Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-Hamachi][Surv][Factions] Prawdziwy Surviwal PVP [WL]

pjachu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer to totalne dno admin banuje za multikonto tylko wcześniej dostaje info że to moja siora chyba jasne.Pisze że mam xraya ale dowodów nie ma nawet nie dostalem ssow dostałem bana za niby xraya i że napisałem wczesniej ze gram z siostra.Przegrali wojne z nami i i zaczeli plakac ze czitujemy -.- ale wczesniej dostali wycisk i pewnie admin powiedzial sobie nie mozemy przegrac on jest za dobry zbanuje go.SERWER TEN TO DNO NIE POLECAM!!!!!

Wiem Magnat jesteś taki żałosny, że pisałeś mi na PW abym Cię odbanował bo serwer dla CIebie wiele znaczy - teraz jak dostałeś należytego bana to serwer totalne dno...

a i dla jasności nie dostałem nigdy info, że grasz z siostra a druga sprawa to nie było konto Twojej siostry tylko multikonto z którego korzystałeś Ty, w momencie otrzymania bana mineła sekunda kiedy logowałeś się na 2 konto - dziwne szybką masz siostre. Kłamać możesz rodziców którzy Cie wychowali na oszusta i cwaniaka, ale nie mnie. Przykro mi ale mam wykształcenie nauczycielskie - prowadze praktyki z takimi małymi egoistami jak Ty i wiem, że z Wami się nie dyskutuje.

beztytuutuu.th.png

Uploaded with ImageShack.us

Oj słabo słabo

Ludzie wysyłajcie SMSY bo do 9tego września jest promocja 20% taniej serwer potem będziemy dłużej zbierać a brakuje połowy

• Odpowiedzi 404
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witaj Pjachu :) tak tu Rychu dodaj mnei prosze na wl Rychu a i mam pytanie czemu mi nie dziala team speak ?

<16:26:11> Trying to connect to server on 89.78.46.206

<16:26:17> Failed to connect to server

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Serwer zaraz bedzie offline do jutra niestety - mam nadzieje, ze sie uwiniecie z SMSami i bedzie to wygladalo lepiej niz ostatnio - bo promocja sie konczy a serwera nie bedzie w koncu... tak sie do tego zabieracie.

Opublikowano

dodaj

RelaxBoy

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

Dodasz Kamifox plzz tylko szybko

Witam. Jestem Kamifox ! Posiadam 12 serwerów minecraft :) , Skrytykuje Serwer każdy ! na jego możliwość!

I Krytykuje Serwery Szczerze :) tak jak sądzę!

Opublikowano

dodani - WYSYLAJCIE TE SMSY BO DZIS SIE KONCZY PROMOCJA - NIGDY NIE DOCZEKAMY SIE TEGO SERWERA 24/7 jak macie takie podejscie...

Opublikowano

Nie polecam server odrazu wbiłem i sie spytalem czy jest miasto a on cos cos cos ze dla nowych nie mozna wiec napisalem zamknij pysk zeby nie gadal juz a on mi bana sprzedal NIE POLECAM

NIE POLECAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...