Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alceria [PL] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Czy mi sie wydaje czy team tu jest pokroju teamu z diamonda ( postawie serv naobiecuje zlotych gor niech placa na IS i tak chuj a dostana)

jezeli sie myle dajcie minusa jezeli nie plusa, ale czytak wypowiedzi co poniektorych i widze ze sie nie myle

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ogólnie Merkon jak na moje to powinieneś poznać znaczenie słowa "easy. medium" bo bony co 10 minut to raczej MEGA hard ;] nawet nie wbijam po tym co napisali wyżej inni użytkownicy.

powiem tak, myslalem, ze waszym mottem będzie: i nikt nie odjebie "słuchaczowi" (graczowi) taniej bajki, a wyszło jak zwykle, myslalem, że wyjdzie pelnokrwiste scierwo, a wyszedł mezo/owal ;]

ouve5v.png
Opublikowano

CLS

http://www.mpcforum.pl/topic/406754-alceria-pl-dedyk/page__view__findpost__p__2898837

1373662483-U83583.png

Opublikowano

CLS

http://www.mpcforum.pl/topic/406754-alceria-pl-dedyk/page__view__findpost__p__2898837

Kurwa po Chińsku piszę? Napisałem, że to jego ostatnia reklama. Jak ktoś mi to zamknie to banuje.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie działa Client ten nowy jak zainstaluje włączam przez "Rozpocznij Grę" Wyskakuje bląd Aplikacji " Aplikacja nie zostala własciwie zainicjowana itd " Proszeo pomoc , leci + za pomoc.

1328385460-U344333.jpg

Opublikowano

Z czego się tutaj robi epiki dla szamana... Ze zbawki i dzwona burzowego ptaka nie? WTF

sygnazapollitra.png

Jakbym mógł to wlepiłbym Wam karnego kutasa za chujowe ostrzeżenia

-.-"

Opublikowano

Aktualnie trwa reset - za parę minut zostanie wznowiony server.

Naprawiliśmy zmiane bonów - jest teraz mozliwa co 1s. Jutro dodajemy rajd na 80lvl. Zapraszamy.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Serwer polecam w 100% !! Te rajdy są znakomite, ludzie są mili, team ogarnięty. ZAPRASZAM DO GRY

Tylko mogli by dodać białe rosy i drop sztabek :>

2mha8lv.png
Opublikowano

nie działa klient ,wyskakuje blad , co robic ?

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...