Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[zgłoszenia] tuningu by HADESS

DESPOTA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ponieważ czasami nie mam co robić to proponuję wam tunning za szczodrość. Na swoje usprawiedliwienie dodam że gram w grę od wersji BETA i że moje auta podobają się większości graczy NFSW.

Jak to działa?

Otóż dajecie mi passy do gry a ja wam tuninguje auta kolor, naklejki, neony itd... i mile widziane w zamian były by punkty Speed Boost choćby 500punktów lub poczciwe doładowanie za 5 zł z plusa. Nie chcę zarabiać wielkich ilości.

Czy jest to wiarygodne?

Ci którym tuningowałem auta wiedzą to doskonale. tutaj macie moje konto gdzie jestem trochę lepiej znany i gdzie również znajduje się mój garage -_" a w nim auta z mojego profilu.

Co wy za to mieć będziecie?

Właściwie to, wydaje mi się, ładny i schludnie stuningowany samochód w garażu dzięki czemu więcej nikt nie powie "ale wiejski tuning" o waszym aucie. Ja natomiast będę miał uśmiech na pysku, jakieś zajęcie wieczorem, no i może jakieś busty :)

czy to się opłaca?

Oczywiście że nie bo to w końcu tylko gra, aczkolwiek każdy kto lubi w to grać wie przecież że 500 boost'ów to nic a dobrze by mieć czym się pokazać na mieście, miejscówce lub w jakimś szołrumie lub w screnach gdziekolwiek na stronkach.

Kilka zasad.

1. W jednym zgłoszeniu na jednego gracza przyjmuję max 3 auta do tuningu.

2. Robię cotygodniowe przerwy:

1 tydzień przyjmuję zgłoszenia kolejne 2 tyg. je realizuje, chyba że zgłoszeń będzie o wiele więcej lub z niewyjaśnionych przyczyn nie będę ich realizował, czas realizacji może się wydłużyć.

a ). Prace opłacane z góry nie mniej niż 1750 boost lub 10 zł z plusa wykonam, jeśli będę miał czas, od ręki (w temacie, wiadomości ze zgłoszeniem, dopisać płatność z góry jeśli natomiast płatność odbędzie się po wykonaniu nie dopisywać nic).

b ). Tym którzy nie ufają mi, nie znają mnie i zapłacą po wykonaniu pracy zgłoszenie będzie wykonywane w dłuższym terminie.

3. zasada bardzo mocno związana z tym tematem "Widziały Gały co brały" :) w tym wypadku poniżej są screeny aut które zrobiłem i jeśli tuning się nie podoba lub masz zastrzeżenia nie ryzykuj :P

4. Jeśli chcesz bym zrobił auto na podobieństwo innego, proszę o podesłanie ss'ów

najlepiej jeśli one będą l boku z przodu i z tyłu. (pamiętajcie jednak że nie zrobię idealnie tak samo)

5. Nie przyjmuję mistrzostw designerskich jakie widnieją na YouTube typu "How to create Angelina Jolie Vinyl (NfS World)" etc.

6. By tuningować wasze auta i by było mi łatwiej sortować wasze zgłoszenia potrzebne mi będzie podanie

wzór takieo podania:

TEMAT WIADOMOŚCI:

Płatność z góry (dopisać w temacie wiadomości jeśli opłata będzie dokonywana przed wykonaniem tuningu)

Nick kierowcy: (jeśli w garażu jest więcej niż jednego)

Auta: (które mam stuningować)

TREŚĆ WIADOMOŚCI:

e-mail: (na którym jest zarejestrowana gra i za pomocą którego mam się zalogować)

Hasło: (hasło do gry)

serwer: (serwer gry na gdzie znajduje się zarejestrowany kierowca)

Inne kryteria: (tutaj natomiast, dopisujemy do czego mam się stosować, czego używać lub co mam nanieść na auto czyli:

jaki kolor auta; czy mogę używać bostów; czy mogę zmienić części, body, felgi etc.)

WSZELKIE PODANIA/ZGŁOSZENIA WYPEŁNIONE INACZEJ BĘDĄ USUWANE!

jak wypełnić wiadomość:

tak wypełniamy wiadomość podaniem które chcecie mi przesłać.

NptEG.jpg

WAŻNE!

Jeśli decydujesz się na mój tuning to wiedz że nie jestem Specjalistą/designer'em czy też spec-tuninger'em robię auta tak jak potrafię najlepiej.

Do tego tematu będę wrzucał screeny waszych aut zrobionych przeze mnie i podpiszę który gracz i jakie auto w swoim garażu posiada, nie tylko tutaj ale i w swoim shoow roamie na stronce nfs-w.

Informuję również że, jeśli zabieram się do tuningu, to przy dobrym projekcie pracuje około godzinę. Malowanie kilku aut jest monotonne i często nudne, co może przedłużyć czas realizacji, nawet do kilku dni, tuningu kilku aut na raz.

Auta których jeszcze nie zrobiłem, zrobię. W każdym tygodniu od czwartku do soboty mnie nie ma, także proszę o cierpliwość.

podania wysyłać na priv.

krytyka, byle by kreatywna, mile widziana.

busty przyjmuję smsami, lub można podsyłać kasę na konto wszystko to i jeszcze więcej na priv lub na czacie gdzie prędzej mnie złapiecie -----> jak wbić na czat.

Poniżej znajdują się ss'y aut, z garaży graczy, które tuningowałem.

Miłego oglądania pozdrawiam DESPOTA.

NISSAN NISMO R34GT-R Z-TUNE [iMPORT STYLE] stoją w garażu użytkownika GOZDZIO:

SBRW9.jpg

BMW M3 GTR E46 MOST WANTED STYLE, FORD ESCORD RS, PORSHE 959, LEXUS LFA, NISSAN SILVIA [sOUTH PARK STYLE], BMW Z4 COUPE stoją w garażu użytkownika MRDOD0:

BMW M3 GTR E46 MOST WANTED STYLE

5Fatw.jpg

FORD ESCORD RS

fcwvg.jpg

PORSHE 959

MuJ7p.jpg

LEXUS LFA

GFUO4.jpg

NISSAN SILVIA [sOUTH PARK STYLE]

Fik6g.jpg

BMW Z4 COUPE

heJdF.jpg

BMW M3 GTR E46, PORSHE GT3 RS, NISSAN SKYLINE GTR V-SPEC [R34], AUDI R8 5,2 COUPE stoją w garażu użytkownika DUMELPL:

BMW M3 GTR E46

ygzaK.jpg

PORSHE GT3 RS

XTP4A.jpg

NISSAN SKYLINE GTR V-SPEC [R34]

pz3TH.jpg

AUDI R8 5,2 COUPE

JLesN.jpg

NISSAN 200 SX [s14], LEXUS LFA, CHEVROLET CORVETTE ZR1 stoją w garażu użytkownika COMSITOWER:

NISSAN 200 SX [s14]

J9WWK.jpg

LEXUS LFA

SUYYj.jpg

CHEVROLET CORVETTE ZR1

RCb8V.jpg

TOYOTA MR2, FORD MUSTANG BOSS 302 '69 stoją w garażu użytkownika TESTUOGAMING:

TOYOTA MR2

bRxWl.jpg

FORD MUSTANG BOSS 302 '69

UiI0e.jpg

LEXUS LFA, BMW M3 E46 GTR MOST WANTED STYLE, CHEVROLET CORVETTE Z06 stoją w garażu użytkownika EMKPOL:

LEXUS LFA

TtZBZ.jpg

BMW M3 E46 GTR MOST WANTED STYLE

Tn6Di.jpg

CHEVROLET CORVETTE Z06

g8Jgz.jpg

NISSAN 350 Z (Z33) stoi w garażu użytkownika MASTERGM497:

uvAXS.jpg

VOLKSWAGEN SCIROCCO stoi w garażu użytkownika ACEMAN3624:

fQxNh.jpg

NISSAN S15 SILVIA stoją w garażu użytkownika CREATEREX:

goEZf.jpg

PORSCHE GT3RS, LEXUS LFA stoją w garażu użytkownika CZARUSPL:

PORSCHE GT3RS

n71kR.jpg

LEXUS LFA

xMomj.jpg

SUBARU IMPREZA HATHBACK, FORD FOCUS RS (KEN BLOCK STYLE), TOYOTA SUPRA (POLICE STYLE) stoją w garażu użytkownika PB14:

TOYOTA SUPRA (POLICE STYLE)

j26Tv.jpg

SUBARU IMPREZA HATHBACK (KEN BLOCK STYLE)

4u4Yv.jpg

FORD FOCUS RS (KEN BLOCK STYLE)

294UO.jpg

FORD MUSTANG RTRX stoi w garażu użytkownika MATEUSZ:

gMgpX.jpg

LEXUS LFA, LOTUS EVORA stoją w garażu użytkownika SYPEREK:

LOTUS EVORA

DWyYC.jpg

LEXUS LFA

Ynz6X.jpg

LEXUS LFA, BMW M3 GTR E46 MOST WANTED STYLE stoją w garażu użytkownika MARIO14125:

LEXUS LFA

38961.jpg

BMW M3 GTR E46 MOST WANTED STYLE

Ov1EU.jpg

LEXUS LFA, PORSCHE 911 GT3 RS stoją w garażu użytkownika GYST3R:

LEXUS LFA

nAiNV.jpg

PORSCHE GT3

FZMBc.jpg

LAMBORGHINI MURCIELAGO LP640 (project xXx) stoi w garażu użytkownika TYPERXD:

BwzCX.jpg

CAMARO ZL1, NISSAN SILVIA, LEXUS LFA, SUBARU,stoją w garażu użytkownika DANIELNIEM:

CAMARO ZL1

cMxrg.jpg

NISSAN SILVIA

XP7Fk.jpg

LEXUS LFA

7CmH9.jpg

SUBARU (w barwach narodowych)

cKcFx.jpg

LOTUS EVORA, LEXUS IS350 stoją w garażu użytkownika KIERONEK:

LOTUS EVORA

25DpQ.jpg

LEXUS IS350

IoRn7.jpg

LEXUS LFA stoi w garażu użytkownika NONAME9009:

Ua0Q7.jpg

LEXUS LFA, BMW M3 GTR E46, MITSUBISHI LANCER EVO X stoją w garażu użytkownika PROSTOL222:

MITSUBISHI LANCER EVO X

NL0a6.jpg

LEXUS LFA

ahrhI.jpg

BMW M3 GTR E46

wWIWe.jpg

LEXUS LFA, stoi w garażu użytkownika BARTEKPL96:

N4WIs.jpg

BMW M6, BMW M3 GTS, BMW SPORT EVOLUTION, BMW M1 PROCAR, PORSHE GT3 RS, LOTUS EVORA, LEXUS LFA, stoją w garażu użytkownika TRIKOWY:

BMW M6

ywP50.jpg

BMW M3 GTS

A7o1E.jpg

BMW SPORT EVOLUTION

AcqaB.jpg

BMW M1 PROCAR

wtYy4.jpg

PORSHE GT3 RS

wxAZj.jpg

LOTUS EVORA

gmhE6.jpg

LEXUS LFA

pmLEA.jpg

LAMBORGHINI MURCIELAGO stoi w garażu użytkownika HAWKIS:

ClyXy.jpg

LEXUS LFA stoi w garażu użytkownika UKAEFIKPL :

wtm67.jpg

LOTUS EVORA, BMW M3 GTR E46 stoją w garażu użytkownika LEGOAKAKLOCKI:

LOTUS EVORA

W70t5.jpg

BMW M3 GTR E46

bi0w5.jpg

MAZDA RX7 stoi w garażu użytkownika JERZYZKLANU:

FHr1e.jpg

CAMARO ZL1 stoi w garażu użytkownikaTHENION:

192km.jpg

BMW M3 GTR E46 MOST WANTED STYLE stoi w garażu użytkownikaTERMINATOR267:

6iAzT.jpg

NISSAN 350 Z (Z33), LAMBORGHINI DIABLO SV stoją w garażu użytkownika ASTELIX:

NISSAN 350 Z (Z33)

screenjqn.jpg

LAMBORGHINI DIABLO SV

gsdz9.jpg

MAZDA RX 7 RZ stoi w garażu użytkownikaPITCHBLACK7:

20120208211532.jpg

PORSCHE CAYMAN stoi w garażu użytkownika SHYNETIC:

ZkQpa.jpg

BMW M3 GTR E46 stoi w garażu użytkownika SMD20:

QSPvy.jpg

NISSAN SILVIA stoi w garażu użytkownika TERAN87:

v8jl2s.jpg

BMW M3 GTS, NISSAN SILVIA stoją w garażu użytkownikaTHEANTYCHRYST:

NISSAN SILVIA

QDWu5.jpg

BMW M3 GTS

LrQHr.jpg

nie pamiętam komu LAMBO robiłem xD

mVSAt.jpg

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie zaraz podeśle ci nicki tutejszych dwóch userów którym auta tuningowałem. smd20; Thedominik.

@edit

z resztą co ja z tego bym miał? mam w garażu 90 aut i wszystkie stuningowane tak jak chcem.

@down

jezu nie wiem skąd mnie znasz;)

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

wyłudzenie kont?

a wypier. mi hades robil BMke jestem żywym dowodem konto mam do dzis nic nie zniknelo itp hadess ja mam zlecenie dla ciebie pobawisz sie moim nissanem OK>?

przy okazji od bf p4f odpoczne ;D

Opublikowano

Dominiq owszem napisz na priv podanie ;)

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

ja z takimi nawet nie chce zaczynać

ostatnio jak chciałem dać konto żeby mi stuningowali samochód na maksa i do tego full serwis za 10 złotych to tak do dzisiaj nie odzyskałem konta.

P.S

A nawet obiecali że nie zabiorą konta i mają potwierdzenie od czterech graczy...

Opublikowano

Eh...Zaje*iste autka. Niestety u mnie kasa się nie przelewa i na grę nie będę wydawać :/ żeby mieć Pro wyglądające autko.

y6eft.gif

Opublikowano

witam ponieważ nie było mnie w domu wszystkie zamówienia będą realizowane jutro ;)

pozdrowienia HADESS

ja z takimi nawet nie chce zaczynać

ostatnio jak chciałem dać konto żeby mi stuningowali samochód na maksa i do tego full serwis za 10 złotych to tak do dzisiaj nie odzyskałem konta.

P.S

A nawet obiecali że nie zabiorą konta i mają potwierdzenie od czterech graczy...

kto chce to składa podanie kto nie chce/boi się to nie składa. ;)

@EDIT

zmieniłem formę składanego podania.

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

resztę obiecuję zrobię jutro ;))

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

Ta :)

tak jak jest napisane sporo to czasu zajmuje. ;) robię to z racji wolnego czasu ;) miło by było mieć chociaż 500 bustów ;)

/EDIT

wyjeżdżam będę w niedzielę. podania będą realizowane również w niedzielę :)

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

LEXUS LFA stoji w garażu użytkownika UKAEFIKPL

OCENY MILE WIDZIANE C :

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

Nie to żebym coś mówił ale wszystkie twoje tuningi wyglądają tak samo. To już wolę sam sobie zrobić

trzymam się jednego stylu nie lubię odbiegać od czegoś jeśli mi to nie wychodzi. czasami miewam odskok od stylu ale większość kolorów, naklejek, jest robione pod istniejące już w aucie neony niektóre jednak niestety nie pasują do niektórych moich pomysłów.

zerknij jednak do mojego garażu tam istnieje spora większość aut które są trochę bardziej zróżnicowane.

poza tym niektóre auta nie można tuningować tak jak się chce bo są zbyt poważnymi autami i styl egzotyczny do mircielago po prostu nie pasował by.

jednak krytyka ma tutaj swoje miejsce i przy kolejnych realizacjach postaram się zrobić coś mocno uciekającego od tego co jest tutaj.

nfsw_HADESS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...