Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BloodySRO] New Private Serwer

mofat666

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 871
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezu... Podawałem linka już kilka razy... Czy przeglądnięcie 5 stron to aż taki wysiłek ?

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

Dokładnie. Z linku z epvp działa. Także byłem w janga i Const i jest dobrze. A teraz restart serwera.

Opublikowano

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Tak musisz od nowa sciagnijcie sobie z elite ponoc tam działa

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

jedno mnie dziwi skoro tam jest english media pk2 to czemu jest po nie angielsku? bo mam po innym jezyku.. jakby nie czytalo tego media lub. te media nie bylo wogole po angielsku...

@edit aha.. nie pełne spolszczenie to jest.. ale (według mnie) wazniejsze rzeczy zostaly przetlumaczone np. ile to ma phy armora itp.

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

dajcie bezpośredni Link do Cllienta z Elitepvp oraz te działające Media.pk2 i będzie GIT. z góry dzięki

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

i co działa ten server? mozna grać normalnie? bo nie wiem czy sciagac i sie trudzic. oplaca sie?

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

Serwery tej nocy zostaną przeniesione do Szwajcarii. Nie będzie wipe postaci, także nie musimy się martwić.

Link z elitepvp powinien Wam działać, bynajmniej mi działa bez zarzutów.

Opublikowano

Osób nie jest może od groma ale i tak pt można znaleźć.Większość odpadła przez błedy crc... więc na chwilę obecną polecam.

Link do działające klienta jest w moim poprzednim poście (sam na nim gram i zauważyłem, że wiele osób ma błąd z wymaganiem sp w tym pk2 tego nie ma).

Nick w grach: manog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...