Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-Hamachi][Surv][Factions] Prawdziwy Surviwal PVP [WL]

pjachu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam 1 pytanie wbijam na serwa i mi pisze zrby sie logowac a nie rejestrowac... jest juz ktos o takim nicku czy jak?? ja napewno nie gralem na tym serwie ;/

i jeszcez jedno dlaczego nikogo niema na ts ?

• Odpowiedzi 404
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam 1 pytanie wbijam na serwa i mi pisze zrby sie logowac a nie rejestrowac... jest juz ktos o takim nicku czy jak?? ja napewno nie gralem na tym serwie ;/

i jeszcez jedno dlaczego nikogo niema na ts ?

ktos gra na tym nicku juz.

Opublikowano

Nick to jest taki jak napoczątku wpisujesz ?

Username ??

Jak to to weź mnie wpisz Dsfger

A jak nie to niech ktoś pomoże ciemny w to jestem ^^

????????????????????????????????????

sasawf.png

Opublikowano

Serwer bardzo fajny wbiłem na niego wszystko gites tylko jest jeden problem gram sobie gram zdobywam itemki potem skrywam postać all itemki ze skrzyni daje do postaci żeby mi nie ukradli a potem wchodzę nie ma żadnego itemka powie mi ktoś o co chodzi jak mi powie to na serwie prawie codziennie będę pykał pls powiedzcie o co chodzi

Opublikowano

Serwer bardzo fajny wbiłem na niego wszystko gites tylko jest jeden problem gram sobie gram zdobywam itemki potem skrywam postać all itemki ze skrzyni daje do postaci żeby mi nie ukradli a potem wchodzę nie ma żadnego itemka powie mi ktoś o co chodzi jak mi powie to na serwie prawie codziennie będę pykał pls powiedzcie o co chodzi

musiales miec buga.

Opublikowano

musiales miec buga.

Aha ale nastepny raz nie bede już miał buga bo to chyba mi się już drugi raz zdarzyło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...