Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby o oceny aut

Overlord.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ja wiem... Tuning skromny i taki dość klasyczny, jednak bardziej polecam Ci przejście koloru zrobione za pomocą gradienta jeżeli chcesz pozostac w takim klasycznym kształcie bez wielu naklejek.

Jeśli jednak wolisz taki styl jak masz polecam zmienić czarną naklejkę na jakiś zwykły kształt pod kątem i w srodku zrobić wzór albo dodać obramówkę kształtu w innym kolorze :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Moje Camaro SS ;) A tak wogóle to moje pierwsze auto w tej grze, piszcie co poprawić itp.

ZeLR7Rz.jpgCUJjM3t.jpgAUnKOVW.jpg

Czekam na opinie :)

n275S.png

Sygnatura By : Hequito^^

Opublikowano

@Ray De

Nie podoba mi się ten pomarańczowy, spróbuj innego koloru.

Zmień kolor felg.

Ja bym wywalił tą naklejkę i dodał na przednich nadkolach taki wzorek jak masz na tylnych nadkolach.

Dodaj Neon i Zabarwienie Szyb.

5/10 ;)

Opublikowano

No naprawde fajna . Bez żadnych nalepeczek , nie ma dosłownie ,, nasrane '' , a jest świetny efekcik :>

Ps . skąd neony ? :D

8/10

Opublikowano

A oto moje Porsche 911 GT2 :

@EDIT Kurcze kiepsko foty wylazły , zrobie jeszcze raz .. ;d

Dobra są większe :D

post-855762-0-31773800-1364752687_thumb.jpg

post-855762-0-65504300-1364752692_thumb.jpg

Opublikowano

No naprawde fajna . Bez żadnych nalepeczek , nie ma dosłownie ,, nasrane '' , a jest świetny efekcik :>

Ps . skąd neony ? :D

8/10

Ten neon dostałem przy zakupie Speed Boostów (około miesiąc temu).

Opublikowano

Dobra są większe :D

Dość ładnie się prezentuje, tylko na przednim błotniku musisz coś zmienić.

7/10

Opublikowano

Czy ja wiem... Tuning skromny i taki dość klasyczny, jednak bardziej polecam Ci przejście koloru zrobione za pomocą gradienta jeżeli chcesz pozostac w takim klasycznym kształcie bez wielu naklejek.

Jeśli jednak wolisz taki styl jak masz polecam zmienić czarną naklejkę na jakiś zwykły kształt pod kątem i w srodku zrobić wzór albo dodać obramówkę kształtu w innym kolorze :)

Ok, ale powiedz mi jak zrobić ten "gradient". Podoba mi się takie coś, lecz nie wiem właśnie jak to zrobić. ;)
Opublikowano

Ok, ale powiedz mi jak zrobić ten "gradient". Podoba mi się takie coś, lecz nie wiem właśnie jak to zrobić. ;)

W Tuning -> sklep z naklejkami, w zakładce wybierz Chicane i 9 naklejka, licząc po koleji.

Ale oglądnij sobie filmik jak zrobić taki gradient.

Opublikowano

To moje pierwsze auto i nie ogarniam jeszcze tych naklejek więc proszę o wyrozumiałość :P BTW Jaki neon by pasował? @EDIT Okay dzięki :) Pozmieniam trochę i wrzucę większe zdjęcie.

Jak teraz oceniacie to auto?

Wczoraj

33o7az5.jpg

Dzisiaj

2rp658j.jpg

x29mkm.jpg

Opublikowano

To moje pierwsze auto i nie ogarniam jeszcze tych naklejek więc proszę o wyrozumiałość :P BTW Jaki neon by pasował?

Powiem Ci że średnio się prezentuje, tylko zrób większe zdjęcie, bo na tych słabo widać.

Ja zmieniłbym biały kolor na jakiś inny. Nie wiem czemu ale nie podobają mi się "białe samochody".

Neon? Do tej kolorystyki nie dodawaj. Najlepiej pokaż większe zdjęcie.

Opublikowano

Nie nasrywaj takiej dużej ilości nalepek na auto . Teraz jest OK . Dodaj tablicę czerwoną lub czarną ( Romantic , Pursuit , King ) oraz popatrz na neony czerwone . Białe świetnie by pasowały , więc myśle mógłbyś dać neony ,, Polski '' . Jedynym ich minusem jest cena .

Auto oceniam na 7/10

Opublikowano

Jak na pierwsze auto to całkiem fajnie wyszło.

Wildhero zdjęcia zapisywane są w "Moje Dokumenty" w folderze Need For Speed World.

Opublikowano

A oceńcie moje autka dwa ;] scirroco nie wstawiam ;P i powiedzcie z osobna do jakich rodzajów wyścigów najbardziej się nadają te autka: moja carrera GT i corvette:

file:///C:/Documents and Settings/Ja/Moje dokumenty/Need for Speed World/Screenshots/nfsw038.jpg

file:///C:/Documents and Settings/Ja/Moje dokumenty/Need for Speed World/Screenshots/nfsw039.jpg

file:///C:/Documents and Settings/Ja/Moje dokumenty/Need for Speed World/Screenshots/nfsw006.jpg

file:///C:/Documents and Settings/Ja/Moje dokumenty/Need for Speed World/Screenshots/nfsw008.jpg

No kurde... Nie wiem jak te foty tu wstawić... ;/ Pomocy : (((

Wpisuje adres url żeby dodać grafikę i nic ;///

Ahahahahah! :D

Człowieczku te pliki co masz musisz najpierw wrzucić na np. http://imageshack.us/ i wstawić tu link do tego...

Opublikowano

@Roiccrx

Ładnie się prezentuje. Jakbyś mógł dodać zdjęcie z przodu.

Ładnie zrobiłeś dach. Neony i szyby pasują. Ale tył samochodu jest pusty.

9/10 ;) Dodaj zdjęcie z przodu samochodu.

Opublikowano

Jak wam się podoba mój nowy wiosenny Eclipse?

9/10 bardzo mi się podoba , sam z chęcia bym pojeździł takim autkiem ;p Szczerze mówiąc nie widze nic co by mi się w tym aucie nie podobało. Moim zdaniem tył wygląda okej, bo gdybyś tam coś nakleił, wyglądałoby to źle . A teraz jest schludnie, przejrzyście i czadowo xD Wklejaj więcej swoich aut bo miło popatrzeć na większość Twoich prac , pozdrawiam.

Opublikowano

Do Oceny :

post-784676-0-39380700-1365433635.png

post-784676-0-88348400-1365433644.png

Myślę że wam się spodoba kolorki moim zdaniem

ładnie dobrane itp... .

Oceniajcie !

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Myślę że wam się spodoba kolorki moim zdaniem

ładnie dobrane itp... .

Oceniajcie !

Prawdziwe dzieło szutki .. 2/10 kolory kiepsko dobrane, kilka rozciągniętych naklejek, które dają bardzo marny efekt .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...