Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 Listopad- Koniec Facebooka

x12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisałem że ich e-mail jest na ich stronie omg a strona była podana wcześniej nie pamietam przez kogos

Więc jeśli nic o czymś nie wiesz to po co do chuja o tym czymś piszesz ?

Potocznie jest no nazywane plotką.

Ogarnij.

63989389769756300986.png

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja tam nie przepadam za tym wszystkim

facebook twitter myspace itp

po H*j to a najbardziej akurat mnie facebook wkur***

prześladuje mnie napis

Lubięęęę toooo!!

omgf

@topic

szkoda ze nie rozwalą szybciej :)

Opublikowano

Facebook to jest coś czego chciałbym pozbyć się z całego serca ;), to gówno rozwaliło system normalnego poznawania się ludzi ;(, głupi portal społecznościowy przez który powstaje aż tyle "pokemonów" i dziewczyn 12 letnich które robią sobie zdjęcia w "staniku" przed lustrem ... internet jest zły ;d

Opublikowano

Facebook to jest coś czego chciałbym pozbyć się z całego serca ;), to gówno rozwaliło system normalnego poznawania się ludzi ;(, głupi portal społecznościowy przez który powstaje aż tyle "pokemonów" i dziewczyn 12 letnich które robią sobie zdjęcia w "staniku" przed lustrem ... internet jest zły ;d

True...

Kiedyś ludzie przychodzili do szpitala dopiero po szkodzie, teraz rezerwują miejsca na fejsie. ;/

Szczerze nie podoba mi się to, powinni zniszczyć.

@ Kerq Lazarus tak pierdolisz, jakby Ci lewatywkę o poranku strzelili.

Jak się będziesz tak rzucał to jakiś punkers wpierdoli Ci zachodnimi sztukami walki(metalowa rurka) i się skończy. xD

Radoslaw_Krzyzowski_fot_2262934.jpg

Opublikowano

Właśnie, niech szybciej niszczą... :> Facebook to coś... zuego.

Zbieram +

:)

Moderatorze, zdejmij troszkę ostrzeżenia, wtedy nie wiedziałem co piszę...

Opublikowano

@ zielinskipawel4

Mówisz że skoro dali rade sony to dadzą radę i z FB?

Owszem, mogą zakłucić pracę serwisu na jakiś czas ale zniszczenie go jest raczej nie możliwe.

Dajmy tylko taki przykład, gość od fb natrzepał już na nim 1.5mld $ i myślisz że tak łatwo odpuści ?

Żeby się miał zesrać to postawi na swoim i nic poważnego się nie stanie.

Jak mówisz, będzie wolał zainwestować setki tysięcy dolarów w zabezpieczenie serwisu czy potem oddać cały swój dorobek na odszkodowania ?

To że wykradli dane z sony to nie znaczy że zrobią to samo z FB.

Osobiście mam wielce wyjebane na fejsbuki, wasze klasy itp.

Dla mnie to może nie istnieć.

Dziękuje dobranoc.

edit: taka ciekawostka teraz ,

24 października 2007 opublikowano w prasie informacje, że firma Microsoft kupiła część akcji Facebook. Było to 1,6% za kwotę 240 milionów dolarów amerykańskich. Szacunkowa wartość Facebooka wynosiła wtedy 15 mld USD.

pomyśl ile teraz jest wart fb, z 2x wiecej ? 3? 10 ? Tego nikt nie wie ale napewno troche skoczyła wartość FB.

Myślisz że oddadzą witrynę wartą dziesiątki mld $?

HBV27j.png

Opublikowano

Anonymous też dali ciała

http://www.thehackernews.com/2011/08/syrian-hackers-deface-anonplus.html

Z tego co wyczytałem to Anonymous wyparli się, że to ich strona. Równie rząd mógł stworzyć tą stronę i przez długi czas podawać, że to ich oficjalna strona (Anonymous) , a potem ją niby "scrackować" ;).

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Lubie To :D

I tak nigdy nie lubiłem tego portalu :)

@UP

Chetnie bym ci wpierdolil za takie gatki .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

mnie już ci wszyscy hackerzy, crackerzy wkurzaja, nawet w spokoju pograć nie można bo każdy jakieś hacki ma -.-

Ja wierzę w ataki anonimowych lecz dziwne mi się wydaję to że opublikowali dokładnie kiedy będzie atak... trochę bez sensu ;)

Anonimowi to bardzo silna grupa która zna się na rzeczy , przekonałem się na Playstation Network nie każda grupa hackerska potrafi zaatakować Playstation Network i wywołać zamknięcie na długi okres.

Lulzsec zostało zamknięte po aresztowaniu lidera tej grupy.

Lulzsec atakowali również mojanga by zniszczyć minecrafta, co wy macie do mc?!

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Nie wierzę... zwykły FAKE.

A jak Geoth, potem anonimowi złamali całe PS3 to też był fake? Geoth robił to dla frajdy, a anonimowi skradli dane.....

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Takie gdybanie....

Ja jestem ciekawy co by było gdyby to zrobili...

A po za tym przecież jak ich poinformowali to zrobią kilkanaście kopi i najwyżej 2dni nie bd. działać...

Opublikowano

Znając tą grupę, włamią się na serwer, zlagują go (nie bd można wejść), i zostawią list z przeprosinami.

Nic ciekawego blink.gif

Opublikowano

Jakby rozjebali Fb to 25% populacji na świecie popełniła by samobójstwo, słuchałem w radiu, 16-letniemu chłopakowi ktoś wziął jago ukochany samochodzik z dzieciństwa, i co pierdolił? autko albo ja. Ja FB używałem żeby sobie gra bo tak nawet niezłe gry są xD

Oto do czego zdolni są hackerzy:

http://tech.wp.pl/kat,126394,title,Skradziono-scisle-tajne-dane-z-Pentagonu,wid,13600815,wiadomosc.html

Jak jacyś PODRZĘDNI hackerzy zhackowali PENTAGON to dla Anonimowych FB to będzie rozgrzewka, nie przepraszam mmm.... przebieranie koszulki w szatni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...