Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EternalMT2[PL][DEDYK]

Serpentes

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 142
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gorszej lipy to nie widziałem.. Handlarze tacy ubodzy a epików jest więcej niż normalny człowiek ma paclców. pomiaszanie. nie ma bonów , nic. podziękuję serwer "Bez fabuły"

Opublikowano

Perły są potrzebne do ulepszania epików.

Z bosa dropią po 1-2 dodania.

a Zmianki skad? bo Wybonowalem sobie buty i tarcze ale nie ma zmianek :/

Opublikowano

Bossy :

Olbrzymi żółw - Dodanie bonusu

Królowa pająków - Dodanie bonusu

Elitarny Krol Demonów - Marmur błogosławieństwa

Umarły rozpruwacz - Zmiana bonusu

Wódz Orków - Dodanie bonusu

Ognisty król - Dodanie Bonusu

9 Ogonów - Zmiana bonusu

Tak to wygląda na dzień dzisiejszy.

Opublikowano

bez bonów to max 30 osób zagra ....szkoda ze gm sam sobie podciął gałaz na której siedzi....a i drop kasy masakra ......czyli wole na pl pograc ze znajomymi

ps.chyba zapomniałes po co ludzie przychodza na priwy

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

jutro bedziesz miał mniej bo narazie karzdy sam sprawdza ale jak zobaczy ze brak bonów i zmianek to odrazu podziekuje

a kasa potrzebna bynajmniej na zwój egzorcyzmy który kosztuje 400.000 yang a ja na 30 lev mam 260.000 a do tego po wbiciu tego 30 lev powinienem dostac bojowego i item na 30 level ,jednego i drugiego nie dostałem

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano
a i drop kasy masakra ......czyli wole na pl pograc ze znajomymi

ps.chyba zapomniałes po co ludzie przychodza na priwy

Po 1) kasy dropi tyle ile powinno moim zdaniem... starczy tobie na wszystko... no może te zwoje egzo... ale już poszedł temat do GMa żeby wprowadził mniejszą ilość za mniejsze pieniądze...

po 2) Jeśli ty tylko chcesz wbijać na serwer i mieć 100+ najlepiej na start to naprawdę żal mi cię troszkę... Są ludzie którzy grali na PLu, ale znudził im się tak mały exp, ale klimat im się podobał... Tak więc ten serwer jest jak najbardziej dla takich ludzi.

Ale tak naprawdę jeśli znajdziesz ekipę, z którą możesz pochodzić na metki, expa tudzież coś innego to naprawdę czas leci bardzo miło.

Serwer jest jak najbardziej godny uwagi, dlatego go wam POLECAM !!!

Kamykso ^^

Opublikowano

jutro bedziesz miał mniej bo narazie karzdy sam sprawdza ale jak zobaczy ze brak bonów i zmianek to odrazu podziekuje

a kasa potrzebna bynajmniej na zwój egzorcyzmy który kosztuje 400.000 yang a ja na 30 lev mam 260.000 a do tego po wbiciu tego 30 lev powinienem dostac bojowego i item na 30 level ,jednego i drugiego nie dostałem

To się klika esc. zmień postać logujesz się na nią i pojawia się w twoim eqwipunku broń na 30lvl oraz bojowiec.

Poza tym po co Ci na 30lvl zwój egzorcyzmu ?

Pierwszy skill wbijasz bez niego. Poli masz na P, przywołanie konia na 10, języki na M1, Dowodzenie P... Ja bym trochę przemyślał to co pisze.

Opublikowano

Co do dropu yang. Na co wam x50 drop yang jak ceny na rynku też będą x50. Sry. Wtedy w ogóle nic nie będzie na rynku bo będą ludzie sprzedawać itemy po 20kkk.

Można być miliarderem i móc kupić wszystko, ale można też być miliarderem, którego nie stać na poty.

Opublikowano

ja mam tylko 1 pytanie zanim zaczne pobierac klienta....jakim KUR*A cudem gośc bijąc po 400 ubił wiedźmę bez możliwości zatrucia jej bo za mały lvl???cos tu smiwrdzi, jak nie dostanę racjonalnego wytłumaczenia to nie gram

pozdro dla team'u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...