Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby,Problemy,Pytania-Global,Nos99,Korean,NosJP

JasiuPL218

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie, bo słyszałem, że po zrobieniu cp 20 na nostale se dostaje się krzaka?

I byłby ktoś taki miły i dał poradnik jak zrobić konto na SE albo zrobi mi konto albo da ;P

fochm.png

By me : (

Opublikowano

Mam pytanie, bo słyszałem, że po zrobieniu cp 20 na nostale se dostaje się krzaka?

I byłby ktoś taki miły i dał poradnik jak zrobić konto na SE albo zrobi mi konto albo da ;P

Tak dostaje sie krzaka

http://www.mpcforum.pl/topic/334451-tutorialrejestracja-na-nostalecokr/

tutaj tutek na reje

­

Opublikowano

WoW, 55lvl? w nostale se najwiekszy lvl polaka widziałęm chyba 49, a wiec musisz chyba sam sobie poradzic. Ja ci proponuje ustawic sobie skrzydelka kolo cp, isc na glaca i na twoji sp naladowac sobie szybko pkt i cala cp robic na sp, wtedy ci się napewno uda

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

Mam problem na 99nos mianowicie po zrobieniu wszystkich TS nie otrzymuje karty specjalisty po kliknięciu na pomnik wyskakuje jest dialog i dalej nic,co zrobiłem źle ?

Opublikowano

Już wiem, teraz pomagam koledze i chcę z nim zrobić sp i nie wiemy jak wbić we 2 na TS 2, wiem że można tylko zapomniałem jak.Pomoże ktoś ?

Opublikowano

tylko długo ci zejdzie na szukanie działającego kssn a ja mam forum sprawdziłem już 20kssn każde działa jednak nie rejestrowałem się na nich

Co ci szkodzi daj " - " to nic nie kosztuje :)

99nos

nick: Mysticer

LvL: 55

Job: 49

wiedzminh.png

Opublikowano

Dobra oki zarejestrowałem się wszystko ok wchodzę na główną stronę wpisuje login hasło i nic nic nie wyskakuje ani nic strona pozostaje tak jak jest powie mi ktoś o co chodzi??

Co ci szkodzi daj " - " to nic nie kosztuje :)

99nos

nick: Mysticer

LvL: 55

Job: 49

wiedzminh.png

Opublikowano

Mam pytanie. Czy ma ktoś polskie pliki NosTale, bo ja podmieniłem na 99nos, a teraz potrzebuje PL.

fochm.png

Opublikowano

nie all ale wybierasz 1 z sp. Mam pytanie, kto mugłby teraz włączyć nostale JP i zobaczyć czy ma nowa aktualizacje? bo ja mam wielkości ponat 4 gb. Tu macie ss :

klik Patrzcie, 4gb ;( i nic nie idzie

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

To ma ktoś pliki, aby podmienić je tak ja z PL na 99nos tylko, że ja chce z 99nos na PL.

fochm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...