Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Min3rko - Dedyk [24/7][WL][FB i Survival][Epic mapa!]

Erko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick : LostDarkho32

Dlaczego Ty?(Kilka zdań tylko, opowiadań proszę nie pisać) : Przekonały mnie te 4 miesiące hamachi i mysle ze serwer jest ogarniety i mi sie spodoba.

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick Presidente129

Dlaczego Ty?(Kilka zdań tylko, opowiadań proszę nie pisać): Spodobał mi się plugin MobArena a po 2 ten serwer niema lagów ponieważ jest dedykowany i jak widać w opisie jest epicka mapa.

wpr.png

Opublikowano

Nick:Bregon

Dlaczego Ty?(Kilka zdań tylko, opowiadań proszę nie pisać):Serwer zapowiada się całkiem ciekawe.Chciałbym pograć na jakimś stałym serwerze , a nie 1-2 tygodnie. : ) A poza tym , ogarniam ,nie przeklinam jeżeli nie trzeba ;p.

Miej Serce! -> Wejdź w ten link, zarejestruj się , pomożesz, dziękuję.

http://www.buxinc.co...hp?ref=focusv13

Opublikowano

Nick: LordZibi

Dlaczego Ty?(Kilka zdań tylko, opowiadań proszę nie pisać): jestem miły,pomocny,sympatyczny. Nie używam hacków , nie jestem nie ogarniętym dzieckiem neo:)

assasinsygna.png

Sygnatura by JAAAA xD

Opublikowano

Nick: Zacny.

Dlaczego Ty?: Spodobała mi się mapa, są wgrane nawet niezłe pluginy (choć najbardziej lubię rpg ;) ) i serwer robi niezłe wrażenie. Jestem ogarniętym człowiekiem i myślę, że z czasem przyczynię się do rozbudowy serwera. :)

Opublikowano

Proszę jednak pisać tylko tutaj w temacie jeżeli chodzi o dodanie do whitelist. Na gg najważniejsze sprawy.

LostDarkho32

Presidente129

LordZibi

Zacny

- Przyjęci // Erko

Opublikowano

Zacny - Ty już u nas kiedyś na serwerze grałeś :) Gracza o nicku Bregon odlecam. Powód jest taki, że dany gracz wszystko pisze pięknie, jakby był ok lecz w ostatecznym rachunku po wejściu na serwer zaczął go troszeczkę uszkadzać. Nie za dużo, ale zostawił ślad po sobie. Swoje zachowanie skwitował wulgarnymi słowami.

Yellow

- Przyjęty // Erko

Opublikowano

Nick: Kosmo

Dlaczego Ty?: Szukam ciekawego serwa. Jakiegoś, w którym nie będzie wiało nudą, poza tym inne na których grałem padły :D

Opublikowano
Po wejściu na serwer prosi mnie o zalogowanie się i hasło. Ale jakie skoro się nie rejestrowałem?
Zacny - Ty już u nas kiedyś na serwerze grałeś :)

Mam ten sam problem co Zacny... a nigdy na tym serwerze nie grałem...

Szkoda.. bo chciałem zobaczyć tą "epicką mapę" :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...