Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Cała prawda o Metinie i jego GM'ach

Jerem96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i następna dawka idiotyzmu ze strony Teamu Metin2.

http://www.speedyshare.com/files/29895385/xxxx.bmp

GM'owie są wśród nas;DDD

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

może zamieścimy screeny na stronie głównej metin2 pl ? ;p

ps pozdrawiam wszystkich GM-ów przeglądających forum :) postaram się wam utrudnić życie ^^

yyakuza.jpg

Opublikowano

hah, taki pro team, że nawet PL'a nie ogarniają, boty na rynku spamujące itp. , support zajebisty, czekałem kiedyś 2 miesiące na odp na skradzione konto. Już prawie wszystkie dedyki są lepsze niż PL ...

Opublikowano

A z tym się z Tobą zgodzę^^

Jakby zmienili Team to może by był lepszy.

Wiecie coś na temat tych Katakumb?

Proszę to dla tych co chcą na innym hostingu;P

http://imageshack.us/g/820/hahahajs.png/

Opublikowano

To pierwsze było niezłe, napisałeś że team gra na botach :D Nieźle masz w bani :D

Ale fakt, lepiej nie podawać nicków z gry na tym forum :)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Autorze tematu, nie musisz wszystkim pokazywać że jesteś niedorozwinięty umysłowo...

Co to linku, to co my mamy rozprowadzać? Wiadomość od GMa, który napisał że za używanie cheatów jest ban, a za zniesławienie grozi Ci kara?

Ty też nie lubisz jak ktoś Cię obraża, choć w Twoim kierunku to wcale nie było by dziwne.

Nie, nie jestem GMem.

''Sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo karze pozbawienia wolności do roku jeżeli pomawia inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania (art. 212. § 2. k.k.).''

Opublikowano

Nie wypisujcie ,że nic nie używacie bo za darmo jeszcze nikt Bana nie dostał. Co do tematu, nie wiem o co Ci chodzi, SGM będzie chciał Ci narobić koło dupy, to to zrobi. A Pole do popisu ma duże jak Np. Policja :P.

Opublikowano

Boże! Czytałem najpierw to co Ty napisałeś... Ja pier... Ale z Ciebie totalny cham... GM'om nikt nie płaci za poświęcanie czasu na GODZINY odbierania wiadomości z supportu. A jaką mają nagrodę? Zamiast wdzięcznych graczy mają takich debilnych idiotów, którzy nie mają krzty szacunku co do wykonywanej pracy... Taka prawda. GameForge trzepie zyski z IS, ale GameMaster przecież nic z tego nie dostaje. Ja tam bym na miejscu tego SGM'a od razu lazł z tym na policję, no co za czasy, żeby robactwo szczekało ;o

Co do użytkowania z niedozwolonego oprogramowania przez samych MistrzówGry... Gówno prawda. Oni akurat są uczciwi. Należą do tej garstki ludzi, która nie korzysta z tego gówna którego nazywacie "hackami".

Ja nie mogę! Dostales bana za fishbota i sie jeszcze odwolujesz? Szczyt...

Jeszcze ludzie z tego tematu Cie popieraja... Tylko dla szpanu, sami by tak nie zrobilil; gardze Wami.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie mam nic do GM'ów.. W sumie ja ich szanuje bo poświęcają swój czas nic w zamian nie biorąc.

Z drugiej strony, jeszcze 2 lata temu na MT2.PL szło mieć dobre eq, skille bez kupowania yang i używania hackow, a teraz ? Grając legalnie bardzo, bardzo ciężko zarobić na porządne eq.

Tak więc GMowie zrozumcie, że bez cheatow jest teraz ciężko.. Założę się, że gdyby zlikwidowano jeb*ne boty byłoby zupełnie inaczej, i nie byłoby po co używać hackow. Z kolei kupowanie yang też może skończyć się banem

Jest ciężko i tyle, bo GF nie robi prawie nic, aby poprawić sytuacje.

Tyle ode mnie, winie GF nie GM

Pomóż innym, nie bądź obojętny ! Jedno kliknięcie a tak wiele może.

1420669638.png

Opublikowano

Ktoś gra na NK:) heh a poza tym można zauważyć że piszący do supportu używał hacków i widzieli o tym ale nie dali ban ^^

840_metin2.pngDasz plusa a się odwdzięczę tym samym
Opublikowano

Siemka

Z tego co tutaj czytam to prawie niczym nie różni się od jakiegoś bazaru itp.

Po co się wypowiadacie by osoba która założyła temat dostarczała wam rozrywki typu wyzwska dla gm ?

Większość z was przy odpowiedzi z policją już by sobie odpuściła bała się itd.

Buntujecie go a sami byście nawet tak nie napisali bo byście nie mieli odwagi.

Pozdr. Zoomix

... mają wąty do mojej sygnatury

-.-

Opublikowano

Jerem 96..Co to ma kurwa byc ? Bo tyle ci tylko mogę odpowiedziec...Korzystałeś z FB...Odwołujesz się...Czyli uważasz że gm jest ślepy i nei nadaje siędo tej pracy.Na dodatek wystawiasz prywatną wiadomośc skierowanądo cb na mpc próbując udupić członkó teamu tylko za to że ktoś na tyle mściwy by to zrobić podkapowal cie do gm'a(sgma...jeden kit)a ty teraz jak jakiś niewychowny dzieciak nei umiejący zachować pokory i karności jak już wyżej napisalem próbujesz go udpić...Axe321 z tego co widzę ejsteś jedyną osobą któa pisze normalnie w tym temacie..Przynajmniej zauwazona przeze mnie.Nie dosc że oni poswiecaja swoj czas na poważne sprawy to jeszcze muszą sie wkurwiac czytając odpowiedzi takiego neosa jak ty przesączone wulgami by skonczyc prace...Malo tego,publikujesz jego odpowiedźi i twoją czczą gadkę na forum starając się zyskać poparcie graczy.

Wali mnie to że mnie zminusujecie-może wam ulży,ale proszę o refleksję od tej częsci mpc która wie na czym swiat stoi.

Opublikowano

Asert ja nie pisałem tego wszystkiego TYlko mój kumpel bo ja byłem, na wakacjach i nie miałem żadnego dostępu do Internetu.

Wróciłem do domu 20 a ja tu patrze a on mi zrobił taki chaos, że masakra.

Jak widzę to nieźle namieszał i przez niego mam zbanowane wszystkie konta(Łącznie 24) i jeszcze obraża Sznowny Zespół Metin2.

Przepraszam Za Niego i proszę nie zwracać uwagi na moje wcześniejsze nie ogarnięte posty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...