Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby o oceny aut

Overlord.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Fajnie! jak na nowego gracza to fajnie wyszło.

Delikatny tunning. 5/10

Proponuje:

-Zmień kolor felg na czarny.

-Zamiast rozciągać 1 naklejkę, tą z napisami Need For Speed, to rozciągnąć 2 naklejki (te napisy NFS).

Ładniej będzie wyglądało!

PS. Następnym razem wszystkie linki daj w CODE.

Albo w spoiler'ze pokazuj obrazki.

• Odpowiedzi 927
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Obejrzałem Auta, których jeszcze nie widziałem z 8 i 9 strony tematu i chciałbym podzieić się z wami kilkoma radami.

Zauważyłem, że po pierwsze nie używacie potencjału 31 naklejek. Wymyślając jakieś fajne kształty czy loga samemu

nadajemy aucie sporo uroku, jednak wymaga to sporo czasu i naklejek, korzystajcie z tego!

Po drugie, związane z tym jest też ogólna skromność, nie zawsze musicie używac tak jak ja wszystkie 31 naklejek,

ale próbujcie wykorzystywac ich jak najwięcej, nie robiąc przy tym bałaganu na aucie.

Następna sprawa to nadanie odpowiedniego kształtu, nie polecam naklejek większych (czyli tych bardziej skomplikowanych)

Rozciągać w którymś z kierunków, a jedynie powiększać/pomniejszać je.

Co dalej to używanie skomplikowanych naklejek, tych z vudu, czy innych kilku kolorowych naklejek. nie polecam w głównym

stopniu ich używać a jeżeli już zdecydowaliście się na użycie takiej naklejki to należy dobrac do niej resztę ozdoby auta

żeby po prostu nie wyglądało to tak jakbyście ubrani w szary dres i szare buty nosili do tego różową czapkę z pikachu.

Korzystajcie z wielowarstwowych układów dolnych miejsc (kilkuwarstwowe pasy od tyłu auta lub od dołu łączone z barwą na zderzakach i progach)

Widziałem na forum poradnik o robieniu vinyli i jest tam sporo napisane. Takie rzeczy jak podład i koler spojlera i lusterek inny od reszty też są ważne

Nie wiem co więcej wam poradzić, temat jest głównie do oceniania a ja polecam mój temat z tuningiem. Pozdrawiam

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Obejrzałem Auta, których jeszcze nie widziałem z 8 i 9 strony tematu i chciałbym podzieić się z wami kilkoma radami.

Zauważyłem, że po pierwsze nie używacie potencjału 31 naklejek. Wymyślając jakieś fajne kształty czy loga samemu

nadajemy aucie sporo uroku, jednak wymaga to sporo czasu i naklejek, korzystajcie z tego!

Po drugie, związane z tym jest też ogólna skromność, nie zawsze musicie używac tak jak ja wszystkie 31 naklejek,

ale próbujcie wykorzystywac ich jak najwięcej, nie robiąc przy tym bałaganu na aucie.

Następna sprawa to nadanie odpowiedniego kształtu, nie polecam naklejek większych (czyli tych bardziej skomplikowanych)

Rozciągać w którymś z kierunków, a jedynie powiększać/pomniejszać je.

Co dalej to używanie skomplikowanych naklejek, tych z vudu, czy innych kilku kolorowych naklejek. nie polecam w głównym

stopniu ich używać a jeżeli już zdecydowaliście się na użycie takiej naklejki to należy dobrac do niej resztę ozdoby auta

żeby po prostu nie wyglądało to tak jakbyście ubrani w szary dres i szare buty nosili do tego różową czapkę z pikachu.

Korzystajcie z wielowarstwowych układów dolnych miejsc (kilkuwarstwowe pasy od tyłu auta lub od dołu łączone z barwą na zderzakach i progach)

Widziałem na forum poradnik o robieniu vinyli i jest tam sporo napisane. Takie rzeczy jak podład i koler spojlera i lusterek inny od reszty też są ważne

Nie wiem co więcej wam poradzić, temat jest głównie do oceniania a ja polecam mój temat z tuningiem. Pozdrawiam

Każdy ma swój gust ... nie przekonuj każdego, żeby ci dawali dane do zrobienia auta .. bo też muszę ci powiedzie auta robisz na 6-7/10 ;)

Opublikowano

Ale jak wykorzystasz 31 naklejek to na samochodzie jest nasrane a ładnie to nie wygląda. Ja lubię zrobić jeden motyw jakiś mały dodatek i tyle. Taka jest moja opinia.

Opublikowano

Wszystko zależy od tego co kto chce. Jak ktoś mi pisze, że chce skromny wzór to tak zrobie. Ogólnie porównując te auta do wyglądu prawdziwie stuningowanego auta to uważam, że właśnie po 31 naklejkach

samochód jest nadal pusty a nie jest na nim nasrane... Wg mnie tak wygląda dobre auto:

Nfs_prostreet_mitsubishi_lancer_evolutio

31106.JPG

Niestety w NFSW na zwykłych dostępnych vinylach ciężko takie coś zrobić więc trzeba dawać z siebie wszystko :)

142g9ox.png

Opublikowano

Co sądzicie o moim Evo X ?

Ja bym zamiast białego dał inny kolor.

Jakoś nie pasuje do otoczenia.

Widzę, że wolisz umiarkowany tunning, nie cały w naklejkach ;)

Opublikowano

Co sądzicie o moim Evo X ?

Mi się podoba . Dość skormnie , ale ładnie . Troche mi się nie podoba ten czarny tył . Zrobiłeś go zapewne żeby flaga była ładnie widoczna, ale mógłbyś sprobować wykonać to inaczej :P

Opublikowano

Jak dla mnie powinieneś chociaż dodać do tego jakiś drugi kolor przez pół auta np po skosie, zbyt gołe to auto :)

142g9ox.png

Opublikowano

Dawno już tutaj nic nie wrzucałem, więc taki mały cosik ode mnie.

Bardziej przeróbka niż tunning.

BMW M1 Procar Red Treasure Hunter:

1362075045-U358219.jpg

1362075073-U358219.jpg

Opublikowano

Jeszcze nie słyszałem takiej nazwy Red Treasure Germ ;)

Ale samochód wpada w oko. Podoba mi się ze względu na klasyk i tunning jaki na Nim wykonałeś.

I myślę że tablica 5UPRCR do niego pasuje.

Opublikowano

BMW w sumie normalne, ale będzie się wyróżniało od zwykłych Hunterów :P

Ostatnio robiłem swoje nowe Evo ale jednak coś nie wyszło, oto 2 jego wersja (niestety pierwszej nie zapisałem nigdzie :( )

209ldn7.jpg

co sądzicie?

142g9ox.png

Opublikowano

Fajne Evo, ale coś brakuje;/

Spróbuj zmienić ten biały kolor. Ja nie lubię białego koloru na samochodzie.

A co sądzicie o moim Audi?

Specjalnie tego samochodu nie tunningowałem na full naklejek, tylko niedużo.

nfsw067n.jpg

nfsw064h.jpg

Opublikowano

Mówisz, że brakuje :D możliwe ale 31/31 więc co ja poradze. Tez myślałem nad tym białym ale nie chciało mi się przemalowywać wszystkiego co jest białe na inny kolor.

Poprzednia wersja tez była z białym potem zamieniłem ją na czarny i jednak zdecydowałem się zrobić od nowa :P

To mój jedyny biały samochód więc cyba nie jest tak źle :D

142g9ox.png

Opublikowano

BMW ładniutkie, do EVO nie mam żadnych zarzutów, biały mi tu pasuje idealnie. Jakbyś miał jeszcze trochę naklejek to mógłbyś spróbować gdzieś dać. W Audi to ja bym spróbował zrobić logo marki po przekątnej na masce albo na dachu. Wg mnie fajnie by to się prezentowało. Jak patrzę na niektóre samochody to mi się wydaję że momentami jestem kompletny amator w malowaniu :D

Opublikowano

Evo genialne, biały kolor pasuję jak najbardziej . Audi A1 to jakiś zart ? Tam jest naklejona jedna brzydka naklejka .. Mazda całkiem spoko, lecz przydałoby się coś więcej na niej:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...