Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 Listopad- Koniec Facebooka

x12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodam jeszcze że nintendo obroniło się przed nimi,bo anymous chcieli sprawdzić kto jest dla nich największym wyzwaniem.

Więc nintendo ma najlepsze zabezpieczenie świata,bo anymous ukradli tylko plik konfiguracyjny

Jednak coś ukradli, czyli najlepszych zabezpieczeń Nintendo nie ma. Gdyby tak było to nic by nie znikło z ich "bazy" ;).

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie nie uda im się dokonać ataku na FB

Jak dali radę na sony to na FB nie dadzą?... to by wychodziło że FB ma lepsze zabezpieczenia niż Sony (w to wątpię)...

nawet jeśli ''aresztują'' tego ich najlepszego ziomka/lidera huj wie kim on tam jest, bo 30Sierpnia ma być proces czy coś takiego ja @upy pisały to sobie poradzą i bez nie niego...

Z nimi nie warto zadzierać są dobrzy w tym co robią trzeba im to przyznać ;P

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Specjalnie się zarejestrowałem żeby to napisać ;D!

Nowy News!

Brytyjski 18-latek, domniemany lider hakerów z grup Anonymous oraz Lulz Security, został w poniedziałek zwolniony z aresztu za kaucją pod warunkiem, że nie będzie korzystał z internetu.

Więcej info na

http://tech.wp.pl/kat,1009793,title,Haker-zwolniony-ale-nie-bedzie-mogl-korzystac-z-sieci,wid,13649637,wiadomosc.html

Opublikowano

Specjalnie się zarejestrowałem żeby to napisać ;D!

Nowy News!

Brytyjski 18-latek, domniemany lider hakerów z grup Anonymous oraz Lulz Security, został w poniedziałek zwolniony z aresztu za kaucją pod warunkiem, że nie będzie korzystał z internetu.

Więcej info na

http://tech.wp.pl/kat,1009793,title,Haker-zwolniony-ale-nie-bedzie-mogl-korzystac-z-sieci,wid,13649637,wiadomosc.html

haha beka, dla takiego ziomka, znalezienie wifi na tym niby zadupiu, gdzie nie ma sieci, to pestka.

Opublikowano

facebook nie przestanie nigdy istnieć, taka jest prawda.

Jest to zbyt duża żyła złota by mogła sobie zniknąć od tak.

Nad bezpieczeństwem tego serwisu czuwają setki informatyków.

W Sony jest 2 razy więcej informatyków a jednak ulegli na ponad miesiąc.

Po raz kolejny twierdzę że Anonimowi są silną grupą którą nie można lekceważyć.

Anonimowi to legion !!!.

random.jpg

Opublikowano

Ogólnie nad facebookowymi zabezpieczeniami siedzi tysiące informatyków ;P

Lecz jak ktoś już powiedział po prostu Anonimowi są kurwa za dobrzy nie ma chuja jak oni będą chcieć usunąć fb to usuną i nikt im w tym nie przeszkodzi ! :D

A tak na marginesie to Anonimowi nadal mają LIDERA !

Otóż druga grupa (zapomniałem jak się nazywa) aresztowali ich Lidera lecz wypuścili go za kaucją i nie może używać internetu co na pewno nie przeszkodzi mu na pomocy ziomkom w ataku na FB !

Jestem za ! :D

Bless

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Jak by co zbieram te Zielone :)

Najebałem w tego posta takie ilości ironii, że możesz mieć problemy z prawidłowym zrozumieniem zawartych w nim treści.

250Postów[v]

300Postów[v]

350Postów[v]

400Postów[v]

Opublikowano

Już tutaj nie szpanujcie żeś tacy kurwa obeznani w te tematy.

Za duzo się dzieci naoglądały ''V for Vendetta" i szpanują. Że legion...Że dadzą rade......Że koniec facebooka....

Nie wierzę w to i ch*j.

Ale jeśli juz tacy z was gimbusianie, którzy myślą ze facebook jest Bogiem , a SONY jest bogatą ale nie tak jak facebook firmą to puknijcie sie w czoło.

Wartość rynkowa facebooka wynosi 25 miliardów dolarów. ( 1.6 akcji kupiła firma Microsoft )

Wartość rynkowa Sony wynosi obecnie około 34 miliardów.

Więc skończcie pierdolić....Błagam....

63989389769756300986.png

Opublikowano

Już tutaj nie szpanujcie żeś tacy kurwa obeznani w te tematy.

Za duzo się dzieci naoglądały ''V for Vendetta" i szpanują. Że legion...Że dadzą rade......Że koniec facebooka....

Nie wierzę w to i ch*j.

Ale jeśli juz tacy z was gimbusianie, którzy myślą ze facebook jest Bogiem , a SONY jest bogatą ale nie tak jak facebook firmą to puknijcie sie w czoło.

Wartość rynkowa facebooka wynosi 25 miliardów dolarów. ( 1.6 akcji kupiła firma Microsoft )

Wartość rynkowa Sony wynosi obecnie około 34 miliardów.

Więc skończcie pierdolić....Błagam....

Ty zaczynasz pierdolić ;]

Wiesz co dobry hacker potrafi?

Może w kilka chwil poszperać w bazie Policji lub tam gdzie przechowują twoje dane i jeszcze wyjdziesz na osobę karaną za morderstwa itp...

Więc "czym ryj"!

W tym świecie rządzi internet, ale w nim rządzą hackerzy!

Opublikowano

PlayStation Network co prawda udało im się na trochę 'zdjąć' ale jak widać, na stałe go nie zniszczyli. Myślę, że podobnie będzie i w tym przypadku..

Opublikowano

Ktoś tworzy silnik do FB ? :D. Ide niemal o zakład ,że teraz przechwytują... nie monitorują wszystkie komputery ,które są powiązane z stroną FaceBook'a. W ten sposób wiedzą co dzieje się na kompie. Pewnie uniemożliwią zgranie tych plików i wysłanie ich gdziekolwiek. Potem pewnie włam na SQL i FTP. Czyszczą FTP'a usuwają SQL i po zabawie.

Opublikowano

Wyczytałem w necie że niszczą oni strony na zlecenie(za darmo) i nie wszystkie tylko takie społecznościowe wiec jak ktoś chce może do nich napisać e-maila z prośbą o zniszczenie nk :) ich e-mail można znaleźć na ich stronie

NIE WIEM CZY TO PRAWDA

Opublikowano

Wyczytałem w necie że niszczą oni strony na zlecenie(za darmo) i nie wszystkie tylko takie społecznościowe wiec jak ktoś chce może do nich napisać e-maila z prośbą o zniszczenie nk :) ich e-mail można znaleźć na ich stronie

NIE WIEM CZY TO PRAWDA

Haha. Moze jeszcze mi powiedz , że mają własne konto na facebooku? xD

Błagam cie. Gdyby takie pospólstwo z innnego kraju jak my mogłoby do nich napisać maila to

1: skrzynka zawalona spamem

2. zostaliby namierzeni przez organy ścigania

Nie pisz takich bzdur, Błagam.

63989389769756300986.png

Opublikowano
Haha. Moze jeszcze mi powiedz , że mają własne konto na facebooku?

Błagam cie. Gdyby takie pospólstwo z innnego kraju jak my mogłoby do nich napisać maila to

nie pisze bzdur tylko pisalo tak na forum jak znajde to wstawie

Opublikowano

nie pisze bzdur tylko pisalo tak na forum jak znajde to wstawie

Następnym razem nie pisz takich postów

"No jakiś e-mail jest na 1000% ale ja nie wiem jaki. Jak znajde to wstawie. Whatever."

Tylko kurwa wstawiaj odrazu w poscie ten rzekomy e-mail.

Matkooo...

63989389769756300986.png

Opublikowano

Haha. Moze jeszcze mi powiedz , że mają własne konto na facebooku? xD

Nie wiesz co to zacieranie śladów?

Oni są za dobrzy, żeby nie zacierali po sobie śladów 0o0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...