Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Min3rko - Dedyk [24/7][WL][FB i Survival][Epic mapa!]

Erko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest na forum może ktoś z legendarnego Min3rko? :D Jeżeli tak to zapraszam, odezwijcie się do mnie na gg lub priv. Szczególnie zależy mi na dawnej administracji ;)

post-319805-0-36648400-1312550622_thumb.png

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Supcio serwer. Ciągle powyżej 15 graczy, a nawet jak jest full to 0 lagów. +++ :D (Mapa kozak)

Grafika Wektorowa / Modelowanie / Renderowanie / Wysokopoziomowe języki B) (Python, Prolog, Haskell).

Najbardziej nienawidzę tego asemblera.. jak mu tam? C++ :(( 

Opublikowano

Ja również zachęcam do gry. Administrator reaguje na praktycznie wszystko, ciągle odpisuje, pomoga, daje działki itd. itp. Mapa ciekawa. Fajny serwer +.

Pozdrawiam - Patryk.

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

Od dzisiaj na serwerze obowiązuję white-lista. Powód jest jeden. Ograniczenie ilości osób z niedomiarem "zdolności umysłowych". Mam nadzieję, że rozumiecie. Dodanie na wl odbywa się w przeciągu 15 minut do 1 godziny. Zależy kiedy są administratorzy na serwerze. Oto podanie:

Nick:

Dlaczego Ty?(Kilka zdań tylko, opowiadań proszę nie pisać):

Mam prawo odrzucić podanie, jeżeli coś mi się w nim nie podoba. Szczególna uwaga jest zwracana na ortografię oraz styl pisania.

Podanie można składać tutaj w temacie bądź na oficjalnym gg serwera: 37465485!

Pozdrawiam

Erko

Opublikowano

Nick: MaGex

Dlaczego Ty?(Kilka zdań tylko, opowiadań proszę nie pisać): Jestem miłym ogarniętym chłopakiem, zawszę służę pomocą i dobrym wychowaniem. Jestem kulturalny i zawsze pomogę każdemu w potrzebie. Jestem również Kid moderatorem tutaj więc można mi zaufać.

Nick: Fatalny

Dlaczego Ty?(Kilka zdań tylko, opowiadań proszę nie pisać): Ręczę za tego człeka.

Opublikowano

Nick:makslol

PREMIUM

Dlaczego Ty?(Kilka zdań tylko, opowiadań proszę nie pisać):Serwer zapowiada się supcio wiec chcę wejśc.

xcdhv.png

super sygna by babycham

Opublikowano

Nick: Kaja

Dlaczego nasz serwer?: a dlaczego nie :) Bardzo lubię takie serwery ze względu że szybko się nie nudzą. Myślę że i ten serwer będzie udany :)

Kiedyś będzie tu zajebisty obrazek ... Ale to Kiedyś :P

Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
— Mark Twain

Opublikowano

Nick : Brzoza

Dlaczego ja? - Szukam servera z dobrym klimatem, miłą atmosferą, z kulturalnymi ludźmi. W miarę możliwości służę pomocą bądź też dobrą radą. Nie wiele mogę o sobie napisać, także czekam na jakiekolwiek rozpatrzenie mojego podania.

Z góry dziękuję.

Opublikowano

Nick: Pablos

Dlaczego ja? Osobiście nie oglądam tego programu ale sądząc po tym że jest taki sam jak Trudne Sprawy no to żal dupe ściska :D

A tak na poważnie: Jestem ogarniętym i pomocnym graczem. Gdy potrafię to komuś pomagam i chcę zobaczyć tą waszą epicką mapę :)

Opublikowano

Nick:Mikusek

Dlaczego Ty?:Poniewaz podoba mi sie mapa jestem ogarnietym graczem nie gram na łogowo poprostu dla przyjemnosci :)

Oraz nie gram w Metina :D

Opublikowano

Nick: Sannin

Dlaczego Ty?(Kilka zdań tylko, opowiadań proszę nie pisać): Spodobał mi się serwer, w minecraft'a gram od 4 miesięcy. Ogarniam sporo. No i co by tu mówić. Przekonasz się jak mnie akceptujesz. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...