Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Priv PL xd

Duiyuan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie chce mi się :D chociaż normalne skille i więcej pkt sp mnie zachęca :D w ile wbije 65 lvl z 49(60 %) ?

nie chce mi się :D chociaż normalne skille i więcej pkt sp mnie zachęca :D w ile wbije 65 lvl z 49(60 %) ?

S< BFH KONTO NAJLEPSZE BRONIE

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja bym wbil w ok. 3dni xD

tyle ze ja gram na questach bo za questy z 35lv na 50lv idzie nawet po 70% O_o

icgigosygna2-1318951404.png

^^

Opublikowano

Kto chce dzisiaj o 15:00 lub cos po 15:00 zalozyc fam ze mna?:D

Mam nick DuiyuanPL wiec.. znajdziecie mnie po 13:00 na grze ^^

alt+w xD

^^

Opublikowano

No spis bardzo by się przydał , ale wątpię że będą pliki serwerowe do pobrania za FREE.

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano

Radek pliki beda napewno...

Na jednym z forum nostale fr tyle ze hackerskim (z botami itp) pisalo ze pliki serwerowe maja pojawic sie wiosna 2012roku

Wiem bo przetlumaczylem stronke ^^

^^

Opublikowano

UP@: Czemu nie tak jak z metinem?? Właśnie dobrze by było każdy by znalazł jakiegoś priva dla siebie :)

Opublikowano

No tak ale bez przesady bo serwerów do metina jest pełno.A chyba nie chcemy żeby było to samo z Nostale.

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano

Znalazlem informacje o angielskim privie nostale, niestety juz nie dziala poniewaz byl podpiety do globala a globa zamkneli.

Jest to Nostale Uforia, pelen angielski serwer, exp x35 byl, gold drop po 5+50k z mobow, zero lagow

Eh szkoda ze juz offline

^^

Opublikowano

No to tylko zostaje nam czekać na te pliki serwerowe albo na jakiegoś naprawdę stabilnego, fajnego privka :)

Opublikowano

no to poczekajmy^^

xD poszukam jeszcze ale teraz nie bede mial zbytnio czasu bo szkola a wiecie...ostatnia klasa gimnazjum ;/

^^

Opublikowano

Idźcie wreszcie na tego Nostale SE ! Jest teraz exp 200 % ( jak na ancku ). Przez weekend wbije na 6 postaciach 30 lvl i później sp będę robił ;p

S< BFH KONTO NAJLEPSZE BRONIE

Opublikowano

Dobrze jest teraz 200% i nie wiadomo czy tak zostanie, czy zostanie zwiększony czy zmniejszony :) ja chciałbym takiego privka na którym by było z 600% expa i stabilny bez zmian w expie najwyżej jakieś aktualizacje co do serwera :) no i oczywiście po polsku albo jakimś innym języku tylko nie chiński czy coś podobnego bo nie na widzę tych jeba... znaczków

Edit@: źle napisałem jeden wyraz, poprawiłem aby co nie którzy się nie czepiani :)

Opublikowano

Widać że do tej gry już koreańczycy mają pliki serwerowe, piszcie do administracji 99nos to wam sprzedadzą za parę tysięcy tak jak pliki serwerowe metina

Oferuję pomoc:

Oferuję pomoc z port forward (przekierowywaniem portów) Tylko i wyłącznie gdy posiadasz router.

Oferuję pomoc ze stawianiem serwerów do Minecraft na systemach FreeBSD/Debian/Ubuntu.

Oferuję pomoc z konfiguracją pluginów minecraft jak permissions.

Oferuję pomoc z konfiguracją serwerów minecraft.

Tłumaczę pluginy bukkita na język polski.

Większe tutoriale:

Zostanę administratorem/moderatorem na jakimś dobrym serwerze dedykowanym, propozycje proszę wysyłać na PW.

Opublikowano

Nie trzeba kupowac za ''kilka tysiecy'' od administracji 99Nos'a bo itak nie moga ci plikow sprzedac bo maja ''umowe'' z tworca plikow ze jest zakaz rozpowrzechniania (nie wiem czy dobrze napisalem xD).

Pliki do metina tez nie byly ''kupowane'' od kogos bo ktos wkoncu pliczki kupil i udostepnil je na necie (hardkor xD).

Zapraszam na moje forum o nostale i 99Nos^^ (jesli nie mozna dawac linkow to sorry ;/ ) :

http://nostalefun.MakinWasLubi.pl/

Oczywiscie zapraszam tez do pomocy w szukaniu pliczkow/ serwerow, ja za jakas godzinke ''zawale'' was linkami do obczajenia^^

Prosze o rejestrowanie sie na moim forum itd itd ^^

no to do zobaczenia ^^

@Edit chyba nie moge dac wam linku bo zamiast ''czo . pl'' wyskakuje ''MakinWasLubi.pl'' ;/

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...