Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pochwal się czyli, wasze wyniki - temat zbiorowy

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 756
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uaktualniam

Ajajaj... Każdy kto się czepia moich stat, dostaje tą samą odpowiedź - To jest konto mojego taty, którego WN8 można policzyć na palcach 1 ręki. Po tych fioletowych bitwach zagrałem łącznie 20 bitew i miałem niebieskie staty. Następnie on zasiadł za sterami swojego ukochanego kv-1siemka i po 10 bitwach jego staty magicznie spadły do poziomu żółtego gracza (Przypominam, że jest to średnia ze wszystkich bitew, zagranych w tym dniu).

Ten ss miał zaprzeczyć wszystkim tego typu komentarzom, że ja nie umiem grać, że staty niskie itp., ponieważ tylko 4-6k bitew na tym konie jest moje, a ja też kiedyś uczyłem się grać. Z resztą, gdybym grał na poziomie swoich statystyk nie wygrałbym konkursu na mpc, a także nie byłoby tego ss'a.

Antywarn:

1397376768_.jpg

Każdy kto mimo to, nadal uważał, że jestem no skillem i chciał zmierzyć się w 1vs1 znajdował się u mnie na profilu, na liście "Osoby które pokonałem w 1vs1:".

Opublikowano

Ajajaj... Każdy kto się czepia moich stat, dostaje tą samą odpowiedź - To jest konto mojego taty, którego WN8 można policzyć na palcach 1 ręki. Po tych fioletowych bitwach zagrałem łącznie 20 bitew i miałem niebieskie staty. Następnie on zasiadł za sterami swojego ukochanego kv-1siemka i po 10 bitwach jego staty magicznie spadły do poziomu żółtego gracza (Przypominam, że jest to średnia ze wszystkich bitew, zagranych w tym dniu).

Ten ss miał zaprzeczyć wszystkim tego typu komentarzom, że ja nie umiem grać, że staty niskie itp., ponieważ tylko 4-6k bitew na tym konie jest moje, a ja też kiedyś uczyłem się grać. Z resztą, gdybym grał na poziomie swoich statystyk nie wygrałbym konkursu na mpc, a także nie byłoby tego ss'a.

Antywarn:

1397376768_.jpg

Każdy kto mimo to, nadal uważał, że jestem no skillem i chciał zmierzyć się w 1vs1 znajdował się u mnie na profilu, na liście "Osoby które pokonałem w 1vs1:".

Bo jesteś ^^xD

Tak tak, chwal się dalej, że rozwaliłeś mnie ze złota, gdy ja grałem is-6 bez złota ^^

Czym tu się chwalić ? :D

Nie żeby coś ale :

http://scr.hu/2wtq/63ca6

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

1398083306-U7770.jpg

1398083352-U7770.jpg

1398083372-U7770.jpg

No niestety brakło mi amunicji i nie miałem jak zabić AMX-40 :(

65 otrzymanych trafień

Inne bitwy z tego czołgu

1398084054-U7770.jpg

1398084118-U7770.jpg

1398085152-U7770.jpg

76561198001815076.png
Opublikowano

W końcu Bohaterowie Rosieni :D

attachicon.gifshot_003.jpg

attachicon.gifshot_004.jpg

attachicon.gifshot_005.jpg

Nieźle, tylko szkoda że na T18 :P

Proszę zapoznać się z regulaminem tematu:

W każdym poście ma znaleźć się przynajmniej 1 wynik bitwy.

Gdy komentujemy czyjąś powtórkę musimy dodać wynik swojej bitwy. W innym wypadku przewidziana jest kara - za 1 razem upomnienie, za każdym kolejnym 5% na pasku ostrzeżeń.

heh... szkoda tylko że najpierw dostałem to upomnienie a potem ta zasada została dodana.

1398448442-U7770.jpg

76561198001815076.png
Opublikowano

Proszę zapoznać się z regulaminem tematu:

W każdym poście ma znaleźć się przynajmniej 1 wynik bitwy.

Gdy komentujemy czyjąś powtórkę musimy dodać wynik swojej bitwy. W innym wypadku przewidziana jest kara - za 1 razem upomnienie, za każdym kolejnym 5% na pasku ostrzeżeń.

Opublikowano

10 Fragów, dałoby 11 ale czas minął, szkoda, że nie nagrałem replaya...

Musialem troche przyciąć, bo "plik za duży" :/

831401399840889818069.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...