Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EternalMT2[PL][DEDYK]

Serpentes

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Dokładny start serwera nie jest do końca znany być może wystartuje już za tydzień - 22.08.2010. . Wszystkie newsy wam przekaże.

Strona i rejestracja wyłączona...?

osew46.jpg

Opublikowano

Napisze cos od siebie (specjalnie po to zrobilem konto )

Do serwera nie mam nic jest fajny mozna go spoko polecic graczom ale takim co lubia grac sami na serwie ...

Sam nie lubie serwow gdzie gra 1k osob bo przewaznei ani metka w dzien ubic ani bosa ani nawet poexpic sie nie da bo all zajete jak to jest na diamondzie :/

Ale 30 osob na serwie to przesada spokojnie mozna powiedzieć ze nie ma z kim grac , a skoro admina o satysfakcjonuje jak sam wyżej napisał to gz 30 osob onilne na serwie to byly twoje plany ?

Na serwie gra okolo 13 osob w shinsoo 13 w jinno i 4 w chunjo, wiec pozdro jak ktos chce grac w chunjo to juz wgl nie ma sie do kogo odezwa.

A Serpentes to co napisales to klamstwo " Jak na razie gra mało osób, to jest 3-dzień serwera. "

poniewaz osob nie bedzie wiecej nie usprawiedliwiaj braku graczy tym ze 3 dzien serwa bo teraz to wam ubywa graczy a nie przybywa... Bo chyba nie myslisz ze jak serwer ma 3 dni gra 30 osob do tego bony trzeba dropic co malo komu sie podoba to ludzie beda wbijac na serw ?? Jestem pewny ze za tydzien serwa nie bedzie albo bedzie gralo max 10 osob .. Pozdrawiam

Opublikowano

Na serwerze nie gra 30 osób, zwykle jest to około 70, ciągle pojawiają się nowe konta i postacie.

Wystarczy znaleźć sobie kogoś do gry, POLECAM TS! - serwer.eternalmt2.pl

Osobiście często rozmawiam z graczami i wiem, że wspólnie organizują sobie exp, bossy czy pvp jak i inne zabawy, mimo że nie mamy dużej ilości graczy i tak świetnie się bawimy.

Zgadza się, mamy pewne problemy ze stroną, postaramy się szybko je naprawić. Przepraszamy za utrudnienia.

Opublikowano

Co do szponów to już tyle osób tam expi i nie mają problemów z tym. Zobaczymy co inni na to powiedzą .

Bonusy z boosów. Zobacz jak teraz dropią, bo był zmieniany drop.

Co do kamoli to wystarczy pójść na DT na 6 piętro i tam metki poklepać.

Opublikowano

Jak dla mnie to serwer jest zajebisty i naprawde polecam. A co do tych szponow to ja bodym z 580defa spota biore i ty tez mozesz tylko buffka sobie jakiegos skombinuj. Pozdro z Jinno :-)

Opublikowano

Ja obecnie mam 70 lvl i 600 defa (wydaje mi sie malo) i bez buffa wezme max 3,4 grupki zas z buffem 33% bez problemu spota wiec buff nawet slaby jest bardzo przydatny. I mam takie jedno pytanko. Wiecie skad dropi pierscien pd?

Opublikowano

Dobra, niech będzie, zrobię sobie buffa i zobaczę...

Jednak nadal jest problem z spotkaniem bossa o "dziennych porach" i jeśli da się go zabić, bez "pomocy" ze strony innych graczy...

Co do misji Biologa. Pomysł z tym, że można oddawać zaraz zęby, księgi, pamiątki itd jest super, tylko ich drop i które z nich są "dobre" : z własnego doświadczenia wiem, że co do pamiątek spalił 9 pod rząd. ;] Wrócę do dropu... Ujmę to krótko, JEST MASAKRYCZNY. Po 2h bicia golemów 2 lody? Albo coś nie tak z drop'em, albo ja mam jakiś rodzaj błędu na postaci.

SpeedEX co do drop'u Pierścienia Doświadczenia, musisz udać się do Czerwonego Lasu na metki 85 (Tu-Young). Spotkałem się także z drop'em ich z 75/80 lv metinów.

Jednakże i tak polecam serwer dla graczy, którzy lubią poexpić w grupie ze znajomymi, gdyż mało kiedy zdaża się że ktoś wbiję Ci na spota na którym byliście pierwsi. ;]

Pozdrawiam.

Opublikowano

@SpeedEX po tej cenie to i tak raczej mało osób będzie kupowało, bo jak ja byłem dziś na boosach (prywatną postacią), to bez problemowo wybonowałem hełm do 5-tego boona. Do tego byłem z qumplami więc drop się dzielił.

Opublikowano

Moze i prawda bo kasa tak latwo nie dropi a sama broszka albo perly po 10kk chodza. A zmianki sa w sklepie? I czy dalej dropia bony z bossow?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...