Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BloodySRO] New Private Serwer

mofat666

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 871
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chodzi wam o to że w lewym dolnym rogu pisze " step 1,2,3 " i nika i niechce sie wlaczyc silkroad? tylko launcher stoi i nic? tez to mam.Czy takie numerki na srodku? gdzies czytalem, że musicie wylaczyc SKYPE i GG ( chyba) wszystkie programy tego typu wylaczcie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Okej wiadomość z ostatniej chwili , Już wszystko działa , przynajmniej u mnie , jestem w grze i robie pt na ninya Guard kto chce pisać nick BraZzeR , REkrutujemy do guild

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

Yyy... a przypadkiem serwery nie są off? Bo jak włączam launchera to tak jak by inspekcja była.

Wczoraj podobno naprawili Clienta z tymi crashami, ale nie wiem dokładnie.

Opublikowano

Ludziskaaaaaa!!!!! Wejdźcie sobie na www.silkroad-online.pl/forum tam macie buildy. Jak możemy wam coś polecić, każdy build jest dobry. Zróbcie sobie nukera albo wizza do farmienia następnych postaci.

Opublikowano

Sciągłem okolo 5GB syfu na kompa i niedziala..... poda ktos wkoncu ten PRAWIDLOWY LINK?! (Sciagalem 2x z oficjalnej [1,2gb i 1,8gb] 1 raz z linku mirrora [1,2gb] i jeszcze raz z jeszcze innego linku [1,2gb[

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ten wasz link do sro11 na rapidshare czy czym nie działa file not found

kisukeurharabynixkie.png

EliteSRO 4

Nick: InFeRnO_PL

Lv: 54

Guild: NighThunterZ

Build: Warrior/Cler

Opublikowano

sciagnolem Clienta Sro11 (1,24gb) + media.pk2 z pierwszej strony tego tutka i wyskakuje inspekcja? Moze zle media.pk2 , prosze o pomoc. Bedzie +++

Opublikowano

Nie wiem, pobieram z epvp [1.8gb] 78%!

kisukeurharabynixkie.png

EliteSRO 4

Nick: InFeRnO_PL

Lv: 54

Guild: NighThunterZ

Build: Warrior/Cler

Opublikowano

Sciagnolem wersje clienta 1,24 Gb , zainstalowalem i wkleilem tam nowe Media.pk2 . Odpalam launchera klikam START po czym pojawia sie 3 sekundowy X-trap i znika i nie ma zadnych postepow do wlaczenia clienta . Client sie nie wlacza , a launcher jest caly czas? CO jest zle zrobione , bo juz szalu dostaje ? +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...