Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Priv PL xd

Duiyuan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hm nie wiem czy jest to mozliwe bo narazie chyba nie zabardzo ale co wy na to, aby wszyscy sie postarali i moze kazdy by probowal znalezc pliki nawet chinskie xD

Chodzi o to ze bardzo przydal by sie Polski privek mozliwe ze w przyszlosci jak do metina bedzie ich od Chu*a bo do metina tez kiedys byly tylko chinskie i nie bylo ich za duzo( z tego co pamietam to LogjuYt2 to byl jedyny) to moze tak bedzie z nostale xD.

Ciekawi mnie tez czy jest mozliwosc stworzenia plikow serverowych pod dana gre np. jakims program itp. bo np. do metina chyba mozna xdd

Ogolnie to mozna tez zrobic PELNE spolszczenie do np. 99Nos xdd ale ogolnie polski priv bylby dobry, moj kolega z 99Nos mowil ze ma ''zamowione'' pliki serverowe ale jakos mu nie wierze xD

Okej narazie to na tyle itak sie troszeczke rozpisalem xD ale zapraszam kazdego do dyskusji na ten temat xdd:D

@Edit poprawione bledy xD

icgigosygna2-1318951404.png

^^

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pliki serwerowe są tylko trzeba wiedzieć z kąt kupić i za ile :> nic nie trzeba robić tylko że mają mnóstwo bugów takie jak były na 99Nos :)

@Edit hmm nie wiem czy na metinie sellali ale wiem że są na sprzedaż z nostale

Opublikowano

heh czyli niemozliwe jest NARAZIE zeby znalezc pliki serverowe na necie? nawet te chinskie??

Na metinie tez kiedys sellali nie?;p

@edit thanks za info, moze poszukam plikow bede szukal miesiacami itp. bo ja kurde bardzo bym chcial miec privka swojego nawet z takimi bugami xD wszystko pokolei nie?;p

moze kiedys bedzie jak na metinie nie?...

^^

Opublikowano

Hmm to co sprobowac znalezc?;p bo moze mi sie uda znalezc w koncu to pomoglby ktos z zalozeniem itp jak bym znalazl???xD

^^

Opublikowano

Pliki serwerowe są tylko trzeba wiedzieć z kąt kupić i za ile :> nic nie trzeba robić tylko że mają mnóstwo bugów takie jak były na 99Nos :)

@Edit hmm nie wiem czy na metinie sellali ale wiem że są na sprzedaż z nostale

W teamie nie wymaga odrobine poprawnej pisowni ? "z kat" ? dla Twojej informacji Ci podpowiem " skad " jest poprawnie ! gratulacje !

Co do prywatnego polskiego serwera wolalbym spolszczenie do 99nos, bo bylby o wiele bardziej rozwiniety niz polski itp. Zalozenie wlasnego serwera, wymaga duzo czasu nad bugami, pilnowanie dzialania , i male dofinansowanie od innych stron ( od graczy np.) . Zreszta to musi sie tym zajac kto ma juz umiejetnosci w tym.

21322170410104241.png

The Golden Eagle

Opublikowano

@up nie jesteś od tego aby mnie pouczać co do reszty szkoda mi cię wiesz żaden polak nie miał plików serwerowych nostale więc nie pierdziel czy ciężko odbugować , jestem człowiekiem i mogę popełniać błędy

Opublikowano

Nostale nie jest aż tak popularne żeby zainteresował się nim jakiś dobry programista i zrobił to wszystko.Swoją drogą czas pokaże i może będzie tak jak z metinem .

Opublikowano

@up nie jesteś od tego aby mnie pouczać co do reszty szkoda mi cię wiesz żaden polak nie miał plików serwerowych nostale więc nie pierdziel czy ciężko odbugować , jestem człowiekiem i mogę popełniać błędy

Nie trzeba Cie pouczac ! ale to jest podstawa ! wiec albo do budy prywatnej albo nie pisz najlepiej :) bo mi , takie byki rzucaja sie niezle w oczy, natomiast jestes w "teamie" to raczej grupa z klasa, umiejaca normalnie pisac, odpowiadac na problemy forumowiczow itp. a takze dzialac z tematami.. ty jestes jeszcze amatorem . Co do utworzenia serwera prywatnego jest nielegalne! nawet jesli ktos odkupilby pliki serwerowe! poniewaz, gdyby takie NosTale otrzymalo duze rozglosy i stalo sie powszechnie, wtedy GameForge straciloby zyski z sms i ogromna liczbe graczy obserwujac prywatny serwer to wiazaloby sie z skarga do sadu :) wiec, perrr szanowny pro mistrzu i informatyku, jesli masz zamiar uzyc swojej powszechnej nadprzyrodzonej wiedzy! utworz sam ! sam zobaczysz , ze ledwo utrzymasz serwer na nogach przez max 5 dni ! Bugi szybiutko Ci zaczna wyskakiwac, bo sa ludzie, ktorzy chetnie wykorzystuja je w jak najgorszy sposob :) Wiec nie ma co liczyc na utworzenie prywatnego polskiego serwera, poniewaz czasu ( hohoho ) jeszcze duzo nam zostalo! wiec lepiej mozna byloby sie pomeczyc z polszczeniem.. bardziej realistyczny pomysl.

21322170410104241.png

The Golden Eagle

Opublikowano

@up Hahahah mówisz że jestem amatorem miałeś choć raz na tym forum posadę kid moda ? Odpowiem ci na to pytanie nie a z tego co widzę nie piszę się 'pisac" tylko pisać więc nie poprawiaj mnie :f bo nie masz byków no ale wnioskuje że wiesz jakie byki popełniasz ale je nie poprawiasz..

PS do też jest podstawa :F

Co do tego spolszczenia całkiem nie zły pomysł lecz czy ktoś wie jakie pliki odpowiadają spolszczenia priva ? Zapewne tak lecz wypakować i spolszczyć to już inna bajka :>

Yhym tłumaczyć zawsze tak można :> co do mojego wieku sam pewnie masz tyle co do twojego pisma wiem że chcesz prowokować ale specjalnie tego nie zrobię i cie nie wyzwe

Opublikowano

@up Hahahah mówisz że jestem amatorem miałeś choć raz na tym forum posadę kid moda ? Odpowiem ci na to pytanie nie a z tego co widzę nie piszę się 'pisac" tylko pisać więc nie poprawiaj mnie :f bo nie masz byków no ale wnioskuje że wiesz jakie byki popełniasz ale je nie poprawiasz..

PS do też jest podstawa :F

Co do tego spolszczenia całkiem nie zły pomysł lecz czy ktoś wie jakie pliki odpowiadają spolszczenia priva ? Zapewne tak lecz wypakować i spolszczyć to już inna bajka :>

WOWOWOWOOW ! normalnie popisales sie dzieciaku ! brawo ! gratulacje ! pisac/pisać ! JA PIERUNE ! SZACUN ! ale wiedz jedno, niektore laptopy/klawiatury, nie zawieraja polskich znakow, wiec wiedz mlody chlopcze, ze to nie zalicza sie do Twoich bledow takich jak "katów/kontow*" " z kat/skąd*" "muwisz/mówisz" ( specjalnie dla Ciebie juz dalem polskie znaki uzywane z klawiatury ekranowej) . Nie, nie mialem Kid Moda, ale to nie ciezka praca, potrzeba chwila czasu, by zaspokoic forum, pokazac, ze sie ma przewage, inteligencje i szacunek :) ale Ty jestes zbyt slaby psychicznie, brak Ci podstawowych umiejetnosci prowadzenia tej rangi. Powiedz co zrobiles slynnego ? oprocz bezsensowne spamowanie zamiast uzywanie EDIT... ale oczywiscie sam poprawiasz innych nie zwracajac na siebie :) pokazywanie, ze jestes lepszy i to co Ci sie nie podoba ( a jest dobre ) mozesz sie pozbyc ? BEZ SENSU ! JESTES AMATOREM ! I SPORO CI BRAKUJE ! WIEC ZAMIAST SIE RZUCAC MALY ! TO NAUCZ SIE KULTURY ! POWINIENES DZIEKOWAC, ZE POSWIECILEM KILKA SEKUND NA POPRAWIENIE TAKIEGO MATOLA, KTORY NIGDY NIE OTWORZYL SLOWNIKA ! NIGDY NIE UZYL MOZGU ! I INTELIGENCJI ! BRAWA !

Dla innej osoby zawierajacej range teama " skasowac te posty,ktore nie dotycza tematu" bo ten usuma czu czipka nie rozumie :D

EDIT:12:43 ! ajaja !moj usuma czu czipka wkoncu zedytowal post ! brawa ! juz Ci dam + na motywacje :D

21322170410104241.png

The Golden Eagle

Opublikowano

WOWOWOWOOW ! normalnie popisales sie dzieciaku ! brawo ! gratulacje ! pisac/pisać ! JA PIERUNE ! SZACUN ! ale wiedz jedno, niektore laptopy/klawiatury, nie zawieraja polskich znakow, wiec wiedz mlody chlopcze, ze to nie zalicza sie do Twoich bledow takich jak "katów/kontow*" " z kat/skąd*" "muwisz/mówisz" ( specjalnie dla Ciebie juz dalem polskie znaki uzywane z klawiatury ekranowej) . Nie, nie mialem Kid Moda, ale to nie ciezka praca, potrzeba chwila czasu, by zaspokoic forum, pokazac, ze sie ma przewage, inteligencje i szacunek :) ale Ty jestes zbyt slaby psychicznie, brak Ci podstawowych umiejetnosci prowadzenia tej rangi. Powiedz co zrobiles slynnego ? oprocz bezsensowne spamowanie zamiast uzywanie EDIT... ale oczywiscie sam poprawiasz innych nie zwracajac na siebie :) pokazywanie, ze jestes lepszy i to co Ci sie nie podoba ( a jest dobre ) mozesz sie pozbyc ? BEZ SENSU ! JESTES AMATOREM ! I SPORO CI BRAKUJE ! WIEC ZAMIAST SIE RZUCAC MALY ! TO NAUCZ SIE KULTURY ! POWINIENES DZIEKOWAC, ZE POSWIECILEM KILKA SEKUND NA POPRAWIENIE TAKIEGO MATOLA, KTORY NIGDY NIE OTWORZYL SLOWNIKA ! NIGDY NIE UZYL MOZGU ! I INTELIGENCJI ! BRAWA !

Dla innej osoby zawierajacej range teama " skasowac te posty,ktore nie dotycza tematu" bo ten usuma czu czipka nie rozumie :D

Toutist i tu musze sie z toba zgodzic w 100%

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Otrzymałem oficjalną wiadomość że Francuscy programiści tworzą już pliki serwerowe NosTale. Niestety po Francusku. Gdy skończą zapewne pojawią się na forach hakerskich o NosTale...

Swoją drogą gdyby były te pliki serwerowe to bym postawił serwer.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

To czekamy na te pliki francuskie. Po francusku też fajnie by było ale więcej problemów z postawieniem.

I oby nie było tak jak z metinem -.-

100 tematów dziennie o nowym privie, z 4 privy by wystarczyły.

1 very easy - czyli np. w sklepach wszystko u7 +10, wszystko tanie, za jednego moba 1lv. Jak na privach metina w jeden dzień 60lv.

2 easy - wszystko jak wyżej ale troszke droższe i troszke mniej expa.

3 medium - chyba wiadomo :D

4 hard - tu chyba najbardziej wiadomo :D

fochm.png

By me : (

Opublikowano

To czekamy na te pliki francuskie. Po francusku też fajnie by było ale więcej problemów z postawieniem.

I oby nie było tak jak z metinem -.-

100 tematów dziennie o nowym privie, z 4 privy by wystarczyły.

1 very easy - czyli np. w sklepach wszystko u7 +10, wszystko tanie, za jednego moba 1lv. Jak na privach metina w jeden dzień 60lv.

2 easy - wszystko jak wyżej ale troszke droższe i troszke mniej expa.

3 medium - chyba wiadomo :D

4 hard - tu chyba najbardziej wiadomo :D

ty sie na tego priva narazie nie szykuj bo poki co do konca roku watpie by cos takiego powstalo

idz graj na lusoarze, nikt tego priva nie opczail

­

Opublikowano

Oby było tak jak z metinem , duzo priv... :D polski priv... powinien miec 100-200% exspa i drop 50-100%

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

idz graj na lusoarze, nikt tego priva nie opczail

Ja obczaiłem luosara. To jest FAKE. Zakładasz konto, ściągasz niby "launchera" a w środku ... piosenki -.^ ale piosenki nawet fajne xD Snoop Dog itp. xD

Jeżeli masz jakieś pytanie dotyczące NosTale to pisz na PW lub na GG (823330) chętnie pomogę

:)

Poszukuję kogoś kto zrobi mi bardzo ładną sygnaturę

:) Tematykę itp. podam jak napiszesz na PW :)

Opublikowano

Priv medium to mogło by być nostale JP tyle, że po polsku :D

A hard to może być PL z lepszym dropem i expem...

4fun lub "very easy" to mogło by być sp na 10 lvl,30,50,70 lvl i od joba 10. Ale na sp jakaś prosta misja typu owieczki xD Oczywiście itemki w shopie +7 a u sam wbijasz :D Załatwo by było jakby all zrobione.

Easy by był z sp na 20,40,60,80 lvl i od joba 5. Itemki +5 w shopie(ale nie wszystkie).

Ale żeby to zrobić trzeba się namęczyć.

ad64377ad52b.png

NostaleSE (KlauS)

Teraz będę próbować grać w NostaleJP

Gdyby nie internet, nie wiedział bym, że jest na świecie tyle idiotów.

Jak być vamphem?

Opublikowano

Priv medium to mogło by być nostale JP tyle, że po polsku :D

A hard to może być PL z lepszym dropem i expem...

4fun lub "very easy" to mogło by być sp na 10 lvl,30,50,70 lvl i od joba 10. Ale na sp jakaś prosta misja typu owieczki xD Oczywiście itemki w shopie +7 a u sam wbijasz :D Załatwo by było jakby all zrobione.

Easy by był z sp na 20,40,60,80 lvl i od joba 5. Itemki +5 w shopie(ale nie wszystkie).

Ale żeby to zrobić trzeba się namęczyć.

Wiesz, z tymi questami będzie łatwo. W bazie danych tak jak w metinie, tyle że jeszcze trza questa do clienta wgrać.

Ja bym zrobił easy, 50lv w pół dnia, ale z Item-Shopem. Krzakogony by mogły być w jakimś sklepie ale za dużą cenę. z mobów po 1-30k.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Hm sorry ze pisze dopiero teraz ale neta nie mailem xdd.

Tak wiec odpowiem...Zaczne szukac plikow dopoki ich nie znajde a co do postawienia to warto pokombinowac pogrzebac w plikach itp i samo sie wkoncu zrobi xdd

A server dedykowany nie musi byc tylko ze narazie tak zeby pograc pozniej dopiero co dedykowany...A co do FR. Plikow bylyby chyba lepsze niz chinskie xdd

Moge tez sprobowac spolszczyc 99Nos ale nie wiem jakie pliki trzeba spolszczyc^^ okej wiec postaram sie poszukac porobic bo akurat lubie grzebac w necie xdd

Do zobaczyska^^

@Edit i thx tym ktorzy sie ze mnie nie smieja tylko takjakby mnie ''popieraja''^^

^^

Opublikowano

Hm sorry ze pisze dopiero teraz ale neta nie mailem xdd.

Tak wiec odpowiem...Zaczne szukac plikow dopoki ich nie znajde a co do postawienia to warto pokombinowac pogrzebac w plikach itp i samo sie wkoncu zrobi xdd

A server dedykowany nie musi byc tylko ze narazie tak zeby pograc pozniej dopiero co dedykowany...A co do FR. Plikow bylyby chyba lepsze niz chinskie xdd

Moge tez sprobowac spolszczyc 99Nos ale nie wiem jakie pliki trzeba spolszczyc^^ okej wiec postaram sie poszukac porobic bo akurat lubie grzebac w necie xdd

Do zobaczyska^^

@Edit i thx tym ktorzy sie ze mnie nie smieja tylko takjakby mnie ''popieraja''^^

Musisz spolszczyc cale 2 foldery nostaledata i gamecapture

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...