie z kacem moralnym "Co by było gdyby". Lepiej coś zrobić i żałować niż nic nie zrobić i żałować, że się tego nie zrobiło.

2. Nic nie robić. Tutaj sprawa jest prosta

3. NAJLEPSZE WYJŚCIE! Może zabrzmi to dość banalnie... Zgłoś sprawę Nauczycielce bądź Rodzicom. To nie jest twoja wina, że ten idiota się nad tobą znęca. Nie zniżaj się do jego poziomu. Winę za to co się teraz dzieje w twoim życiu ponoszą tylko i wyłącznie RODZICE/NAUCZYCIELE. Broń boże TY.

Nie słuchaj tych jak ja to nazywam NIEROBÓW i weź sprawę w swoje ręce! Wykaż się odwagą i zacznij coś z tym robić.

Mam nadzieje, że choć trochę pomogłem.

Opublikowano

Masz 3 wyjścia.

1. Jak Cię uderzy to mu po prostu spróbuj mu oddać, niezależnie od tego czy dostaniesz mocniej. Chyba, że lubisz życie z kacem moralnym "Co by było gdyby". Lepiej coś zrobić i żałować niż nic nie zrobić i żałować, że się tego nie zrobiło.

2. Nic nie robić. Tutaj sprawa jest prosta

3. NAJLEPSZE WYJŚCIE! Może zabrzmi to dość banalnie... Zgłoś sprawę Nauczycielce bądź Rodzicom. To nie jest twoja wina, że ten idiota się nad tobą znęca. Nie zniżaj się do jego poziomu. Winę za to co się teraz dzieje w twoim życiu ponoszą tylko i wyłącznie RODZICE/NAUCZYCIELE. Broń boże TY.

Nie słuchaj tych jak ja to nazywam NIEROBÓW i weź sprawę w swoje ręce! Wykaż się odwagą i zacznij coś z tym robić.

Mam nadzieje, że choć trochę pomogłem.

Nie zgodze się z tym. Jedynie z pierwszym punktem w polowie..

Skoro on sie nad toba zneca, to znaczy ze to twoja wina, nie jego, nie twoich rodzcow ani nikogo innego. "Jak sobie poscielisz tak sie wyspisz". Na taki szacunek na jakiego zapracowales masz. BROŃ BOŻE nie idź z tym do rodziców/pedagogów/nauczycieli. Największy błąd jaki mozna popelnic w szkole.

Tak jak pisałem wczesniej.

Zaimponujesz mu, to skonczy sie "wykrecanie rączek" .

Opublikowano

Nie zgodze się z tym. Jedynie z pierwszym punktem w polowie..

Skoro on sie nad toba zneca, to znaczy ze to twoja wina, nie jego, nie twoich rodzcow ani nikogo innego. "Jak sobie poscielisz tak sie wyspisz". Na taki szacunek na jakiego zapracowales masz. BROŃ BOŻE nie idź z tym do rodziców/pedagogów/nauczycieli. Największy błąd zyciowy jaki mozna popelnic.

Tak jak pisałem wczesniej.

Zaimponujesz mu, to skonczy sie "wykrecanie rączek" .

Ale głupoty piszesz. To, że chłopak jest INNY. Mówiąc INNY mam na myśli wrażliwy to nie znaczy, że to jego wina. ON nie jest winny w żadnym stopniu. Idąc twoim tokiem rozumowania... Jeżeli ktoś jest Homoseksualistą i ktoś wyzwie go od pedałów to znaczy, że jest to JEGO wina? ...

Opublikowano

Ale głupoty piszesz. To, że chłopak jest INNY. Mówiąc INNY mam na myśli wrażliwy to nie znaczy, że to jego wina. ON nie jest winny w żadnym stopniu. Idąc twoim tokiem rozumowania... Jeżeli ktoś jest Homoseksualistą i ktoś wyzwie go od pedałów to znaczy, że jest to JEGO wina? ...

Tak to jest jego wina, bo przeciez wszystkich nie zaczepia. DLACZEGO ON ?

@homo Gdyby chciał by pieprzyl sie z kobietami, albo z nikim. Jesli juz tak bardzo homo chcialby byc pedałem, to przynajmniej niech ukrywa i sie nie chwali.

Opublikowano

Ja pierdole , wez mu sliwe pod okiem zrob wtedy kiedy sie nie spodziewa i chuj mu w dupe , ale trudne

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...