Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BloodySRO] New Private Serwer

mofat666

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 871
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosiłbym o ukaranie każdego osobnika który jeszcze raz zapyta o clienta... Client podany na pierwszej stronie tego tematu DZIAŁA na 100% ! Trzeba pobrać clienta i media.pk2 (media wkleić do clienta)

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

Mi działa pobieralem tego 1,2gb 0 crashy fajnie sie gra tylko te sp mnie uziemia..

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Mi działa pobieralem tego 1,2gb 0 crashy fajnie sie gra tylko te sp mnie uziemia..

Na czas rozdawania podmień pk2 na wietnamskie wtedy koszt sp jest normalny.

Nick w grach: manog

Opublikowano

słuchajcie a mam takie pytanko ściągnąłem clienta pobrałęm media.pk2 jakieś , wkleiłem odpaliłem działą wszystko zajebiście ale mam pytanie , czy nie ma jakiegoś media.pk2 w pełni ENG? bo ja mam takie ktoe nie jest w pełni ENG. tzn nazwy mobow i itemow sa w jakims innym jezyku i wkurwia mnie to. jezeli jest jakies full ENG dali byscie linkla?

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

BEZSENSU! 3 razy pobieralem i niedziala robi sie tak :Klikam Start Otwiera Mi Się XTRAP Pisze STEAP 1 Wyłacza Się I Gra Śie Nie włacza??? nawet ten sro11 dwa razy pobieralem i z epvp 1,8gb///// daja linki a nieparawidlowe no piekny start serwera....

pomoze ktos...?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie dobrze, chciałem trochę ponawalać teraz, ale muszę czekać jednak:D

Ps. Siema Delma, tu WondaWaizZ;)

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

Opublikowano

Serwer off ponieważ przenoszą na nowy host zajmie to około 2h.Tak dla informacji.

Nick w grach: manog

Opublikowano

Tak, ponieważ hosting na serwerze w Niemczech jest bardzo niebezpieczne, zdecydowaliśmy się przenieść ją do urządzenia, znajduje się w Szwajcarii. Zrobiło 1 Gb / s połączenia sieciowego, a będziesz cieszyć się lagless gry takie same jak przed. Przeniesienie będzie dziś wieczorem, tak, serwer zamkienty na 2h

Opublikowano

nie ma to jak tlumaczenie translatorem ^^

btw gra ktos z serwerka earth z gildi Crashers albo Avenue ??

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

jak chcecie to moge wam zuploadowac na jkikolwiek serwerek chcecie mowcie i kilka minut bedziecie miec. Jak serw bedzie online Delma napisz do mnie na priva:D

bede mial subke rouge/warlock - jednak ciemna strona wygrala z clerem ^^

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

jedno mnie zastanawia jak ludzie na raz uzywaja tych scrolli z e maja ich po 3 uruchumienione ??

Opublikowano

@SamFlynN

Trochę innę, nowszy Client, Cap większy o 10, Alexandria, darmowe Sosy do 52lvl :DD.

Opublikowano

To tylko wyglada ze jest 3 rayz odpalony chyba,., odpalilem jeden scroll a sie 3 pojawily wiec niewiem czy to wogole dziala czy to bug wizualny..

Opublikowano

tomas. Musisz pobrac z Epvp part 1szy i 2gi poczym wypakowac je do tego samego folderu... I dziala

Bynajmniej mi tak zadzialalo za 1szym razem. Pozdro koksy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...