Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby,Problemy,Pytania-Global,Nos99,Korean,NosJP

JasiuPL218

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kto mi pomoze na 2sp kontakt pw prosze nos99

Patrz Na sygne.

QuevnuPL board.nostale.pl >Dział Poradniki >Klasy >Szermierz ;]

All%20World.png

ლ(ಠ益ಠლ) -Nie Rozumiem Jak Można Tak Spamować

Life Is ,So Good;]

Proszę o -

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja moge poexpic ale puźniej.

PS. Usama dodaj do spisu JP muj jutek, nie wiem czy działa ale dodaj Zmiana IP na japońskie

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

wszystko tak jak na se tylko na JP są pkt ładowane każdego dnia i są do kupienia ładowarki sp ( ceny ok 30k za 10k pkt ( drop jest taki jak na globalu ))

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

Linejge wchodź na MouPokazałCiFakersa.pl i oddaj mi moje cg bo widać konta nie sprzedajesz na se a jak nie to raporcik leci i masz tam perma .

Co ci szkodzi daj " - " to nic nie kosztuje :)

99nos

nick: Mysticer

LvL: 55

Job: 49

wiedzminh.png

Opublikowano

Mógłby mi ktoś zrobic konto na nostale SE? prosze pisac na pw lub gg 4965223. I jeszcze jedno pytanie na jakim emailu zrobic konto na nostale jp bo nie dostaje kodu ;(

Opublikowano

Witam

Zaczelem grac na nostale SE i czy mozna jakos spolszczyc chociaz troche zeby misje moc robic :/? Bo na pamiec misji nie znam albo chociaz jesli ktos bylby tak dobry i dal jakis poradnik wszystkich misji lub co kolwiek co by mi pomoglo.(daje plusy)

Opublikowano

Jasiu to jest ze musisz zlapać jednego chomika koło cp 20 i lisa kolo 22 to co podal up jest dobre ale niektore misje za inne na koreanie niz tam pisac do mnie do 46 zadania ;]

drzewou.jpg

by nn49261111

POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA ^^

Opublikowano

Proszenie/rozpowszechnianie KSSN na forum jest surowo zabronione. KSSN to koreańskie odpowiedniki numeru PESEL i ich rozpowszechnianie grozi karą więzienia.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Ona chyba z Dusi Lisów dropi nie wiem zapomniałem ale wiem, że na pewno z jakiegoś lisa ;x

Ją bardzo ciężko się dropi.

fochm.png

By me : (

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...