Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alceria [PL] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Na pustyni jest jakiś samuraj..

@topic

Serwer fajny, ale te jebane zbugowania potrafią ludzi wkurwic.

Wczoraj od 19 nie doczekałem się odbugowania, chociaż już spamowałem tym odbuguj postac -_-.

Postac bugła się w v2..

Opublikowano

Ja także nie mogę się zalogować. Wyrzuca postke w v2 atl oraz kolegi na rajdzie.

Serwer dobrze zbudowany pod względem expa, shopów etc., ale team (chyba jedna osoba ?) nie ogarnia bugów. Serwer nie profesjonalny.

Puki co NIE polecam, chyba, że coś się zmieni pod względem zaangażowania GA. Stara się ale mu nie wychodzi bo już z av2 próbował.

Nie gram, narazie będe śledził zmiany. Powodzenia,

Do zoba !

Opublikowano

serwera polecic nie moge, administracja w dupie ma graczy ktorym zbugowala sie postac, ciezko zrobic reset serwa trwajacy 2 minuty, lepiej niech polowa gra i wbija lvl/eq a polowa czeka i czeka... chyba sie nei doczeka

ja chyba podziekuje za serwer

Opublikowano

Może mi ktoś wyjaśnić, na czym polegają te "raidy"? Nie grałem nigdy na serwerach z taką możliwością, dlatego proszę o normalne wypowiedzi:)

Opublikowano

serwera nie polecam

postacie sa zbugowane juz drugi dzien, admini nie potrafia tego naprawic i nie predko to naprawia:) jedni graja i expia a reszta czeka i czeka, chyba sie nei doczeka, 4 adminow wbilo na forum, kazdy pisal ze juz cos zrobione a jest to samo...

NIE POLECAM, gra moze po 10 osob na krolestwo a licznik na stronie klamie

Buns_boat.gif?

Fajnie kręcą? Daj plusek.jpg:)

Opublikowano
serwera polecic nie moge, administracja w dupie ma graczy ktorym zbugowala sie postac, ciezko zrobic reset serwa trwajacy 2 minuty, lepiej niech polowa gra i wbija lvl/eq a polowa czeka i czeka... chyba sie nei doczeka

Nikt nie ma nikogo w dupie, dajcie nam pracować do cholery jasnej.

Licznik na stronie jest ponoć zbugowany.

Będziecie mieli odbugowane postacie, dajcie nam trochę czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...