Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Catastrophe for Zhyper Mu by astrogod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na Zhyper jest wogole sklep dla GM`ow ? Zna ktos kordy bo jesli tak to pewnie bedzie mozna sie tam dostac. Normalnie jak wchodze na wode to mnie wywala np Loren miasto. Jakby ktos znal kordy byloby latwiej jak wogole szuka sie czegos takiego?

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

np w Lorenci kordy tez przykladowe 250 240, dlaczego nikt nie powie nikt nie wie czy nie chce powiedziec? forum jest chyba po to zeby pomagac i wspolnymi silami do czegos dojsc bo inaczej to nie ma ono najmniejszego sensu ...

Opublikowano

heh to widac ze chyba ktos nie wie na czym polega takie forum albo nie wiem co, ja narazie doszedlem jak zminimalizowac Zhyper do okna bo wczesniej nie moglem i jak teleportowac sie na wode tylko ze mam caly czas jakiegos reloga w postaci caly czas warpi mnie do miejca w ktorym jestem i nie moge za wiele zdzialac pewnie to sa zabezpieczenia i w sumie madre ale napewno da sie je obejsc :)

Opublikowano

Nie chce sie chwalic ale 150 souli na 3 dni to nie jest dobry wynik pewnie dopiero zaczynasz z tym hackiem zabawe wiec wynik ujdzie ;). Ostatnio gralem od godziny 7 do 15 i udalo mi sie wyciagnac 500 souli i moge powiedziec ze nie jest to najlepszy wynik. Tym programem mozna zdzialac naprawde cuda.

Opublikowano
Nie chce sie chwalic ale 150 souli na 3 dni to nie jest dobry wynik pewnie dopiero zaczynasz z tym hackiem zabawe wiec wynik ujdzie ;). Ostatnio gralem od godziny 7 do 15 i udalo mi sie wyciagnac 500 souli i moge powiedziec ze nie jest to najlepszy wynik. Tym programem mozna zdzialac naprawde cuda.

prawie jak dziecko downa ;]

/// mowiłem że na zhyper nie da si.e teleportować na wode etc... i że wim gdzie są GMShopy na innych servach

trzeba czytac ze ZROZUMIENIEM

Joke miesiąca > 500 souli < najwięcej souli dropi w Atlans ;] >>> w 3 godzinki jak zaden inny hackujacy nie okrada to nakadniemy z 50 ;]

przemo to następny down << wszystko pod ryj takim debilom >>> jak strawić takich ludzi ???

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

WY NIC NIE WNOSICIE DO TEGO FORUM TYLKO PROŚBY ### WSZYSTKO CHCECIE ZA FREE #### I NA JUŻ

___

warn+ za obrazę innych

Ziomal

Opublikowano

Dajcie bana temu durniowi, po pierwsze wysmiewasz sie z choroby po 2 ryja poszukaj sobie w rodzinie, obys nigdy nie stanal mi na drodze. Ciekawe co Ty wnosisz do tego forum chamstwo i prostactwo ? Jezeli administracja sie na to godzi to juz jest ogolna porazka.

Opublikowano
proxy :

Start > Moje Miejsce Śieciowe > klikamy na tło Prawym Przyciskiem Myszy (PPM) > Właściwości > Połączeni Lokalne > PPM Stan > Obsługa i tu na samej guże macie adres który trzeba wpisać w Proxy

Catastrofa xD ma różne komendy np:

%addagi 200

add agiliti 200 odrazy roizdaje > opanowałem że jak się rozdaje po 500 nie dostaje się DC o ile się odczeka aż się samo rozda + nie otwuieramy C w tym czasie rozdawania

%goto %gt

stojisz w lorenci koło depo wpisz %gt 130 130 znajdziesz sie koło baru /// na innych serverach niż Zhyper mu możesz przenieść się do GMShopu o ile wiesz jakie ma kordy ale to już dla was zaadka ;]

///////////////bardzo dużo serverów nie działa z tych co sprawdzałem to 90% nie da się wejść na tym czitq ;]

a reszte która działa to już wy szukajcie sobie ,,,, pamiętajcie żeby ni pubować na 0.97 coś mi się wydaje że to nic by wam nie dało :D

#################@@@@@@@@@@@@@@@@@@########EDIT

Gdy gracie na tym wspomagaczy nie zapomnijcie ustawić w SETINGS Animation na 71 lub 61 - domyślnie jest 200 gracze w grze widzą jak siedzicie na ziemi robią SS lub wołają GMa xD

ctrl+del ON/OFF Auto Kill przydatne :) = %hc 200 ustawienie HitCount w czsie gry > polecam max 200 nie ma tak często DC

*71 i 61 = 71 jesteś niewidzialny , 61 gracze widzą jak postać na full statach nawala na Twisting Slasch'u(bk)

a mozesz poiedziec jak znalesc na 2000professional ?

Opublikowano
Joke miesiąca > 500 souli < najwięcej souli dropi w Atlans ;] >>> w 3 godzinki jak zaden inny hackujacy nie okrada to nakadniemy z 50 ;]

Zaden joke miesiaca. Bez problemu zbieram 500s. W 3 godzinki 50 souli to chyba na globalu ci chodzi ja tutaj mowie o ZhyperMu.. i 50s zbieram do 40 minut. Dobra już nic nie będę pisał żeby nie spamować.

Tyle.

Opublikowano
a te inne opcje np:

-packets Log

-events Log

co to robi

Jezeli wiesz ktory pakiet (jak Ci sie pokaze) odpowiada za trade cancel , ok itp mozesz Sobie zrobic nawet ,,trade hacka" :P a dokladnie za pomoca trade kopiowac itemy :) pozdrawiam tzn. stara metoda :P pozniej jak sie 2 itemy spodkaja to sie blokuja xD

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

mam problem, mianowicie gdy wlaczam Catastrophe, pokazuje mi serwy normalnie, po czym wybieram server (np. 2) i dostaje dc. Wie ktos moze co jest grane?

Opublikowano

@Up Spróbuj normalnie wbić , jak działa to znaczy że źle masz ip , port wpisany ,aaa i zależy na jaki serwer , bo na zhyper mu działa dobrze ;).

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Opublikowano

Ściągnąłem Catastrophe wczoraj wszystko pięknie hulalo!

Włanczam ponownie biore start proxy i start Game!

I dupa pisze ze serwer jest wyłączony :(

A przez lauchera normalnie wchodzi!

Tak dla formalnosci Gram na Zhyper mu!

Z góry dzieki!

Opublikowano

mi tez działa może masz ustawienia zmienione czy coś...

ps: jak macie ustawione HitCount i MaxAttacks per packet??:D w a1 zeby czesto dropily soule :P

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

Hmmm....

Ale chodzi ci o:

fgen7.jpg

Już działa po raz 40 ściągnąłem i dzieła!

hmmm....

Znacie moze komendy na wingi 3

proxy :

Start > Moje Miejsce Śieciowe > klikamy na tło Prawym Przyciskiem Myszy (PPM) > Właściwości > Połączeni Lokalne > PPM Stan > Obsługa i tu na samej guże macie adres który trzeba wpisać w Proxy

Catastrofa xD ma różne komendy np:

%addagi 200

add agiliti 200 odrazy roizdaje > opanowałem że jak się rozdaje po 500 nie dostaje się DC o ile się odczeka aż się samo rozda + nie otwuieramy C w tym czasie rozdawania

%goto %gt

stojisz w lorenci koło depo wpisz %gt 130 130 znajdziesz sie koło baru /// na innych serverach niż Zhyper mu możesz przenieść się do GMShopu o ile wiesz jakie ma kordy ale to już dla was zaadka ;]

///////////////bardzo dużo serverów nie działa z tych co sprawdzałem to 90% nie da się wejść na tym czitq ;]

a reszte która działa to już wy szukajcie sobie ,,,, pamiętajcie żeby ni pubować na 0.97 coś mi się wydaje że to nic by wam nie dało :D

#################@@@@@@@@@@@@@@@@@@########EDIT

Gdy gracie na tym wspomagaczy nie zapomnijcie ustawić w SETINGS Animation na 71 lub 61 - domyślnie jest 200 gracze w grze widzą jak siedzicie na ziemi robią SS lub wołają GMa xD

ctrl+del ON/OFF Auto Kill przydatne :) = %hc 200 ustawienie HitCount w czsie gry > polecam max 200 nie ma tak często DC

*71 i 61 = 71 jesteś niewidzialny , 61 gracze widzą jak postać na full statach nawala na Twisting Slasch'u(bk)

Skont masz te komendy!

I czy nasz kmende na wingi!

Opublikowano

Jasin warn+++ za potrójnego posta. W pakiet warnów wchodzi ban na 24h, może to Cię nauczy korzystania z opcji Edytuj!

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano
I czy nasz kmende na wingi!

Komende, a bardziej pakiet na wingi sprzedaje jakiś koleś na globalu za 1B :P

Oczywiście działa ona tylko na prywatnych serwerach.

I chyba tylko na 1.04 chociaż tego już nie wiem.

aaa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...