Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspomnienia związane z metinem...

Szlagaag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam zacząłem przygodę z metkiem jak ostatnim serwerem był Eteor, s15 i oczywiście na nim :D Wbiłem 26lv i oddałem konto komuś w m1 :P Cały czas szukałem na necie tego hacka by banjo i nigdzie nie było, dopiero potem kolega podał link :D Teraz wbijam 30lv i nie gram bo za dużo neosów, chociaż może nie długo wrócę na PL ^_^

kuzyk2.png
  • Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

heh, pamiętam jak miałem 9 lat, ściągłem metka, wbiłem 7 lvl najarka w chuy ! było dosyć pózno więc musiałem iść, spać i nie mogłem zasnąć bo byłem tak podjarany, na 17 lvl pamietam jak odkryłem skille, pacze,pacze a tutaj wir miecza epicka animacja. Pamietam również jak w m2 całe pt zawalone za mostem ok. 15-20 lvl'e expiły z buffami, potem jak wbiłem 18 wszyscy za mną szli bo kupowałem tygrysia +0 u handlary ! nie wiedziałem jeszcze jak się wtedy ulepsza .

Zacząłem grać ninja archer, babka

:D tak, nabierałem ludzi na " będziesz moim chłopakiem? dasz przymierzyć " raz ukradłem tak gostowki tygrysia+9, miałem 18 lvl i akurat dał mi przymierzyć B) ale do sedna, wbiłem 32 lvl, i gostek na wołaj napisał " znalazłem fms+5 x2 kd x" więc ja do niego odrazu, że to mój brat zgubił itd. wkręta , miałem mu podać pasy,i on by przełożył fms'a ja naiwny dałem i już koniec przygody z archerem .

Aktualnie gram na S2 Feniks mam woja 54, i robię eq 5b

<3

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

polak mądry po szkodzie :] sami do tego doprowadziliśmy ze jest jak jest a najlepiej to wspominam pierwszego bojowca jak z kolega we 2 robiliśmy dt na kamermod + sh + dmg albo jak robiłem z nim mojego pierwszego militara o 4 w nocy xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hahaha.

właśnie czyściłem moja skrzynke pocztową i znalazłem moje zgłoszenie chyba z 3 lat temu ;d

KUPIŁEM SOBIE DZIŚ ZSDOWOLONY SMOCZE MONETY gdy weszłem na strone metin2.pl i kupiłem sm dostałem je i od razu weszłem na item-shop ale nie w grze tylko na stronie i kupiłem sobie pierśćien doświadczenia na 7dni wybrałem dokładnie server i był to serwer exandros gdy kupiłem i weszłem do gry poszłem do dozorcy i klikłem ,,odbierz przedmiot z item-shop''niczego tam nie było:(wylogowałem i znowu się zalogowsałem i znów niczego nie było:(czyli straciłem 23zł??ja jestem dzieckiem i troche trudni mi uzbierac tyle kasy.chciałbym o naprawienie tego błędu:)...

A drugie to:

Opis zapytania/problemu:PabloWoj okłamał mnie w handlu;/na początku powiedział ze da mi tygrysią+9 za halke potem sie nie zgodził i powiedział zebym dał jeszcze medal konny więc otworzyłem handel wystawiłem halke i medal konny a on tygrysia gdy kliknełem akceptuj to okazało sie ze to była tygrysia+0 potem zaczoł mnie przezywać i jak mu powidziałem ze napisze do Gm-a to on powiedział ze mi gó...no Gm Zrobi i ze to jest jego kolega;/ screenuw niestety nie mam ale jak będzie jutro ostęny w grze to sprubuje zrobić:)

Masakra... aż płakać mi się chce jak widze co ja wypisywałem i te błedy o_O... Ahh te dzieciństwo

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Opublikowano

Pierwszy FMS na +9 to bylo podniecenie chłopaki

Dokładnie nawet jak miał sr-12 um 3 kd spalone to i tak byłes zajjebisty koksu ;d

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Opublikowano

Ja pamiętam jak na serwandesie grałem i miałem kozy i czerwone +9, to każdy się pytał jak tak się świecić :D.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ehh dla mnie najlepsze było jak zrobiło sie bojowca <33 podniet że spać potem niemogłem , <3 <3 Potem nocnke na BO kładłem coś na spacje i bił na drugi dzień 5lvl UP a ninje lury co ty Kur*** spałeś czemu nie odpisujesz ide Kur** spać ^ ^to były czasy ahh ^ ^

1386958799-U112610.png

Opublikowano

żeby ktoś teraz nawet postawił takiego priva bazowanego na metine 2007/2008, to bym zagrał, tylko bez zadnych pelerynek w sklepie, exp moze troszeczke, ale zaznacze TROSZECZKE większy od tego na pl, Chialbym aby cos takiego powstało, i wrócić na tamte śmieci ; )

jeżeli ktoś by chciał zagrac na jakims servie, to ja jestem chętny do gry z nim: gg : 31599919

Opublikowano

Płaczecie tylko...

Nie podoba sie to teraz to nie grajcie, albo nie expijcie... Grajcie dalej se na tym 20lv z eq +0 to będziecie mieli te swoje stare czasy, że na poty i ulepszanie nie ma kasy

Dota 2 > Lol

Opublikowano

1 dzień gry , zrobienie sobie postaci z nickiem : sdfafgasg <coś takiego , iż wszystkie były zajęte...:D> , potem próba zabicia kowala by zdobyć Pkt. doświadczenia , lecz nie udało mi się... Wyszedłem z gry , po upływie pewnego czasu , gdy poczytałem troszkę na necie o metku , poszedłem expić na pasach i na nich wbiłem ~5lvl , i od razu poszedłempo "czary" jak to kiedyś mówiłem , i dawałem all po równo ^^ , tak samo staty...

Opublikowano

Czasy nie zapomniane.

Aura 50k, fms 50-100k ...

Teksty "Ej, nauczyć Cię kopiować itemy?" "Hej. Chcesz mieć GG do GM'a?" Kurwa....

Aż Mi łzy po oczkach ciekną jak widzę, jak to cudo w gówno przerosło ....

Eq smoka.. Kolczyki berana setaou... Nie o takie Polskie walczyłem....

Jebane szwaby zawsze nad nami kontrole muszą mieć..

Pozostały privy, choć w prostocie odzwierciedlające stary dobry oldschool (Metin2.pl 2007-2009)....

Płaczecie tylko...

Nie podoba sie to teraz to nie grajcie, albo nie expijcie... Grajcie dalej se na tym 20lv z eq +0 to będziecie mieli te swoje stare czasy, że na poty i ulepszanie nie ma kasy

Popierdolone dziecko Pandory..

Na szubienice skurwysyna za herezję !

Za duza sygna sygna - MrPiotrek122

Opublikowano

Ale wy wrażliwi, metin to tylko gra, a nie sposób na życie.

Metin to tylko gra zgadza się :) Dla niektórych sposób na życie (zarobek).

No cóż uzależnienie to uzależnienie. W końcu zrozumie i przestanie grać.

Tak jak ja :)

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

ten 32 lvl na Grymku i 17 pkt dodanych w uderznie miecza :D Staty po równo. Co się wystawiało sklep na spocie z K.K po 60k i szybko schodziło...

2008r. PLEASE BACK !

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pamiętam te czasy <3 . Latałem na 10 lv w zbrojce +0 misji nie robiłem niczego nie ulepszałem każdego do pt i przyjaciół zapraszałem ... nie znałem się na grze.

I cały nastrój gry boty popsuły ;d . Aa szkoda :(

2512d09ed83a816497ec57c.png

Opublikowano

Kiedy to było... jakoś w wakacje 2007 roku. Ktoś rzucił plotą o jakiejś nowej, zajebistej grze. No to pytam się brata o co chodzi, bo to on wtedy obracał się w tych sprawach.

Dzięki niemu wtedy zająłem się tym, wbiłem bodajże 19 lvl Surą WP w kilka godzin, nick chyba "Lovelas". Potem byłem Bodziakiem, jeden z topki na bodajże S5.

Nick "CrashOn", niestety ukradziony, a miałem jedne z pierwszych stalek. Pamiętam te wojny... ludzie latali w stali+0 i się jarali kiedy inni nie mieli nawet tygrysiej.

Dla tych, którzy nie wiedzą... tak wyglądały wojny w 2008 roku. Te czasy! < 333

http://www.youtube.com/watch?v=R5iXXmMnwkE

EXPmIpC.gif

Opublikowano

97863775982163456807.jpg

2010 rok... 2 nocy, a tu mój pierwszy kamolek w życiu :D Pamiętam jak specjalnie młodszego brata obudziłem żeby mu pokazać co mi się udało zdobyć :D

A tak dla porównania :

64867638875693801918.jpg

Jakoś 2011. Wtedy dropnąłem 3 kamolki w DT w ciągu 19 minut chyba :D

Opublikowano

Ja przypominam sobie jak chciałem mieć pierwszą broń +9 kupiłem halabarde +9:) Zbierałem na nią z 2 tygodnie łowiąc ryby i selać małze po 200k.

Albo kiedyś łowiłem ryby w metinie dla przyjemności i nie wiedziałem że je się odkrywa dla małży to wszystki ryby sprzedawałem u rybaka albo

wyrzucałem na ziemię, dopiero kuzyn mi o tym powiedział jak pozbierał ode mnie cały ekwipunek ryb :)

Cieszyłem się kiedyś jak expiłem na wilkach, psach,dzikach w grupie 6 osobowej :) Jarałem się tym że miałem cały

ekwipunek badziewnych żeczy jak na te czasy :D

Ale nic nie zastąpi tamtego metina ;/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jeszcze jedno mi utknęło w pamięci.

Jak chyba z 50 botów z m1 wracało do kowala ulepszać swoje eq : D

To był fajny widoczek cały rząd botów

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...