Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Priv PL xd

Duiyuan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wedlug mnie to najpierw pogrzebalbym w tych plikach ale udostepnilbym je wszystkim np. na MPCFORUM i chyba zrobilbym pierwszego polskiego tutka jak zrobic serwer^^

Co do bonzay'a ty bys pliki udostepnil?

icgigosygna2-1318951404.png

^^

Opublikowano

Nom no tak na prawdę to i tak bym za dużo nie zrobił ^^ Ten kumpel podobno ma serwa lanowego o.O

Edit: Dokł○adnie już nie wiem co dostane :D jutro się przekonam :D

S< BFH KONTO NAJLEPSZE BRONIE

Opublikowano

A podzielisz sie jutro nimi??:P razem zdzialamy wiecej a to moga tez nie byc pliki ale lepiej zobaczyc itd^^

^^

Opublikowano

Mam nadzieje ze nie da linka do 99nos ale mowił ze w 1 h dało się wbić 64 lvl :) Mam nadzieje ze to nie jakas podpucha :)

Opublikowano

Bonzay pierwsze dzien szkoly i ty juz zad.dom.? xD

My to jeszcze z 2 tygodnie nie bedziemy mieli nic zadane ^^ a jestem juz w 3 gim. :P

^^

Opublikowano

U mnie babka od Polaka to dyr :D A ja mam 1 klase gim ;D BTW. 9 już będę miał kartkówkę z BHP o.O<WTF~~?!>

ten filmik z plikami serwerowymi w komentarzach ma napisane " FakE"

Opublikowano

Widocznie na jakiekolwiek pliki trzeba jeszcze poczekać, ale jak już się pojawią, to mogę wstawić TuT'a jak taki server postawić :> O ile mnie nikt nie uprzedzi ^^ Sam też może postawię mini server dla użytkowników MPC, ale wszystko w swoim czasie ;p Jak ktoś będzie miał pliki, to niech nie trzyma dla siebie, tylko niech się podzieli. Ja w miarę możliwości też podłubę w necie i jak coś znajdę to tu napiszę. ;)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Dobra mam raczej dobra i zla wiadomosc,

zacznijmy od zlej ''bonzay chyba nie ma plikow bo juz by wstawil, zapewne kolega go oszukal''

ta dobra to taka ze chyba znalazlem next priva:

http://www.mpcforum.pl/topic/129710-czy-sa-privy-do-nostale/

Ale chyba tu nic nie znajdziecie ;/

^^

Opublikowano

Wkonuc gostek na emaila odpisal tyle ze za cholere nie wiem co...wiem ze napisal po niemeicku ale chyba byle jakie wyrazy O_o bo nic z tego nie kumam a mam niemecki rozszerzony ;p

tresc wiadomosc:

hallo, ich bin euch wegen eurer Film schreiben ''nostale server files'' [/font][font=arial, sans-serif]Sie Dateien und wollen wissen, wenn Sie sie mir schicken könnte?Wenn ich für sie getan hatte, würde ich Ihnen einen Server GM

am liebsten musst du mir sagen was du mir gibst dann gib ich dir die data ansonnsten nicht sry

dalem wiadomosc w code bo nie wiem czy mody/admini sie nie przyczepia :D

^^

Opublikowano

@Up

Przetłumaczyłem przez google translator i jest napisane coŚ takiego:

Witam, piszę do Ciebie, ponieważ z filmu serwer files''''nostale [/ font] pliki i chcesz wiedzieć, czy można wysłać je do mnie? Gdybym miał zrobić dla nich, I dam wam serwer GM

najbardziej jak masz mi powiedzieć, co możesz dać mi daję wam dane nie ansonnsten sry

1377531174-U173186.png

Opublikowano

aha czyli musze jutro poszukac dalej.. dam wam jutro linki moge troche poszukac bo koncze lekcje o 12:35 wiec...

Obczajal ktos juz zmiane ip i to myrosso?;p

^^

Opublikowano

Do kitu nic nie napisał :( Ludzie czy wy nie możecie ogarnąć, że my rosso to malezyjski oryginalny serwer nostale ? Tak jak nostale.omg.tw, gzxmol.com, nostale.th, nostale.gamerayou, nostale.hongkong.? Zmiana ip nie jest możliwa więc nici z gry, oglądałem filmiki z tamtych nostale i niestety tylko na se dostaje się dowolne sp na 30 lvlu :( Lecz te sp wiemy jakie są :( Ja na normie bije w prote z critem na 45 lvlu z eq na 30 lvl aż 1200, a na sp 1050 o.O

Opublikowano

Znalazlem jakies pliczki tylko ktos musi je obczaic bo nawet nie wiem czy to do nostale'a ;/

http://www.mediafire.com/?abr38ty729r2jiz

Wiem ze plik jest wformacie pdf ale moglby to ktos zobaczyc?

skan:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/58f04e6bd910588c00ec85704bce6d51a3bbaa6c/af09cd425fd3c84430914ea6f6b8cfd75c1d719c

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...