Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby,Problemy,Pytania-Global,Nos99,Korean,NosJP

JasiuPL218

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Elo. Szukam Osoby na 99nos która robi ze mną pieczęcie rajdów ( mam 61lvl ) Ale mogę robic pieczęć cuby, xysa oraz namaju, i tego rajdu co się robi na 60-69 ( nie wiem jaki to ). PW do Wobbo[PL]

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

http://board.nostale.pl/board216-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board57-poradniki/board157-czasoprzestrze%C5%84/7480-jak-uzyska%C4%87-piecz%C4%99%C4%87-rajdu/

masz tu vamph wiekszosc rajdow

­

Opublikowano

Powie mi ktos jak mozna zaladowac pkt sp (czym, jaki eliksir wypic ...) na NosTale SE ? I dalczego nie dropi mi Cygarniczka Kapitana Lamoss po cp 26 ?

Opublikowano

Da się zrobić tak, że jak włącze bota to krzak będzie bił tylko te treningowe słupy ;>?

fochm.png

By me : (

Opublikowano

da sie, polecam wlonczyć nex bota i jako strączki dać te słupki, bot będzie nawalal

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

Potrzeba japońskiego ip, który zmienisz programik od Vampha ;p

Kakan bo nie można ściągnąć wrózek ;p Tylko zamienić na inną ;p

S< BFH KONTO NAJLEPSZE BRONIE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...