Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BloodySRO] New Private Serwer

mofat666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To trzeba będzie odnowa pobierać?

kisukeurharabynixkie.png

EliteSRO 4

Nick: InFeRnO_PL

Lv: 54

Guild: NighThunterZ

Build: Warrior/Cler

• Odpowiedzi 871
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moj znajomy ma ten problem co ja pisze ze jest update czy cos ale jemu pisze conect to DreamWordlOnline cos tam , a mi pisze Conect To silkroadonline.net , moze tak byc czy cos ma zle?

Opublikowano

@r3P0

Nie wiem czy chce grać.

Ja zostaje przy dwsro

bloody to grupa nieogarniętych gmów którzy dopiero za 4 razem dali poprawnego klienta,w miastach są crashe które trochę denerwują więc zostaje przy dwsro

Opublikowano

Ja nic takiego nie mówiłem że chcę grać dry.gif

delma,oni nie mogą nic zmieniać w x-trapie bo jest to wbudowany game guard do wersji vsro i oni nie mogą go zmienić na nprotect,serwer ma ataki ddos z tego co pisze na epvp,i instalują firewalla żeby nie udało się komuś wykraść tych plików bo wtedy ten serwer straci sens smile.gif

random.jpg

Opublikowano

Uzbrójcie się w CIERPLIWOŚĆ

kisukeurharabynixkie.png

EliteSRO 4

Nick: InFeRnO_PL

Lv: 54

Guild: NighThunterZ

Build: Warrior/Cler

Opublikowano

marjo po pierwsze warez na forum jest zakazany.

myślisz że łatwo wgrywa się firewalla na serwer? jesteś w błędzie zajmuje to dużo czasu,trzeba poczekać może potem już będziecie mogli grać bezproblemowo.

random.jpg

Opublikowano

dobra, spokój. piszecie w kółko o tym samym. wgrają? to wgrają i wam ogłoszą na stronie. po co te nerwy i kłótnie, zachowujecie się jak banda małych dzieci kłócących się o chipsy. przejdźcie się gdzieś, połóżcie, pograjcie w coś innego. GET A LIFE!

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

by Chernobyl

So, since many people wonders, why is server offline for so long time, i decided to make some sense, so, people would know what happens.

Currently i'm waiting for hoster to provide a Linux machine on the local network with the actual server, which will be used as a gateway. Here is a little schema, from which you can understand it more clear.

netmap.png

Actually i failed @ pic, that's with "arrows", haha, but it makes more sense.

All the requests from WAN will be forwarded to the linux machine, which will forward them to actual server through iptables, and DDoS deflate on it. Also, it will allow to log all requests from the clients.

I don't want to take server down in future, so, i'm doing all at once.

Opublikowano

Na epvp jest napisane, że niby dzisiaj też ma być off.

BTW po kiego się wyzywacie? Kłótnia = offtop -> %

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...