Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 Listopad- Koniec Facebooka

x12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zabezpieczenia, zabezpieczeniami, ale co im to da? Na pewno ma kopie serwisu jak i całej bazy. Zniszczą, to on wgra kopie...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nierozumicie co wlasciciele FB robia z waszymi prywatnymi info dlatego hackerzy chca walczyc o freedom a w miarze protestu rozwala facebooka i wierze ze im to ise uda bynajmniej na chwile.

wakow9.png
Opublikowano

Hmm... Co do zniszczenia przez nich NK... proszę bardzo:

Obecnie grupa oferuje hakowanie na życzenie. Uruchomiona została specjalna linia telefoniczna przez którą użytkownicy mogą składać prośby o zaatakowanie konkretnego celu. Jak dotąd LulzSec spełnili już osiem takowych próśb (a przynajmniej o tylu oficjalnie wiadomo).

Dzwonimy? ^^ źrd:

http://www.benchmark.pl/aktualnosci/Hakerzy_vs_hakerzy_-_LulzSec_nie_proznuja-35668.html

Co do FB:

Jestem na tak! :) Czytałem o tym już wcześniej.

Troll?

Opublikowano

Nawet jeśli wgraja kopie, facebook będie bez uzytkowników. Wszyscy będą musieli się rejestrować na nowo.

Kopia bazy danych i masz wszystkie dane ; )

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Wrócę do tematu ,ale ktoś się może jeszcze wkręci i coś napisze ;)

Może NK wezmą na rozgrzewkę :D

Niech to rozpierdolą,świat będzie lepszy.

Ciekawe co będzie potem,czego tak bardzo nie lubią...

Bodajże google robi jakiś portal społecznościowy

Facebook sprzedaje dane rządom stanów zjednoczonych i innych krajów. Wszystkie Służby bezpieczeństwa w ameryce odkupują dane od Marka Zukerberga.

tak tak kurwa...

jeden napisze ,drugi przeczyta i napisze to samo...

Polska ;)

hersygna.png
Opublikowano

Ale kwasior :ddd. Ludzie sie potną jak im pokasują konta 1kk znajomych których wgl nie znają, buahahah takie portale jak facebook albo nk to dla mnie coś żałosnego ahhh

Opublikowano

@ehem... Google już ma portal społecznościowy :) Google + i z tego co wiem Lulzsec go nie lubi bo go wywalili z niego.

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

@ Kerq Lazarus tak pierdolisz, jakby Ci lewatywkę o poranku strzelili.

Jak się będziesz tak rzucał to jakiś punkers wpierdoli Ci zachodnimi sztukami walki(metalowa rurka) i się skończy. xD

Najpierw to co napisałeś powiedz mi w oczy a później zacznij pierdolić jakieś wypociny wymyślone na czasie , a z tym "xD" pokemonie napierdalaj na fejsie .

Znając życie plotki , plotkami :]

Brak słów do ludzi , ktorzy nie potrafią żyć bez tego nawet jeżeli go usuną to jego miejsce zajmie myspace

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Szczerze mówiąc obchodzi mnie to tyle co zeszło roczny śnieg. Zaatakują trudno, cała dzieciarnia z powrotem pójdzie na nk.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Ja tam bez Fb mogę żyć ^^ ale czekam niecierpliwie na 5.11 :D Ciekawi mnie czy im się uda:D W końcu taki fejs konkretne zabezpieczenia musie mieć,a jak go rozwalą to wtedy może ludzie zaczną się trochę bardziej zastanawiać nad tym co wrzucają do sieci :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...