Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Catastrophe for Zhyper Mu by astrogod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro mowa o pakietach , może ktoś coś próbował zrobić tak : Wejść do głównego folderu Catastrophy , otworzyć "packets" , i tam są różne pakiety , da się coś nimi zrobić ?

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
czy moglby mi ktos opisac jak uzywac tych pakietow (tak krok po kroku)za pomoca tego catastrophe? bede wdzieczny

Wchodzisz do gry logujesz się na postać , minimalizujesz gre , dajesz start>uruchom>wpisujesz CMD>i piszesz netstat -b -n > masz porty i ip :).

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem Wam że mi ten cały hack nie dziala , nie wiem moze cos zle robie ale mi nie dziala ten hack.

Wszystko robiłem zgodnie z instrukcja.

Pomijajac wszystko troche sie boje sciagac takie rzeczy bo ilekroc cos takiego sciagam do siebie na kompa to nie tylko to nie dziala ale znajduje tam tylko key loggery.

Jak dla mnie stara regula , jesli mi ta stronka nie zadziala to raczej zaden hack nie zadziała.

stronka do shakowania serwa

A przedewszystkim nie musze sciagac zadnego syfu na kompa.

Opublikowano

Lolu jezeli grasz w zhypermu teraz ci nie działa to sie nie dziw bo jakbys nie zauwazył to zhyper ma juz ep2 wiec sa lepsze zabezpieczenia i catastrophe nie działa:(

musictagfh0wg6.jpgmangaandanimefa9.jpg18706.png

Life is brutal,and full of zasadzkas and sometimes kopas w dupas

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Po co ? :D Nie bedzie dzalac bo serw zabezpieczony jest :P :>

NIe odkopuj starych tematow te pytanie było bardzo dawno:)

Opublikowano

Idz lepiej dziewczyny pozaczepiac bo pewnie poza swoim bebechem i monitorem to juz swiata od paru lat nie widziales :D

Sie uczepiles mnie jak mucha konskiego ogona gosciu

Nie wiem czy 4.06 ostatni post to taki stary temat a odpowiedzi nie bylo :D

Opublikowano
Idz lepiej dziewczyny pozaczepiac bo pewnie poza swoim bebechem i monitorem to juz swiata od paru lat nie widziales :D

Sie uczepiles mnie jak mucha konskiego ogona gosciu

Nie wiem czy 4.06 ostatni post to taki stary temat a odpowiedzi nie bylo :D

Wez idz wogole bo ja w tych twoich wypowiedziach widze tylko nabijanie postow

Opublikowano

znalazlem sposob na podlaczenie sie pod serwer dla tych co dostaja DC po wyborze serwa

pierw musicie znac game serwer port zalozmy ze to jest ten 55901

wpisujecie ten port w local proxy options> menu port i w server options> menu port

teraz wystarczy kliknac start proxy i start game podlaczycie sie wtedy bezposrednio do serwera

program pobiera pakiety lecz nie mozna ich wysylac i po chwili dostaje sie DC

napislem ten sposob tu poniewaz pomyslalem sobie ze ktos w koncu wpadnie na pomysl jak zrobic zeby wysylac pakiety

Opublikowano

a powiedzcie mi dlaczego gdy wpisze dobre IP servera, wlaczam katastrofa, wlaczam mu to tylko widze ekran MU?

nie pokazuje mi sie server... mam taki sam problem juz z 2 serverami.. :( muzone i internationalmu, ktore jest prawie nie zabezpieczone..

Opublikowano

a jak sprawdzić port?

w cmd > netstat wyświetla mi port 55901... ale nie można go tam wpisać, ponieważ gdy wpisze powtarza sie dokładnie ta sama sytuacja

Opublikowano

Sorry że zadaje takie pytanie, ale nie chce mi się przeglądać tych wszystkich stron. Na jakich wersjach działa ten cheat?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...