Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alceria [PL] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no już jak dla mnie macie pograne . Niby taka dobra alceria, 0 bugów, a teraz ? Żal dupe ściska. Wasze Game było chyba gorsze niż orginalne raina, ciągle wam coś pada, ciągle jakiś bug gdzieś ;x Żałuje, że zacząłem grać . Sory merkon, ale taka jest zajebana prawda.

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mogę wbić .. pojawia się wybór postaci wybieram jedną z 3 (każda zbugowana) nie przechodzi nawet do paska ładowania od razu loga...

Pozdro.... JBC

Kapłan

ZAL

NiePodskakuj

Prosze o odbugowanie....

Na stronie nie działa odbugowywanie przenośi do rankingu....

Opublikowano

serwer off od 2 dni, a byl online raptem 1, powodzenai w tworzeniu serwera:) zostalo moze z 15 osob ktore spamuje an forum:) reszta juz tu nie gra

pozdrawiam 14 letni team:), tak to jest jak nie ma sie pojecia a wsio robi sei z tutoriali

Buns_boat.gif?

Fajnie kręcą? Daj plusek.jpg:)

Opublikowano

Serwer off nawet stronka nie łapie.

Wszystko OFF.

Temat raczej do zamknięcia.

Serwer był ok, ale znajomość team'u na temat serwerów i zabezbieczeń oraz bugów zerowa.

Myślałem, że jakoś wyjdą ale nie, NIE POLECAM.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety były problemy z maszyną, chanelami - jak i również mieliśmy silny opór, czyli ataki ze strony konkurencji.

Teraz jest już wszystko OK, wgrywamy rajd na 80 i 120 lvl. Trzeba od nowa zareklamować Alcerie, a przez to już niedługo będzie wiele więcej graczy.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...