Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 Listopad- Koniec Facebooka

x12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i koniec końca :(

http://www.gadu-gadu.pl/anonimowi-jednak-nie-zniszcza-facebooka?utm_source=gg&utm_medium=main

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A tam gadają głupoty ;>

Nie korzystam z Fb. i żyję:D

Walić FB. :D

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

wkurwia was fejs? - nie używacie go

nie lubicie "lubie to"? - nie klikacie

nie lubicie pokemonów? - nie przeglądacie ich zdjęć

sracie sie że przez portale społecznościowe zanikła "normalna" zdolność zawierania znajomości, chuj z tym ze większość z was nawet sie nie odezwie do obcej osoby a gadacie o normalnym zawieraniu znajomości >.> zaproszenia wysyłasz do ludzi których znasz, lubisz a fejsbuk jest od komunikowania sie, czyli piszecie ze sobą tak jakbyście normalnie gadali, niektórzy oczywiście są bardziej śmiali w internecie a w realu to bedzie cichutki samotny bez kolegów. "rozpierdolcie tego jebanego fejsbuka lol" "żal mi tych co używaja tego gówna lol" "lol" takie komentarze to sobie w cipy wsadzić możecie, tak samo jak by Ci anonimowi zhakowali/krakowali GG zapewne wy wszyscy poszlibyście płakac po kątach że nie macie jak napisać do znajomych... ogarnijcie dupy i w końcu zrozumcie że fejs,nk,twitter,myspace i te inne różności są po to żeby znajomości nie zanikały, a jeżeli coś was denerwuje ignorujecie to

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Też nie lubię FaceBook'a to gówniana strona :/. Wciągająca nawet nie mam tam konta ale ostatnio chciałem iść z duchem czasu to założyłem ;) i powiem wam gówno!!! Nie wiem co ludzie widzą w tej stronie, i już wszyscy mają tam konto i jeszcze to "Lubię to"! Do tego to białe tło strony z gdzie niegdzie niebieskimi elementami, co sprawia, że wszystko się ze sobą miesza :/ Tylko czekam na ten dzień :).

PS: Kto oglądał "The Social Network"?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...