Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Cała prawda o Metinie i jego GM'ach

Jerem96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Asert to samo miałem napisać w poprzednim poście lecz nie chciało mi się :P

Wyraziłem tylko część słów co miałem do powiedzenia a co do Jerem96 (pomyliłem się to z góry przepraszam) nie podejrzewam żeby twój ,,kolega wszedł na konto" to on nie ma własnego konta ?

Bo tym postem możesz się wpakować w gówno i możemy podejrzewać cię o multikonto :)

Zauważ to podajesz koledze passy on opierdziela gm za cuda na kiju i do kogo sie policja doczepi pomyślmy do ciebie.

Zastanawiający jest fakt ,że kilka minut po wypowiedzi Asert-a jest twoja czyli ty masz intuicje taką ,że należy teraz wejść i być niewinną owieczką bo w końcu to nie ja ?

Ja osobiście nie za bardzo wierze w twój post.

Chyba , że ten post pisze też twój kolega ? xD

Pozdr. Normalnych Zoomix

PS:To ,że sGM nie zgłosi sprawy na policję to tylko będzie jego uczcziwa szczera chęć żeby nie udupić ciebie ewentualnie jak jesteś nie pełnoletni twoich rodziców a dla cb może się to zakończyć poprawczakiem a podejrzewam ,że wolałbyś siedzieć w domu z rodziną niż w poprawczaku chyba że się mylę to sory

... mają wąty do mojej sygnatury

-.-

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zoomix rozumiem Twoje myślenie.

Jak nie chcesz to nie wierz czy to jakaś bajka czy nie :)

Lecz teraz przez Niego mam poważne problemy i muszę wszystko naprawić.

Dziękuje Team'owi Metin2, że nie zgłosili tej sprawy na policję.

Opublikowano

Jak mam być uparty to maja 7 dni na zgłoszenie takiej sprawy :)

Nie chcę się z tobą wykłócać ponieważ to się może zamienić w zwykłą pyskówkę ale po co mi to ?

Nerwy mam popsuć sobie.

I tak po za tym nie wychwalaj całego ewentualnie team tylko jednego sGM bo to jej sprawa dotyczy (jeżeli to chłopak to przepraszam ;))

Ponieważ nie podejrzewam żeby cały team zgłosił sprawę ale ona może z powództwa cywilnego o zniesławienie

Pozdr. Zoomix

-.-

Opublikowano

Po tych ss'ach nie widać zbytnio ale jak czytałem wszystkie wiadomości to cały zespół był obrażony w karygodny sposób więc przepraszam wszystkich :)

Opublikowano

I tu sie wtrace dostalem bana drogi raz na konto pierwszy raz za haki moda se mialem ale to bylem ledkiem i gralem se tak zrobilem przerwe z metkiem ponad dwa lata weszlem na konto nie mam bana no to zaczolem grac i co po tyg dostalem znowu bana, ale za co to niewiem (chyba za gre :D:D hahaha) powinni podawac powod bana na email

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siema. Ja mogę powiedzieć tyle ,że jak każdy GM ma w dupie wszystko ,byle wkurwiać tych graczy ,którzy wcześniej go wkurwiali ,kiedy nie był GM'em. A ich nagroda? No oczywiście ,że ich nagroda to uczestnictwo w super zespole metin2 i banowanie innych graczy. Jak w każdej grze ,byle więcej kasiorki wlatywało :-P W mt2 GameForge zrobił i robi jeden cholerny błąd ,zatrudnia pieprzonych GMów... Powinni zrobić ,jak w tibii ,gra bez GMów ,tylko sam support ,który będzie odpisywał innym graczom ,a nie... Od banowania są programy ,skrypty itp... A nie GeM podchodzi ,ktoś sobie łowi rybki ,pisze do niego on nie zwraca uwagi na to tylko łowi rybki i po minucie ban. Takich ludzi to mozna w dupe wsadzić sobie...

Opublikowano

Ja to proponuje zamknąć ten temat ponieważ dalsza dyskusja nie ma żadnego tekstu.

Takie jest moje zdanie nie wiem jak innych

-.-

Opublikowano

Zgadzam sie z Tobą.

Proszę o zamknięcie tematu gdyż już wszystko jest wyjaśnione i robi się tutaj tylko spór poglądów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...