Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EternalMT2[PL][DEDYK]

Serpentes

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę, że na serwerze biegają znajomi team'u serwera? Uuuu, bardzo nie ładnie... Jeśli ta gra będzie miała tak wyglądać, to nie ma co polecać tego priva.. Co do rzekomej sprzedaży konta za 50 zł na privie... Większej ściemy chyba nie widziałem. HAHAHA Przenigdy nie kupiłbym konta na jakimś dedyku, a wgl który stoi tydzień dopiero, najwidoczniej sChiz zaszedł komuś za skórę bo był lepszy i banik poleciał. ;] Pozdro z takim privem. Zastanawia mnie czy postać Veygr nie jest czyjegoś GMa, bo spotkałem się z sytuacją, gdzie wyświetlił się napisa [GM]Veygr zabił 9 ogonów(bodajże), za chwilę jestem w M1 patrzę a biega 33 lv ninja o nicku Veygr. ;] Można jakieś wytłumaczenie prosić team?

Opublikowano

kurwa i szaman poszkodowany 2 dzwony bez wachlarzy nq z takim szitem

Jak 2 dzwony bez wachlarzy? O co ci chodzi?

Widzę, że na serwerze biegają znajomi team'u serwera? Uuuu, bardzo nie ładnie... Jeśli ta gra będzie miała tak wyglądać, to nie ma co polecać tego priva.. Co do rzekomej sprzedaży konta za 50 zł na privie... Większej ściemy chyba nie widziałem. HAHAHA Przenigdy nie kupiłbym konta na jakimś dedyku, a wgl który stoi tydzień dopiero, najwidoczniej sChiz zaszedł komuś za skórę bo był lepszy i banik poleciał. ;] Pozdro z takim privem. Zastanawia mnie czy postać Veygr nie jest czyjegoś GMa, bo spotkałem się z sytuacją, gdzie wyświetlił się napisa [GM]Veygr zabił 9 ogonów(bodajże), za chwilę jestem w M1 patrzę a biega 33 lv ninja o nicku Veygr. ;] Można jakieś wytłumaczenie prosić team?

Każdy z TM może posiadać swoje prywatne postacie. Czy to dziwne?

Opublikowano

Teraz to Veygr pojechałeś po bandzie. HAHA Może mieć prywatne postacie? To co Eq też możesz sobie prywatne zrobić? Ogarnij się...

Enginner jakbyś nie widział poprzednich postów koleś nawet dodał SS'a z dowodem na znajomość graczy z ludźmi z team'u więc się nie wypowiadaj. ;] Jak sam widzisz GM Veygr nawet się przyznał że ma tam posatać o takim nicku. ;] To samo tyczy się śmiesznego powodu bana dla sChiiz (sorry jeśli źle napisałem nick).. Handel kontem? NA dedyku takiego poziomu, gdzie masz 100 graczy On-line na dobę? Proszę Cie jeśli nie wiesz jak sprawa wygląda, proszę Cię drugi raz, nie wypowiadaj się.

Pozdro dla tych którzy tam grają, podpadniesz jednemu z kumpli teamu, dostajesz banika. ;]

Nq, nie polecam serwera. Wolę Pandorę z ABS'ami na all, bynajmniej nie dostaniesz bana za to że jesteś lepszy od kogoś z teamu ;]

Opublikowano

Co do sHiz'a dowody były to dostał bana. Też dostał unbana, ale konta nie może sprzedawać.

Co do EQ. Istnieje coś takiego jak logi, więc wszystko można sprawdzić.

Opublikowano

Veygr, błagam nie wciskaj nam takiego kitu, bo ja w takie bajeczki nie uwierzę. Logi? I co wtedy? Stracisz posadę GMa? Dostaniesz bana na swojego ninje? Tak wgl to chciałbym wiedzieć co znaczy "unban".? Konto zostało odbanowane, czy powtórzyłeś się w tym że dostał bana za rzekomą sprzedaż konta?

Opublikowano

Veygr, błagam nie wciskaj nam takiego kitu, bo ja w takie bajeczki nie uwierzę. Logi? I co wtedy? Stracisz posadę GMa? Dostaniesz bana na swojego ninje? Tak wgl to chciałbym wiedzieć co znaczy "unban".? Konto zostało odbanowane, czy powtórzyłeś się w tym że dostał bana za rzekomą sprzedaż konta?

Takie rzeczy pozostaw już dla nas.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...