Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piractwo

Gość Revlix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

flork też chciałbym z tobą zagraą

a co do ciebie makys twój ''oszalamiajcy'' dyskurs wysokim poziomem nie powala sam kupuje tylko oryginały podziwiam takich ludzi jak flork którzy cierpliwie zbierają na wybraną grę

PS: Makys zapytaj ryszarda pseudonim "Peja" może zamiast reprezentować biedę w czerwonym Porsche a pieniądze przeznaczy na zakup legalnego oprogramowania i reszty programów dla ciebie chociaż wiesz nie w ten sposób musielibyście postępować według praw "systemu"

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja jestem piratem, ale mam w cholerę oryginalnych gier kupionych nie dawno po premierze, a jak coś piracę, to zazwyczaj długo w to nie gram. A jak ktoś nie ma tak dużo pieniędzy, to przecież można kupować gry z Pomarańczowej Kolekcji Klasyki (ja niedawno kupiłem stamtąd Batmana Arkhman Asylum). Nic nie mam do piratów (no, prawie, bo np. mój kuzyn ma ponad 300 gier na Steamie (nie, nie przesadzam - byłem u niego i widziałem), zajebisty komputer (tata w Anglii), a dalej piraci. TO mnie wkur*ia.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Widzisz, u mnie przez kilka lat pracowała tylko mama, za 2k miesięcznie musiała wyżywić całą rodzinę. Teraz tata jest w Anglii na rok. Wiadomo, u każdego jest inna sytuacja.

A co do tych przeciw piractwu: pożyczacie komuś grę? to też jest piracenie.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Witam, to i ja sie wypowiem...

A wiec tak uważam ze piractwo jest dobre i złe hmmm jak to ?

Mieszkam w Anglii i tu piractwa wo-gule nie ma, bo po co ? Gra w sklepie po 30£ przed premiera !

W Polsce te 30£ to 150zl w Empiku LoL nie dal bym tyle bo niby z czego zarabiam 2000 miesięcznie jak opłacę mieszkanie rachunki zostanie mi GÓWNO !!

Tu pracuje 2h na gre w Polsce 2 dni wiec ściągaj Taka firma np. EA Game nie straci zbyt dużo,

ale jeżeli mowa o naszych Polskich wykonawcach muzycznych (np. Hip Hop) to cena w Empiku 30zl i tu już im zabierasz dużo !!!

Bo ile on z tego dostanie 5zl ?? tak wiec mam kolekcje płyt naszych polskich wykonawców.

A gry takie jak "Heavy Rain" to zasysam z Torentow bo oni na tym nie stracą

A za jeden dzień grania nie będę płacił 30£ i THE END

Podsumowując Ściągaj wszystko wielkich światowych firm, a daj zarobić naszym biednym Polskim wykonawcom !!

Pozdro i Kupuj Polskie Rap Płyty !!!

I jeszcze jedno nie dziwie się ze w Polsce jest to tak popularne. Bo za co maja tam Kupować ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...