Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alceria [PL] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Duuuuuży "-" to bony, można je resetować co 10 min... :/ No sory ale nie będę siedział tydzień żeby sobie 1 item zrobić.

Bony nie wchodzą maksymalne.( To dla UP)

Ktoś się pytał o kd. Z metina bitwy 3x kd +3. Co do innych nie wiem bo nie bilem.

Ehh oby zrobili coś z tymi bonami co 10 min bo inaczej albo koniec z serwer albo 10 kont będzie trzeba zakladać i na nich resetować....

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

klient nie dziala, error przy odpalaniu, taki sam jak pan wyzej SSa wstawil

zapisanie alcpr.exe w folderze gry tez nie pomaga, napisac aplikacja nie jset poprawna aplikacja systemu czy cos w tym style

moze tak laskawie naprawicie to?...

Opublikowano

klient nie dziala, error przy odpalaniu, taki sam jak pan wyzej SSa wstawilzapisanie alcpr.exe w folderze gry tez nie pomaga, napisac aplikacja nie jset poprawna aplikacja systemu czy cos w tym stylemoze tak laskawie naprawicie to?...

Merkon musiales takiego pieknego clienta zrobic na poczatek... ;<

Legenda
Opublikowano

Wbije i zobacze co z tego będzie. Merkon mam do Ciebie pytanie. Czy nowe animacje skili już są?

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

NAWET NIE TRACCIE CZASU NA POBIERANIE TEGO SMIECIA! POLOWY RZECZY Z PREZKI NIE MA,V2 NIE DZIALA,SZEPT NIE DZIALA,CLIENT WIEKSZOSCI NIE DZIALA,BONY CO 10MIN.

Powiem grzecznie ok? WYPIERDALAJ

Server super ; ] tylko z tymi bonami co 10 minut troche kicha : ]

Opublikowano

@ Cipobax - Nie podoba się to wyjazd ;] bta Czy komuś również nie działa strona? Bo mi pisze taki coś:BĹÄd: PrĂłba przejÄcia sesji

Opublikowano

PierwotnyVampir nie ma sensu wrzucac bo nie dziala, musisz czekac na latke od admina ktora nie predko wyjdzie bo ten woli robic IS , Taxior a ty sam spierdalaj, jak ma podobac sie cos co nie dziala

ja chyba zaczekam na aqualand tam nie bedzie takich fejkow, admini moze beda dbac o graczy bo tutaj to jest olewka totalna, blad byl zgloszony duuzo czasu temu ale ciezko dac nakladke na klienta

Opublikowano

Ogarnijcie wyzwiska. Strona nie działa, bo widzę, że nie można się połączyć z bazą. Oczywiście minusem jest też to, że pan Zkumeku zajął się forum wgrywając na niego nulled IP.Board.

PS: Chciałem zaoferować merkonowi oryginalne IP.Board, ale nic się nie odzywa ; )

Opublikowano

Do właściciela serwera:

Weź chłopie ogarnij ten serwer. W prezentacji większość to kłamstwa . Na start nic nie dostałem. Ani konia , ani eq , ani potek nic...

Opublikowano

Do właściciela serwera:

Weź chłopie ogarnij ten serwer. W prezentacji większość to kłamstwa . Na start nic nie dostałem. Ani konia , ani eq , ani potek nic...

Witamy na AlceriaMT2 trudno tą misje otworzyć?

Co do servera to lipa zobaczymy później .

Zmiany bonów co 10min a niby easy/medium drop yang jak na easy exp jak na easy/medium

jedyny + to że są zmienone emoty skili :>

i może po 20 dropkach będziemy mieć na rajdy :>

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Nie działa Wam client lub luncher?

Prosze bardzo:

http://www.mpcforum.pl/topic/406754-alceria-pl-dedyk/page__st__200__p__2896299#entry2896299

Link do postu z servinfo pong itp,

all jest w spojlerze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...