Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby o oceny aut

Overlord.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosiłbym o ocenę moich dwóch autek i ewentualną podpowiedź co w nich poprawić:

Nissan Skyline:

29pw0hx.jpg

2ywtkw6.jpg

4r2oat.jpg

2czycuv.jpg

34fmcma.jpg

BMW M3 GTR E46 (malowanie z NFS Most Wanted):

6jnb0h.jpg

35bcnr4.jpg

1182c0i.jpg

2n99kyt.jpg

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosiłbym o ocenę moich dwóch autek i ewentualną podpowiedź co w nich poprawić:

Nissan Skyline:

29pw0hx.jpg

2ywtkw6.jpg

4r2oat.jpg

2czycuv.jpg

34fmcma.jpg

BMW M3 GTR E46 (malowanie z NFS Most Wanted):

6jnb0h.jpg

35bcnr4.jpg

1182c0i.jpg

2n99kyt.jpg

Mi się podoba!

Skyliner 7/10

BMW 9/10

W jakich detalach robiłeś zdjęcia?

Opublikowano

Torrez, te cyferki z Lexusa bym narazie usunął, zamiast tego zielonego ogniopodobnego na drzwiach zamontował bym coś ambitniejszego, np kształt z cieniem (czarny z obrysem zielonym tak jak na całym aucie :)

coś w tym stylu tylko troche skromniej bo to trochę naklejek jednak. do tego na drzwiach jakieś proste logo z listków albo z tych w kształcie połączonego lub nie połączonego U. Nie wiem co jeszcze na pewno zielony pasek nad tym czarnym na zderzaku z przodu :). Ogólnie oceniam Pomysł Lexusa na 7/10 bo brakuje mu tylko pare szczegółów :)

gMgpX.jpg

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Torrez, te cyferki z Lexusa bym narazie usunął, zamiast tego zielonego ogniopodobnego na drzwiach zamontował bym coś ambitniejszego, np kształt z cieniem (czarny z obrysem zielonym tak jak na całym aucie :)

coś w tym stylu tylko troche skromniej bo to trochę naklejek jednak. do tego na drzwiach jakieś proste logo z listków albo z tych w kształcie połączonego lub nie połączonego U. Nie wiem co jeszcze na pewno zielony pasek nad tym czarnym na zderzaku z przodu :). Ogólnie oceniam Pomysł Lexusa na 7/10 bo brakuje mu tylko pare szczegółów :)

gMgpX.jpg

Świetnie pasuje ten tuning do tego samochodu, bardzo mi się podoba . 10/10 ! ;D

Opublikowano

@Roiccrx

Co to ma być, uważasz, że to Twoja praca. Nawet nie wrzuciłeś zdjęcia na inny hosting. http://www.mpcforum....ingu-by-hadess/

FORD MUSTANG RTRX stoi w garażu użytkownika MATEUSZ:

EDIT

W takim razie przepraszam Cię.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

@Roiccrx

Co to ma być, uważasz, że to Twoja praca. Nawet nie wrzuciłeś zdjęcia na inny hosting. http://www.mpcforum....ingu-by-hadess/

Nie zrozumiałeś mojego posta, komentując Lexusa LFA kolegi powyżej przedstawiłem mu proponowany styl tuningu, który widac na tym zdjęciu. Nie napisałem nigdzie, że proszę o ocenę tego auta :)

na drzwiach zamontował bym coś ambitniejszego, np kształt z cieniem (czarny z obrysem zielonym tak jak na całym aucie :)

coś w tym stylu tylko troche skromniej

"tym stylu" - w tym momencie cytatu mam na myśli ten użyty w samochodzie na zdjęciu, nie miałem czasu aby rysować coś i robić zrzut w celu pokazania.

Mimo wszystko przepraszam za tego posta, może źle go ująłem i zdecydowanie nie jest to moja praca dlatego też nie było sensu wrzucac zdjęcia na nowy hosting.

Mam nadzieję, że wszystko rozumiecie... I nie uważacie w żadnym wypadku, że ściągam od kogoś pomysły tuningu, w grze powtarzalność stylu jest bardzo duża

bo naklejek nie ma za wiele do wyboru :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Peter ta Mazda to nowa wersja Tuskobusa? :D A tak na serio fajnie ci wyszła. Torezz w Skylinie te paski zrobiłbym ciut ciemniejsze, ale ten Focus jest po prostu zejebisty. Mój dzisiejszy nabytek.

Aston Martin V12 Vantage:

e5s0ub.jpg

Opublikowano

Peter ta Mazda to nowa wersja Tuskobusa? :D A tak na serio fajnie ci wyszła. Torezz w Skylinie te paski zrobiłbym ciut ciemniejsze, ale ten Focus jest po prostu zejebisty. Mój dzisiejszy nabytek.

Aston Martin V12 Vantage:

e5s0ub.jpg

Ta mazda została zrobiona na Cotygodniowkę, szybko została robiona, Ale poprawiłem już ja wizualnie i tamte zdjęcia robione były na min. detalach.

Miało być coś związane z polską to jest :D

A co do Martina to popraw ten niebieski, albo pokaż ss na średnich detalach, te są na niskich?

Subarupng_xsqxehp.png

Moje subaru. :)

Fajnie, trochę pusto ale ładnie 7/10.

Widzę że preferujesz mniejszy tuning wizualny, a nie cały samochód w naklejkach? :)

Opublikowano

Ta mazda została zrobiona na Cotygodniowkę, szybko została robiona, Ale poprawiłem już ja wizualnie i tamte zdjęcia robione były na min. detalach.

Miało być coś związane z polską to jest :D

A co do Martina to popraw ten niebieski, albo pokaż ss na średnich detalach, te są na niskich?

Fajnie, trochę pusto ale ładnie 7/10.

Widzę że preferujesz mniejszy tuning wizualny, a nie cały samochód w naklejkach? :)

Dokładnie :)

w83od2.jpg

Opublikowano

Na prośbę petera udało mi się cudem na wysokich zrobić. A to Subaru to bardzo fajne (7/10) tylko mógłbyś coś dołożyć na bok bo trochę pusto. I mam pytanie skąd można wziąć emblematy bo widziałem, że niektórzy je mają (chodzi o te loga typu HKS, Sparco itd.)?

20s6cyw.jpg

Opublikowano

Martin teraz dużo lepiej wygląda!

A te logo sparco, HKS, shell, mmo, momo nie ma ich na tym forum, jak chcesz link to pisz mi na PW.

Opublikowano

2Up

Najładniejszy jest nissan. Reszta słabo! średnio 3/10.

Pooglądaj na YouTube jak tuningować wizualnie samochody, naklejać naklejki.

Opublikowano

240sx widziałem cię ostatnio na miejscu spotkań, pamiętam tą maskę. 9/10 Mi się podoba!

Silvia EA fajnie wyszło, ciekawe ile naklejek? Ale ta strzałka średnio pasuje. 7/10.

Moja poprawiona mazda na cotygodniówkę. (I w max detalach) Muszę poprawić jeszcze tą flagę na dachu.

mazdatusk5.jpg

mazdatusk3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...