Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-Hamachi][Surv][Factions] Prawdziwy Surviwal PVP [WL]

pjachu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 404
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziekuje za doładowania Rangi Vip pojawia się jutro po restarcie serwera - już dodaje do WL - serwer ONLINE!

Ach witam co serv to VIP moj kod to:

4XJSP8Y9

Prosze o info czy wszystko ok.

Wszystko OK

Opublikowano

Powiedzialem Ty sie z nim pozegnales bylo nie oszukiwac - nie bede dociekal czy miales xraya czy nie dowody mowia, ze tak! Z reszta to nic nie zmienia multikontowosc to wystarczajacy powod do bana - na tsa nie wejde pozegnaj serwer ...

Opublikowano

Szkoda a co mam zrobić żeby zostac odbanowany?I w ogole pozatym wy mieliscie 2stackid diaxow ciekawe skad-.- A pozatym pisałem że siora gra może nie widziałes ale jak juz nie zagram to nic nie ma do rzeczy;/

Daj + :D

mca.png

Opublikowano

Serwer to totalne dno admin banuje za multikonto tylko wcześniej dostaje info że to moja siora chyba jasne.Pisze że mam xraya ale dowodów nie ma nawet nie dostalem ssow dostałem bana za niby xraya i że napisałem wczesniej ze gram z siostra.Przegrali wojne z nami i i zaczeli plakac ze czitujemy -.- ale wczesniej dostali wycisk i pewnie admin powiedzial sobie nie mozemy przegrac on jest za dobry zbanuje go.SERWER TEN TO DNO NIE POLECAM!!!!!

Daj + :D

mca.png

Arcymistrz
Opublikowano

@Up

Z tych 14 stron widzę tylko że ty się żalisz

Więc zastanów się trochę zanim coś napiszesz

X-ray nie jest tolerowany i nie wiem w czym masz problem

Może to była siostra napisz do pjacha na pw i tam się z nim dogadaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...