Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Catastrophe for Zhyper Mu by astrogod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@VanGhot

Być może jakieś złe IP wpisujesz nie wiem. Albo może serwer ma jakieś dobre zabezpieczenia ;)

@Up

Ja tego nie zrobię bo to nie mój cheat i nie mam do niego sourca :P

Autorem bota jest astrogod a znajdziesz go prawdopodobnie na mpcforum.com

aaa

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moglby mi ktos podać dane SpirytMu? Szukałem notatnikiem portu i go wpisałem, znam IP i tez je wpisalem... ale cos nie chce mi działać;/

Opublikowano

Siemka :D nieźle się souli trzepie na pakietach, jak i na auto picku. Spokojnie mi schodzą po 20s. Teraz gs chyba wysypał na zhyper ;/ a akurat miałem z gościem trade na wingi 3 lvl, dawał 4 johy 12s warior armor +11, 4 jewel of harmony i thunder gatki +dd+dsr+L ;/ jaki kurwa żal akurat w takiej chwili wysypał ;/

Opublikowano

Musi być cyfrowe IP ?? mam proźbe wyciągnelibyście mi IP z domeny : play4fun.dyn.pl lub play4fun.sys.net Ponieważ na Windows Vista

nie moge wyciągnąć IP z domeny za pomocą URUCHOM > CMD

z góry dziękuje.

Opublikowano
Musi być cyfrowe IP ?? mam proźbe wyciągnelibyście mi IP z domeny : play4fun.dyn.pl lub play4fun.sys.net Ponieważ na Windows Vista

nie moge wyciągnąć IP z domeny za pomocą URUCHOM > CMD

z góry dziękuje.

Niestety ale musi być cyfrowe :]. ip cyfrowe domeny play4fun.dyn.pl to : 87.205.209.134

Opublikowano

no wiec tak.. jak skonfigurowac catastrophe, jesli na ekranie startowym jest wiecej serverow niz 1 np. screen031616270000ez3.jpg

probowalem roznych portow, ale ciagle wysypuje mi sie przy ekranie startowym(nie widze serverow) jakby co stronka frienzmu.org

Opublikowano

Mam problem z tym cheatem. Zmieniłem już porty itd, widze Gameserver ale gdy klikam to nie pokazuje sie to do logowania na konto

i po chwili mam DC. Co może być źle ?

Opublikowano

Gram na ZhyperMU odpalam tego Cheata klikam na server pokazuje sie to do wpisania konta. Wpisuje dane klikam Zaloguj

i wywala mi gre. Co jest?

Opublikowano

propozycja tycząca się "mati10pl" to:

zrobić limit wiekowy na forum 11lat+!

zbanować

napaść,zgwałcić,obrabować...ludzie ile wy macie lat?:P

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano
mam pytanko dlaczego catastrophe nie działa na nowej wersji zhyper mu?? prosze o odpowiedz

Bo jest zabezpieczona?? Trzeba czekać na update Catastrophe :] Astrogod na pewno coś wymiśli. Tylko trzeba czasu

Opublikowano

Jeśli wyjdzie nowa wersja Catastrophe to na pewno ją tu opublikuje (za jego zgodą) także trzeba czekać.

Ale jest jeszcze dobra wiadomość :)

Podobno DUPE (kopiowanie itemków) jest możliwe i niewykrywalne na tej wersji. Nie wiem czy to prawda i na jakiej zasadzie działa ale prawdopodobnie działa.

aaa

Opublikowano

Z tego co wiem, wystarczy zmienić byle jakim HexEdytorem jeden bajt pliku i cheat będzie działał. ;)

Pozdro

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Mati10pl - dlaczego Chcesz uzywac tego hacka na moim serwerze? nie wystarcza Ci to ze daje ci mozliwosc grania za darmo? prosze admina o jego ip... perm ban bedzie na serverku

---------------

Pozdrawiam Play4FunBM

---------------

da sie zablokowac jakos dzialanie hacka?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

@Ziomal

Cheat niestety na Zhyperze nie będzie działał. Nawet po zastosowaniu bypass'a astrogoda Catastrophe nie działa.

Na 100% nie działa autokill, o innych funkcjach nie mam informacji ale prawdopodobnie nie można się w ogóle połączyć z serwerem.

@VanGhot

Patrząc na FrienzMu i LastLandMu da się zablokować.

Ale żeby się dowiedzieć w jaki sposób, musisz gadać z adminami tych serwerów :P

aaa

Opublikowano

Frienz ma innego GG, wiem bo próbowałem kiedyś na nim odpalić SH i nici.

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Witam!

Mam problem. Chciałem pobawić się Catastrophe, ale nie wiem jak się używa pakietów...

Otóż nie wiem jak i gdzie się je wpisuje... (Wiem zal.pl...)

I nie wiem po co są te X'y...

np. C1 XX 81 01

Prosze o wytłumaczenie xD

Michael Angelo Batio

fe373590bed533e8m.png

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.
Opublikowano

"Iksy" są zamiast cyferek. A cyferki trzeba znać :P

Pakiety wysyła się w zakładce Packets Log.

aaa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...