Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Catastrophe for Zhyper Mu by astrogod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi nie działa

Gdy wlaczam gre przez hacka to mnie wywala

a gdy wlacze normalnie to gram normalnie

????????

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Troche źle napisalem ;p

mnie wyrzuca od razu nawet nie moge serwa wybrac ;/

Mam wszystko napisane jak Jasin bo mu dziala

Usunelem hacka i sciagnelem jeszcze raz i nic nie ruszlaem i dziala:)

MOze mi ktos wytlumaczyc o co chodzi z tym podnoszeniem kamykow bo u mnie tylko z boku pisze

Player met:............

Ze ktos ma kamyka i podane sa kordy ale nie warpuje do niego ani nie podnosi;p

_______

2xPost, Warn++

Edytowane przez Ziomala

Czy wiesz że?

Opublikowano

Strasznie mało wydajny jest te program. Przy większej liczbie moobów masakryczne przycinki lub automatyczne wyłączenie się gry. Afk zawsze można postawić :D

Opublikowano

Brodek używaj opcji "Edit"

A co do podnoszenia kamyków - opis i ustawienia masz na 1 stronie.

aaa

Opublikowano
Strasznie mało wydajny jest te program. Przy większej liczbie moobów masakryczne przycinki lub automatyczne wyłączenie się gry. Afk zawsze można postawić :D

Mi też się przycina , po prostu wyłącz(schowaj) moby ;) (CTRL+ALT+M - jak dobrze pamiętam , albo w cheacie jest ta opcja też )

34a790094ec22527sf5.png

3aaack3yq9.jpg

Opublikowano

Gzie najlepiej zbierac kamyki ?

Czy wiesz że?

Opublikowano

atlans :D

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

W atlans same jole a soule ?

Czy wiesz że?

Opublikowano

A więc mam taki problem. Chciałem "zadziałać" tym hackiem na serverze papugi mu. Wszystko idzie pięknie ładnie aż do momentu logowania. Po wybraniu servera, nie wyskakuje mi okienko do wpisania hasła. Myśle, że problem tkwi w Game porcie. Czy jest jakis sposób na zmienienie go? Z góry dzięki.

beztytuugr9.jpg

Opublikowano

mi wogule to nie dziala,

wlaczam tego catastrophe i tam potem pojawia sie okienko ale nie wyskakuje lista z serverami co jest grane?

10 Postów [+]

25 Postów [+]

50 Postów [+]

100 Postów [-]

200 Postów [-]

300 Postów [-]

500 Postów [-]

750 Postów [-]

1000 Postów [-]

Opublikowano
mi wogule to nie dziala,

wlaczam tego catastrophe i tam potem pojawia sie okienko ale nie wyskakuje lista z serverami co jest grane?

Ja ma to samo podziałało

potem nie pokazuje sie lista serwów ani przez Catastrophe anie przez normalnego lauchnera:/

Opublikowano

tez mialem problem z polaczeniem... tzn nie widzialem nazwy serva ani subservow i nie moglem wejsc ;] <brak wyboru servera> ... lecz to byla wina tego, ze sprytny admin zmienil porty game serva ;] wyczytalem na oryginalnym topicu catastropha z innego zagranicznego fora, ze trzeba:

otworz notatnik... i wpisz tam

@echo

@color 09

@netstat -n

@echo.

@pause

nastepnie zapisz to jako getip.cmd

nastepnie odpalasz gre wybierasz server<pozniej subserver i nie wpisujesz loginu/hasla> minimalizujesz gre,

URUCHAMIASZ PLIK GETIP.CMD <wracasz do gry, logujesz sie na konto, przechodzisz do okna getip.cmd> i po chwili pokaza sie niebieska czcionka adresy IP, ktore sie do Ciebie Łączą. Jeden z nich jest servera. np

server muguo.org.ro

68.36.225.22.55991

a w catastrophe w Local proxy Options jest domyslnie ustawione

Game Port: 55902 trzeba podmienic to 55902, na ten port, ktory otrzymamy po uzyciu getip.cmd<w przypadku muguo jest to 55991>

w ten sposob otrzymacie IP i port kazdego servera.

P.S. Aby wsrod wielu adresow IP nie zgadywac, ktory jest servera<jezeli znamy domene servera, a nie Adres IP cyfrowy> to wystarczy zrobic to:

menu start -> uruchom -> cmd -> ping domenaServera -> enter

np.

cmd-> ping muguo.org.pl po wcisnieciu ENTER zobaczymy w [ ] adres cyfrowy IP servera.

Pozdrawiam

Opublikowano

no i teraz niby to wyglada tak

ip 213.218.124.207 i ten port 59921

zmienilem w pliku config ale dalej nie dziala... po wybraniu servera nie wyskakuje okienko do logowania

Opublikowano

Siemka Bot Działa na 100% Auto Login Też dziala Polecam bota wychaczyłem 10 jolek w 20min ^^ Dzieki i pozdro

Jak Cos to gram na ZhyperMU

473a2ec675dc1d03m.jpg

AH TE BOTY ^^

Patrz Siedzący BK ^^

Opublikowano

hm... powie mi ktos czemu jak ja zabijam moby na AK to nie wypadaja itemy.. a jak ktos inny podejdzie i zacznie bic to itemy normalnie leca :|

Opublikowano

Revering jak będziesz ściągał to mu to ściągnij muzic mu stronka (www.muzicmu.com) to ci dam dobre itemy i dojdziesz do mojej gildii i cie podexpie itp :]

JA

Opublikowano

ps. a jezeli mam server , wybieram i dostaje przy wyborze subserva dc to co jest ^^? , da sie jakos to ominac?

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Albo subserver jest offline albo coś źle ustawione :P

Sprawdź wszystkie ustawienia jeszcze raz.

aaa

Opublikowano

nie no wlasnie problem w tym ze np. na zhyper mu styka dziala a jak np. wbijam na inny serverek to lipa :/ game port zmieniam na ten co mi pisze w getip i lipa... wciskam server subserver i disconnect ;/ help ^?

tzn. wyciagam ip z cmd daje port i all dziala tzn nie dostaje w menu DC tylko przy wyborze servera (chodzi mi rzecz jasna nie o zhyper a o inny ;P)

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...