Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak być vamphem.

KlausM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Przedstawiam wam tutorial "Jak zostać vamphem".

1. Trzeba się urodzić z IQ poniżej 30.

2. "czeba nje ómieci pisac po polskiemó"

3. Trzeba się tak mocno starać, by robić trudne do wykonania tuty typu "jak skontaktować się z supportem".

4. Trzeba być w centrum uwagi(tak to jest wymagane!).

5. Trzeba spamować ile sił na każdym forum.

6. Trzeba być naiwnym!

7. Wierzyć, że jest się prosem.

8. Szpanować swoimi "tekstami".

Później ciąg dalszy!

PS. Wiem, to może wyglądać, że chce być "cool" itp lub, że ośmieszam się. Jak chcecie to myślcie ^^.

No więc czekam na bana.

ad64377ad52b.png

NostaleSE (KlauS)

Teraz będę próbować grać w NostaleJP

Gdyby nie internet, nie wiedział bym, że jest na świecie tyle idiotów.

Jak być vamphem?

Opublikowano

szmato glupia. Zgłaszam raport i pozatym zaraz tak cie zjade na karzdym forum, tez na metin2 i na all. Proszę o bana dla mnie bo te konto i tak usuwam . NQ noobie i dla reszty Milej gry

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

te forum zchodzi na psy, Mądry jestem tylko ja i Elhand, ( Usama i barycz też ) a reszta to kompletne nooby

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

te forum zchodzi na psy, Mądry jestem tylko ja i Elhand, ( Usama i barycz też ) a reszta to kompletne nooby

Dziękuje ;*

All%20World.png

ლ(ಠ益ಠლ) -Nie Rozumiem Jak Można Tak Spamować

Life Is ,So Good;]

Proszę o -

Opublikowano

Boże ludzie ogarnijcie się.

Nie potraficie żyć bez obrażania, poniżania lub ośmieszania innych ??

Vamph choć się stara coś robić na tym forum a nie tak jak niektórzy tylko "brać nic nie dawać"

dgeea.png

Sygna i avek by me.

Opublikowano

Piękny temat... Mam wrażenie, że admini i moderatorzy mają w dupie cały dział NT i byle by nie było handlu na forum. Proszę o jak najszybsze zamknięcie -,-

elhant.jpg

Sygna by WaseR

Opublikowano

On się stara?Dla mnie to nie jest staranie. My nie potrafimy żyć bez obrażenia?Zobacz jego posty, coś napiszesz i obraza. "Brać nic nie dawać" jakbym miał co dawać to bym dawał.

@up

Moderatorzy i admini mają życie, tak jak Ty, nie?

PS. Nie powinieneś bronić Vampha, za to, że nawet Twojego nicku napisać nie umie?

ad64377ad52b.png

NostaleSE (KlauS)

Jak być vamphem?

Opublikowano

On się stara?Dla mnie to nie jest staranie. My nie potrafimy żyć bez obrażenia?Zobacz jego posty, coś napiszesz i obraza. "Brać nic nie dawać" jakbym miał co dawać to bym dawał.

@up

Moderatorzy i admini mają życie, tak jak Ty, nie?

PS. Nie powinieneś bronić Vampha, za to, że nawet Twojego nicku napisać nie umie?

KlauS Ty Dajesz Siwe Znaki swoją Hejterowską postawą. Vamph Jest jednym z najaktywniejszych w pomocy W Tym Działa I To Tylko Ty masz Do niego Wyrzuty Jak To powiada pewien Mędrzec Banuj Hejterów i 1 osobą która opuści te Forum BD Ty Kochanie<3

All%20World.png

ლ(ಠ益ಠლ) -Nie Rozumiem Jak Można Tak Spamować

Life Is ,So Good;]

Proszę o -

Opublikowano

Klaus, dawaj solo, gdzie mieszkasz? wpadne kiedys i zobaczymy jaki maczo. a pozatym ten dział nt to wszyscy to huje i pedały.

xDDDD Vipus xDDDDDD. Klaus : już nie będziesz miał huja w dziale. Ja odchodze z tego konta. Założe nowe bo nie chcem mieć z żadnym użytkownikeim konfliktów. Nigdy nie miałem i nie chcem mieć. Dlatego Przepraszam i żegnam all. Milej gry w Fajową grę NosTale

02animowane010.gif

Opublikowano

Vamph, po pierwsze zapoznaj się z definicją słowa noob.

Po drugie, jeżeli chodzisz do: końcówka podstawówki / gimnazjum, to na prawdę jesteś bardzo tępym dzieciakiem, skoro nie znasz zasad ortografii.

Po trzecie, na forum powinienem być jakiś test ortograficzny, IQ, bo jak czyta się z błędami, to ciężej się czyta i bardzo razi w oczy.

Śmiało, możecie mnie krytykować, bo mnie to nie boli i internetu nie biorę na powagę.

Opublikowano

Mi też miło. Ale powiedziałem cos miłego o tobie a wiec skończ już ten temat. Proszę!!!!!

02animowane010.gif

Opublikowano

Nad tą ortografią popracuj, bo naprawdę RAZI, popracuj trochę nad charakterem, nie typu "powiedziałeś coś?No to zaczynam Cię gnoić!!!". Może jakbyś się zmienił, to byłby fajny z Ciebie chłopak. Ale ja nie zmieniam ludzi ^^

ad64377ad52b.png

NostaleSE (KlauS)

Jak być vamphem?

Opublikowano

KalusM, po kiego grzyba zakładałeś ten temat ??

Żeby powyzywać się ?? Tak ??

Jak masz coś do niego to napisz mu na PW !!

Jakoś się dogadacie.

dgeea.png

Sygna i avek by me.

Opublikowano

Ja nie wyzywam i nie klnę, nie denerwuję się. Chcę zobaczyć opinie innych użytkowników o Vamphu, bo już mnie doprowadza do szału.

Kakan, rozumiem, że już nie grasz w nostale se?Szkoda bo zamierzałem wrócić.

ad64377ad52b.png

NostaleSE (KlauS)

Jak być vamphem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...