Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Min3rko - Dedyk [24/7][WL][FB i Survival][Epic mapa!]

Erko

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:Zakos

Dlaczego Ty?(Kilka zdań tylko, opowiadań proszę nie pisać): Jestem miłym ogarniętym chłopakiem, zawszę służę pomocą i dobrym wychowaniem. Jestem kulturalny i zawsze pomogę każdemu w potrzebie.

Opublikowano

Nick: szykujPlecy

Dlaczego Ty?(Kilka zdań tylko, opowiadań proszę nie pisać): Dręczy mnie chęć zagrania na waszym serwerze.

Wyróżnia się w nim nowa mapa, na której koniecznie chciałbym zagrać.

Jestem w miarę rozsądku Kulturalnym i zrównoważonym psychicznie graczem, lecz gdy ktoś mi bardzo mocno nadepnie na odcisk, nie podaruje =]

Nick: KoxOfDaWarsaw

Dlaczego Ty?(Kilka zdań tylko, opowiadań proszę nie pisać): Mój braciak, też chętnie skosztuje serwera =)

Ręczę za niego i ponoszę za niego odpowiedzialność.

71980847649594293132.png

"Na majku, ziom targam wszystko jak tajfun
z Hawajów, to flow jest pierwszą iskrą pożaru.
Idź stąd, nie czaruj. U mnie wszystko jest nice tu.
Mam to coś, BO Twój wzrost, to moje IQ."

Opublikowano

nick: kapiw

Gram w minecraft'a od pierwszej bety, wiem o nim wszystko, na admina tez sie nadaje, nie robie żadnych błędów orotgraficznych, i znam sie na wszystkich pluginach ktore sa na serverze w 100%

world guarda umiem w 100% world edit'a także w 100% umiem dawac cuby i wgl. bylem adminem na wielu serverach :)

nie wiem po co to pisze, ale tak na wszelski wypadek :)

pozdrawia kapiw ;D

Opublikowano

Nick: Piernik

Dlaczego Ty?(Kilka zdań tylko, opowiadań proszę nie pisać): Dlatego iż jest dużo serwerów których zwiedzałem ale ten może być tym stałym :P

mca.png

mca.png

Opublikowano

Trwają prace techniczne na serwerze spowodowane tym, że hosting craftserve znów odstawił cyrki i chunki się pozamieniały. Pod wieczór serwer powinien wrócić. Przepraszamy!

Opublikowano

Mili Gracze Mili Admini Poprostu polecam Od godziny gram a server robi dobre wrażenie +

6.jpg

"Ucieczka może być czasem dowodem wielkiej odwagi.

Romuald Cabaj "

Kliknij To nic nie kosztuje

http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Wgraliśmy na serwer plugin uQuest, przez co jest o wiele ciekawiej :) Wprowadziliśmy również różne usługi SMS ;) Zapraszamy!

Opublikowano

Odświeżam. Może być ciężko z wejściem na serwer, bo ciągle full, ale można próbować :) Zawsze jest VIP i rezerwacja slotu... Ogólnie na całym serwerze mamy już zarejestrowanych 750 użytkowników w 2,5 tygodnia.

Zapraszamy!!!

Opublikowano

Oto jak się prezentują nasze statystyki działania serwera przez ostatnie 2 tygodnie.

Liczba zarejestrowanych: 870 osób

Liczba osób ze statusem VIP: 14 osób

Wielkość mapy: 900 mb

Odważę się powiedzieć, że jesteśmy w top serwerów w Polsce, myślę, że top 20 to śmiało. We wrześniu mamy plan powiększenia serwera do 40 slotów. Im więcej osób kupuje Vipa, tym lepiej ;).

ZAPRASZAMY NA NASZ SERWER!!!

• 2 tygodnie później...
  • 2 lata później...
Opublikowano

@up odświeżasz temat z 2011? WHAT THE FUCK?

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Erko ja cie pamietam jako H@ i jak bylem 10 latkiem to gralem na twoim serwerze Minecraft_serwer_Erko i go kochalem pamietam jak sie podniecalem ze zbudowalem domek na serwerze to byl moj pierwszy serwer na ktorym gralem tak dlugo i dziekuje ci za niego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...