Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EternalMT2[PL][DEDYK]

Serpentes

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ojej nie posraj sie, wez ze zlosci idz napierdol kogos...

Piszcie PW kto chce ten serv juz na modzie kamera

nie wiem czy to wada wrodzona czy z czasem ale ja się przynajmniej jak niedorozwój nie zachowuje pisząc 10 razy , " GM dają lvl co za serwer " czy " dajcie bony " i tak co chwile

jak się podekscytowałeś że wkleiłeś ip to gz teraz możesz iść się rodzicom pochwalić

co do tematu , czy zwoje egzo i rady będą dropić jak tak to z czego ?

NJxbd4x.png

Opublikowano

Server bez bonow u npc ? czyzby jakas proba podrobienia X-worlda ? a druga sprawa dlaczego woj + ninja ma tak duzo epickich broni a szaman tylko 2 ? jakas dyskryminacja szamana ? Nie zagram pozdrawiam..

Opublikowano

radze dodać więcej tych ss'ów dla szamana bo sam mam zamiar zagrać i rzeczywiście mogą się urazić niektóre osoby ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

Serpentes jestes pizda a nie skoczek

Serwer Dno bez bonow metka 35 lvl nie zabijesz bo masz 2k hp max na 30 lvl a na 45 nic ci juz nie dropnie lipa kazdy bedzie siedzial cala noc zeby sobie orka zabic zjebus

Opublikowano

No to na prawdę... Jak nie zabijesz metka 35lvl to faktycznie będzie tragedia....

TS będzie. Broni dla szamana ogólnie epickich jest dodanych 6 - 3 wachlarze i 3 dzwony. ale jeszcze nie ma ich w systemie. Będą dodane jak zostaną wbite wyższe levele. Teraz są niebiańskie święte 8 trigamów itd..

Opublikowano

Trzeba być prawdziwym sztuk mistrzem żeby metina 30lvl nie rozwalić przy tym jak się dostaje eq +9 na 1lvl a na 30lvl bronie +9 i konia bojowego, nie wspominając już o kowalu 100%.

Opublikowano

zamiast KU są kiełbaski, Kamienie duchowe są, bony są, jeszcze coś?

Po co Ci dużo kasy ? ceny będą po prostu niskie.... Nie będziesz kupował itemów za 50kk tylko za 5kk. albo mniej... Kasa o niczym nie świadczy, ceny w sklepikach też są niski.

Opublikowano

Yangi o niczym nie świadczą.... Ceny się tak ustatkują, że będą odpowiednie do wartości itemów.

To jest tak, że im więcej yang dropi w grze tym itemy są droższe...

Opublikowano

Tak namotaliście że nie wiadomo jaki naprawde ten serwer jest; ) Za 4 min start wiec sam zagram mam nadzieje ze bedzie fajny ; ) pozdrawiam

Opublikowano

Ma być tak, że na 50lvlu masz tyle yang, że trzymasz na kilku postaciach i gdy coś kupujesz to za 3kkk i musisz logować się na kilku postaciach, potem problemy z przekazaniem kasy i itemu i kradzieże przez tak wysokie ceny ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...